Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

4u.gif laba diena

gal gali kas pagelbeti ir ideti nuorodėle viezbuciu issidestymo i Kemero puse blush2.gif ,kazkur buvau maciusi, kad yra tokiu zemelapiu doh.gif bet dabar nerandu,labai idomu butu ar toli musu viezbutis nuo kemero g.gif ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 24, 17:20)
drinks_cheers.gif tikiuosi patiks,nors as vis iki siol vat nezinau ka rinkciausi vel  ar Palasa ar Diva iki siol metausi biggrin.gif
Papildyta:

O Kumkoy kiek jums kainavo?

Uzpernai mes buvome Kumkoy viesbutyje, rugpjucio gale, tai kelione 7dienom mums apie 6000 lt kainavo. Sis viesbutis man labi patiko, teritorija ,aplinka,maistas, bet mes gavom kambar nekoki doh.gif ,paceme virsutineme aukste, tai vaizdas buvo, balkono murine siena iki barzdos doh.gif ,pasikeisti net uz $ nebuvo galimybes, nes viesbutis perpildytas buvo.
Ir pats papludimys, nuo katerio, kuris skraidino su parasiutu , vanduo tepalatuotas.
Jai nenoreciau i Kemera, tai gryzciau tikrai i Kumkoy ax.gif
As labai gundausi Rixos Premium viesbuciu ax.gif Shopaholic kokie butu atsiliepimai tavo apie si viesbuti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2010 04 24, 17:40)

As labai gundausi Rixos Premium viesbuciu  ax.gif  Shopaholic kokie butu atsiliepimai tavo apie si viesbuti  rolleyes.gif

Viesbutis visu pirma labai didelis ir nerealiai grazus wub.gif viskas labai prabangu, ten tikrai nerasi plastmasiniu baldu ir pan, maistas pagrindiniame restorane toks per viduriuka, as tikejausi geriau, kaip kad tu rasei apie palace krevetem, omarais ten nekvepejo net, tik kazkelinta diena sushius pradejo sukti biggrin.gif na bet cia pagrindinis restoranas, yra dar jei neklystu 10 alacarte restoranu, vat ten tai maistas, aplinka ir aptarnavimas superiniai (kalbu apie prancuzu ir italu, jie ten skaitosi geriausi), pramogu labai daug, patiko kad buvo nemokami nardymo kursai, vakarais nemokamai galima buvo pasiirstyti valtele su vairuotoju (nezinau kaip pavadint valties vairuotoja lotuliukas.gif ir muzikantais dviem), na tikrai labai romantiska wub.gif Kiekviena vakar ispudingi sokanciu fontanu sou budavo, labai grazus vaizdas wub.gif na cia geri dalykai, galeciau ju vardinti ir vardiniti..
Nepatiko aptarnavimas pagrindiniame restorane ir baruose prie baseino doh.gif Nepatiko kad isvis jokios informacijos kas kur ir kaip, netgi patys darbuotojai nezino puses dalyku doh.gif kadangi viesbutis labai didelis (beveik 500000kv m) tai labai sunku viska greitai paciam apsisniukstineti kad galetum viskuom naudotis uz ka esi susimokejes, tik atostogu gale jau daugmaz viska zinojome, bet pasinaudoje maziau nei puses siulomu paslaugu nebuvome doh.gif
Pvz ten yra sniego kambarys, skaiciau internete apie tai, klausiame registraturoje, kur jis yra, sako tokio pas mus nera blink.gif doh.gif aisku veliau radome ji doh.gif
Atsakyti
[quote=Shopaholic,2010 04 24, 17:50]
Viesbutis visu pirma labai didelis ir nerealiai grazus wub.gif viskas labai prabangu, ten tikrai nerasi plastmasiniu baldu ir pan, maistas pagrindiniame restorane toks per viduriuka, as tikejausi geriau, kaip kad tu rasei apie palace krevetem, omarais ten nekvepejo net, tik kazkelinta diena sushius pradejo sukti biggrin.gif na bet cia pagrindinis restoranas, yra dar jei neklystu 10 alacarte restoranu, vat ten tai maistas, aplinka ir aptarnavimas superiniai (kalbu apie prancuzu ir italu, jie ten skaitosi geriausi),

As asmeniskai nepatarciau i a lacarte Delphino eiti, nes mes nuejom i Kinieciu, nes su vyru juos dievinam, tai doh.gif doh.gif doh.gif , net nepanasu, kad ten kinieciai doh.gif , turbut turkai kiniecius suprato savaip rolleyes.gif , kitu bandyti nebesinorejo ax.gif
Del plasmasiniu baldu terasoje, tai man ir laaaabai buvo keista, viesbutis, viesbucio kambariai ir net toletai ciut ne auksu tviska tongue.gif , terasoje plasmasines kedes doh.gif
Dar vienas pastebejimas, butinai isidekite papludimio ranksluoscius, nes tuos kur duoda doh.gif , bet jai apsimesite vokiete, tai gausite truputi normalesnius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ennga: 24 balandžio 2010 - 17:08
ranksluoscius gavome puikius,ala carte nebuvome kinieciu,bet turkiskas tai buvo superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 24, 18:43)
drinks_cheers.gif
o turkiskame ala carte buvote?

schmoll.gif , ne kazkaip net nepagalvodavau, kad reikia eit i turkiska, ax.gif Jei einame i a lacarte, tai dazniausiai zuvies, Kumkoy yra nerealus grilio, kur ant juros kranto staliukai ir kiekvienam staliukui saslykine ,issirenki mesyte ir pats sau kepi rolleyes.gif Romantika nereali ,zvakes, jura, vynas blush2.gif
Del idomumo, imesiu viena nuotraukyte is Kumkoy paprasto restorano vakarienes ax.gif Tikrai Delphine to nebuvo, uz tat keista, nes Delphinas Exstra klase rolleyes.gif As cia tik siaip palyginimui, as nieko pries Delphina neturiu, bet tik tikejaus uz Kumkoy ,kad bus geriau ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ennga: 24 balandžio 2010 - 18:22
QUOTE(ennga @ 2010 04 24, 19:18)
schmoll.gif , ne kazkaip net nepagalvodavau, kad reikia eit i turkiska,  ax.gif  Jei einame i a lacarte, tai dazniausiai zuvies, Kumkoy yra nerealus grilio, kur ant juros kranto staliukai ir kiekvienam staliukui saslykine ,issirenki mesyte ir pats sau kepi  rolleyes.gif  Romantika nereali ,zvakes, jura, vynas  blush2.gif

rixos premium lygiai toks pat grill restoranas buvo ant juros kranto ax.gif
Atsakyti
Aš norėčiau konsultacijos 4u.gif dėl kelionės kainų važiuojant su vaikais.

Važiuotume su dviem vaikais - 3 m. ir 1 m. Tai kaip suprantu antram vaikučiui bus nemokamai, nes dar 2 metų neturi.

Užklausiau Baltic Cliperio dėl akcijos su Novaturu, kai vaikui tik 499 Lt kainuoja, tai man atsakė, kad negali taikyti šios akcijos, nes pas mus kambaryje apgyvendinimas bus 2+2, o ne 2+1 blink.gif Kai bandžiau aiškintis, kad antras gi nemokamai važiuoja ir jam tik lovytės pastatomos reikės, tai atrašė, kad išprašė operatoriaus ir tą akciją pritaikytų, bet yra labai nedaug viešbučių (iš tų kuriems taiko šią akciją) kurie talpintų 2+2 į kambarį. Va šitoje vietoje aš visai susibalamutijau... Tai mano atveju būtinai reikia imti Family kambarius?? Jie juk kainuoja iškarto brangiau unsure.gif

Kai su vienu vaiku važiavome į Rodą, tai mokėjom už 2 žmones dviviečiame (vaikui dar buvo nemokamai, nes 2 m. neturėjo) ir gavome pusantrinį kambarį su 3 lovomis + dar pastatomą kūdikio lovelę.

Dar paskui išmasčiau, kad turbūt ir paskutinės minutės akcijos mano atveju negalioja g.gif Vėl pasakys, kad taiko tik apgyvendinimui 2+1, o pas mus 2+2....

Kas važiavot su vaikais gal galėtumėt pakonsultuoti kokius kambarius ėmėt ir ar galiojo paskutinės minutės pasiūlymai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 24 balandžio 2010 - 19:42
QUOTE(xjurga @ 2010 04 24, 19:40)
Aš norėčiau konsultacijos  4u.gif  dėl kelionės kainų važiuojant su vaikais.

Važiuotume su dviem vaikais - 3 m. ir 1 m. Tai kaip suprantu antram vaikučiui bus nemokamai, nes dar 2 metų neturi.

Užklausiau Baltic Cliperio dėl akcijos su Novaturu, kai vaikui tik 499 Lt kainuoja, tai man atsakė, kad negali taikyti šios akcijos, nes pas mus kambaryje apgyvendinimas bus 2+2, o ne 2+1  blink.gif  Kai bandžiau aiškintis, kad antras gi nemokamai važiuoja ir jam tik lovytės pastatomos reikės, tai atrašė, kad išprašė operatoriaus ir tą akciją pritaikytų, bet yra labai nedaug viešbučių (iš tų kuriems taiko šią akciją) kurie talpintų 2+2 į kambarį. Va šitoje vietoje aš visai susibalamutijau...  Tai mano atveju būtinai reikia imti Family kambarius?? Jie juk kainuoja iškarto brangiau  unsure.gif

Kai su vienu vaiku važiavome į Rodą, tai mokėjom už 2 žmones dviviečiame (vaikui dar buvo nemokamai, nes 2 m. neturėjo) ir gavome pusantrinį kambarį su 3 lovomis + dar pastatomą kūdikio lovelę.

Dar paskui išmasčiau, kad turbūt ir paskutinės minutės akcijos mano atveju negalioja  g.gif  Vėl pasakys, kad taiko tik apgyvendinimui 2+1, o pas mus 2+2....

Kas važiavot su vaikais gal galėtumėt pakonsultuoti kokius kambarius ėmėt  ir ar galiojo paskutinės minutės pasiūlymai 4u.gif

mes siemet vaziuojam su 3 ir 1 m vaiku, idomiausiai kad nuejau i viena agentura, sunkiai pamenu kokia bijau apgauti, bet kaune hyper maximoj ir man pasake kad i paprasta dvivieti mes negalim vaziuot niekur turim imt family room nes niekas musu nepriims ir pan. po to paklausem kitoje agenturoje sake be problemu perkat dvivieti ir vaziuojat bus 1 pastatoma lovele dickiui ir mazei turi atnest manieza, o siaip kiti zmones patare duot 20$ tai neretai ir i tuos family room tada nusiuncia arba viska sunesa kas priklauso ir nepriklauso. siulyciau pasiklausti kitoj agenturoje, man minejo kad kai kuriu viesbuciu labai labai mazi kambariai ir apgyvendinimas galimas tik 2+1 bet nesunku juk ir internete paskaityt apie norima viesbuti, visada buna parasyta koks galimas apgyvendinimas. kita vertus prie musu viesbucio parasyta 2+1 dvivieciam kambary, kvadratu 21 kambarys, bet agenturos direktore patikino kad tikrai nekils del to problemu ir busim ikurti visi 4 4u.gif siuo atveju mes pirkom paprasta dvivieti, tik vaziuojam ne per novatura o per teztura todel akcija vaikui negalioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 04 24, 22:02)
mes siemet vaziuojam su 3 ir 1 m vaiku, idomiausiai kad nuejau i viena agentura, sunkiai pamenu kokia bijau apgauti, bet kaune hyper maximoj ir man pasake kad i paprasta dvivieti mes negalim vaziuot niekur turim imt family room nes niekas musu nepriims ir pan. po to paklausem kitoje agenturoje sake be problemu perkat dvivieti ir vaziuojat bus 1 pastatoma lovele dickiui ir mazei turi atnest manieza, o siaip kiti zmones patare duot 20$ tai neretai ir i tuos family room tada nusiuncia arba viska sunesa kas priklauso ir nepriklauso. siulyciau pasiklausti kitoj agenturoje, man minejo kad kai kuriu viesbuciu labai labai mazi kambariai ir apgyvendinimas galimas tik 2+1 bet nesunku juk ir internete paskaityt apie norima viesbuti, visada buna parasyta koks galimas apgyvendinimas. kita vertus prie musu viesbucio parasyta 2+1 dvivieciam kambary, kvadratu 21 kambarys, bet agenturos direktore patikino kad tikrai nekils del to problemu  ir busim ikurti visi 4 4u.gif siuo atveju mes pirkom paprasta dvivieti, tik vaziuojam ne per novatura o per teztura todel akcija vaikui negalioja 4u.gif

Tikrai galima važiuoti į standartinį kambarį, jame bus dvigulė lova ir lova vaikui, o mažiukui duos maniežą...Dėl maniežo reikia pasakyti agentūroje, kad įrašytu rezervuojant į pastabas...O kitu atveju reiks prašyti vietoje (kai kur būna už papildomą mokestį)...
Atsakyti
QUOTE(Dalja @ 2010 04 24, 23:30)
Tikrai galima važiuoti į standartinį kambarį, jame bus dvigulė lova ir lova vaikui, o mažiukui duos maniežą...Dėl maniežo reikia pasakyti agentūroje, kad įrašytu rezervuojant į pastabas...O kitu atveju reiks prašyti vietoje (kai kur būna už papildomą mokestį)...

Tai, kad mūsų vaikams 4 ir 8 metai ir perkam jau trečius metus standartinį, jokių problemų, gaunam visada didelius kambarius, niekad nesugrūdo taip, kad apsisukt nebūtų kur ax.gif
Atsakyti
Man labai idomios kokios tos vaiku lovos, ar kaip suaugusiu ar mazesnes, ar su apsauga?
Atsakyti