Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(charizsma @ 2010 04 24, 12:50)
2savaites iki keliones liko,pirmas kartas turkijoj ,ir kai rinkomes viesbuti is musu pasirinktu (jau nepamenu kokiu) sake jog sis variantas yra stipriausias. Esu radus nete 6komentarus,bet vieni kitiems labai priestaraujantys.2 zmones sako,kad ten siaubinga ir nepakenciama,keturi like,kad saunus viesbutis,ir man itarimas tada kyla,jeigu tiek mazai komentaru ir niekas apie ji nekalba,tai nejaugi is tiesu ten ne kazkas:(

angliskai , rusiskai
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 23, 21:53)
Ale problema, duos nakti sriubos ar neduos  lotuliukas.gif
Nesuprantu , negi zmones tikrai vaziuoja vien tam, kad pavalgyt  unsure.gif

manau,kad kuo daugiau zinai ka gausi viesbutyje,kokios paslaugos tiekiamos,kur kokie gerimai tiekiami,kokie valgiai duodami,kokios pramogos ir visa kita tai tuo geriau galesi viska isnaudoti ir turesi pasirinkima.Juk vaziuojame atostogauti,atsipalaidave,neskubedami,bet kartais ne viska matome kas kur vyksta,kas kur skanaus duodama biggrin.gif ar kokios pramogos vyksta, kartais pamatai tik...paskutine diena doh.gif lotuliukas.gif o jei jau sumokame pinigelius tai norisi manau isnaudoti visus viesbucio teikiamus malonumus biggrin.gif
As pvz pamaciau tik paskutine diena kur mokino sokti pilvo sokius Delphin Divoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif grazu buvo ziureti,kaip merginos jau kazkiek pramokusios per savaitele. wub.gif
O AI ir UAI jau manau per diskusijas sias isitikinome,kad gali skirtis kardinaliai VISKAS PRIKLAUSO NUO VIESBUCIO.
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2010 04 24, 07:13)
bet mes kai buvom IC SAntai tai ten ta naktine sriuba buvo su dar +6karstais ir salotomis visokiomis  biggrin.gif  valganciu daug nebudavo, bet maistas visada garuodavo  wub.gif

drinks_cheers.gif tas pats variantas biggrin.gif
valganciu nemaciau,bet matyt vienas kitas vistiek uzeina,o dar yra kas daznai nakti uzsisako i kambari velyva vakariene..musu draugai visada taip darydavo,grizdavo i kambari ir dar maisto uzsisakydavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 04 24, 10:59)
bigsmile.gif  tai actimel nesiskaito kad skystį įsineši į lėktuvą ?

skaitosi,kaip skystis,bet actimelis po 100ml mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

dar norėjau paklausti apie Kemero klubus. Ar saugu ten? Ar yra apsauga? blush-anim-cl.gif Visur rašoma, kad daug girtų rusų... Nesikabinėja?

Suprantu, kad gal kai kurioms skamba juokingai toks klausimas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2010 04 24, 15:16)
Sveikos,

dar norėjau paklausti apie Kemero klubus. Ar saugu ten? Ar yra apsauga?  blush-anim-cl.gif  Visur rašoma, kad daug girtų rusų... Nesikabinėja?

Suprantu, kad gal kai kurioms skamba juokingai toks klausimas... smile.gif

Paciuose klubuose absoliuciai saugu. Jei kazkas atsius gerimus, siulyciau neimti. mes paprasydavome ir barmenas nunesdavo juos. grizineti jei arti tai nieko, bet nera malonu, jei merginos vienos, tai kabinejasi, kartais labai naglai, kartais tik zodziais uzkabineja, todel jei kiek toleliau, tai imkite taksi. rusai greit atsoka, jei sakai, kad nesupranti ir pradedi kalbeti angliskai. ieiti be pinigeliu galima jei is anksto rezervuoji staliuka, tada eini, sakai, kad rezervuota tokiu vardu ir jei atsizymi. galima tartis ir su taksistu ir tada irgi ieisite, jis susitars. abiem siais atvejais turesite buti rezervuotame bare, cia kaip ir nerasyta taisykle, nes baras kiek suprantu sumoka uz kiekviena asmeni. rezervuojant vietas reikia pasakyti keliems asmenims rezervuoji. Klubuose yra daug atskiru baru, jei eisite dazniau, tai atsirinksite, kuris labiau patinka. Galima vaziuoti su animatoriais is viesbucio. tik daug apribojimu tokiu atveju. ir brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 24, 12:07)
As tik Kemer resorte isdrisau paragauti, nes siaip ji man labai nekaip atrodo pas juos  blush2.gif  Bet buvau nustebusi, kokia ji man skani buvo  bigsmile.gif  Skoniai aisku visu skirtingi, bet kodel neparagavus  ax.gif

Sveiki,
kadangi niekas neatsiliepe i mano seniau rasyta zinute, kad parekomenduot koki viesbuti Kemere, kad tiktu su 2,6men vaiku, tai noreciau paklausti jusu kaip sis viesbutis Kemer Resort, ar atitinka 5zv., nes jis yra musu sarase, bet is vienu girdejome, kad jis netinkamas atostogoms su vaiku. Mes esame atostogave Justiano Park Conti, Kumkoy, Delphin palace de luxe.. Zinoma nuomones vsu skiriasi taip kaip ir skonis, nes pavyzdziui musu Delphin palace de luxe viesbutis visiskai nesuzavejo schmoll.gif rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ennga: 24 balandžio 2010 - 14:17
QUOTE(charizsma @ 2010 04 24, 11:32)
o gal kuri buvot Ananas hotel 4* Alanijoj? Kazkaip jau antra savaite ieskau atsiliepimu apie ji ir ne kazka randu..

Mano kolege ten buvo. Pima karta Turkijoje, tai sake viskas ten jai buvo gerai. Neturejo jokiu nusiskundimu. Ir skanu ir svaru.

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 24, 14:07)
as irgi sita ideja is Lauruciuko pasigriebiau thumbup.gif

Kiekvienam zmogui vadinasi po actimeli galima?
Prisipirkau siandien apsauginiu kremu kelionei. Geguziui 50+ nebus kiek perlenkta ? blush2.gif
Atsakyti
Dabar paskaičiau atsiliepimus, ir matau, kad Silence beach viešbutyje daug turkų ilsisi g.gif įdomu ar tai gerai ar ne? Nes anksčiau kiek teko būti, tai turkų būdavo vos kelios šeimos.
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2010 04 24, 15:13)
Sveiki,
kadangi niekas neatsiliepe i mano seniau rasyta zinute, kad parekomenduot koki viesbuti Kemere, kad tiktu su 2,6men vaiku, tai noreciau paklausti jusu kaip sis viesbutis Kemer Resort, ar atitinka 5zv., nes jis yra musu sarase, bet is vienu girdejome, kad jis netinkamas atostogoms su vaiku. Mes esame atostogave Justiano Park Conti, Kumkoy, Delphin palace de luxe.. Zinoma nuomones vsu skiriasi taip kaip ir skonis, nes pavyzdziui musu Delphin palace de luxe viesbutis visiskai nesuzavejo  schmoll.gif  rolleyes.gif
4u.gif

O kuom nepatiko delphine palace? ax.gif
Atsakyti
Na, antradienį jau išlekiam į Turkiją, tai dabar susimąsčiau, ar ten įmanoma tuose turguose surasti kokių nors batų (vasarinių) ar drabužių gražių (ne tik kokių padielkinių maikučių)? Ir ar Beldibi miestelyje yra parduotuvių?
Atsakyti
as Turkijoj dar ne karto nenusipirkau ne tik kad batu bet net slepeciu lotuliukas.gif mat mano 41 kojai nera dydziu . Vienais metais, suplyso slepetes, tai teko pirkt vyriskas lotuliukas.gif o darbuziu graziu esu maciusi, bet ne turguose o parduotuvelese. Man patiko turkiskos medvilnes suknutes buvo grazios, bet brangokos.
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2010 04 24, 16:13)
Sveiki,
kadangi niekas neatsiliepe i mano seniau rasyta zinute, kad parekomenduot koki viesbuti Kemere, kad tiktu su 2,6men vaiku, tai noreciau paklausti jusu kaip sis viesbutis Kemer Resort, ar atitinka 5zv., nes jis yra musu sarase, bet is vienu girdejome, kad jis netinkamas atostogoms su vaiku. Mes esame atostogave Justiano Park Conti, Kumkoy, Delphin palace de luxe.. Zinoma nuomones vsu skiriasi taip kaip ir skonis, nes pavyzdziui musu Delphin palace de luxe viesbutis visiskai nesuzavejo  schmoll.gif  rolleyes.gif
4u.gif

Neimanoma ka nors atsakyti i toki posta manyciau. Vaikams pramogu ten nelabai yra, tacia maciau nemazai panasaus amziaus vaikuciu ir neatrode, kad jiems ten butu liudna.
O siaip tai net nezinau, vieniems gal atitinka, kitiems labai atitinka, o kitiems absoliuciai nepanasu i 5*. Jus neparasete svarbiausio dalyko - kokie jusu kriterijai.

QUOTE(Alexia @ 2010 04 24, 16:26)

Kiekvienam zmogui vadinasi po actimeli galima?
Prisipirkau siandien apsauginiu kremu kelionei. Geguziui 50+ nebus kiek perlenkta ?  blush2.gif

Siaip skysciai turi buti isfasuoti ne didesnes, nei 100 ml talpos tarose ir tilpti i maisiuka, berods 1 litro talpos. Kazkaip panasiai, turetu buti, kadangi as apart lupu balzamo ir actimelio jokiu skysciu su savimi neturiu, tai nevirsiju ir tiksliai nepasakysiu. Cia zmogui ta skysciu doze biggrin.gif . tai manau drasiai kiekvienas po 4 actimelius galite imti.
As baltaode ir pradzioje idegu raudonai. vaikui imu didesni faktoriu, o sau 15-20, nes uztenka, pati pirma karta emiau 50 doh.gif pirmas dienas taip ir vaiksciojau tokia vos vos ruzava, tai paskui tepiausi gerokai mazesniu, ir gizau idegusi. Tiesa, ant saules guleti as negaliu, man tiesiog nera malonu kepti, o po skeciu didelio faktoriaus neprireike nei karto.

QUOTE(Tylene @ 2010 04 24, 16:43)
Dabar paskaičiau atsiliepimus, ir matau, kad Silence beach viešbutyje daug turkų ilsisi  g.gif  įdomu ar tai gerai ar ne? Nes anksčiau kiek teko būti, tai turkų būdavo vos kelios šeimos.

pirmas mano susidurimas su turkais viesbutyje man nelabai patiko. O Bodrume tai ir turku buvo gerokai daugiau, nei pirma karta, ir su vaikuciais nemazai. Bet matyt pasiseke, gal turkai kokie kulturingesni pasitaike, bet ir vaikuciai faini, ir suauge nekliude, ir is personalo nepastebejau, kad butu jiems kazkoks isskirtinis demesys. Tiesa, kai pamaciau, kiek daug leidziama turku vaikams, tai jau net nebekreipiau demesio, kad maniskis ka nors restorane gali negero padaryti, kol begiodavo, tai mes ramiai valgydavome. Visus vaikus tuo metu priziuredavo padaveju sefas biggrin.gif jis ziuredavo, kad vaikai ko nepadarytu restorane, arba, kad grandininiu uzuolaidu ant kitu poilsiautoju nepaleistu biggrin.gif
Tai manau priklausys, kokio socialinio sluoksnio turkai bus pas jus viesbutyje. Siaip gal tau pasiseke su publika Crystale, bet kai as buvau, tai baisiau dar tikriausiai niekur nebuvo doh.gif Dauguma rusu tokio mentaliteto buvo susirinke doh.gif As neesu nacionaliste, bet ..... Na, bet stengiesi nekreipti demesio ir nesigadinti atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 04 24, 15:45)
O kuom nepatiko delphine palace? ax.gif

ax.gif ax.gif Na negaliu sakyti, kad ten buvo blogai, bet .......... Kai turiu su kuo palyginti, tai ten turbut vienintelis gerumas prabangus holas, ir kambariai g.gif Na dar tai, kad tiek prie baseino tiek prie juros yra romantiskos pavesines ax.gif
Pavyzdziui lauko terasoje, kur pusryciaujama pietaujama ar vakarieniaujama, baldai plasmasiniai, atgyvene .Aisku , atostogoms tai netrukde, bet Extra klase rolleyes.gif
Pavyzdziui palyginus su Kumkoy viesbucio meniu, tai ir yra skirtumas (kreveciu, kalmaru, ten nei kvapo), tik praejus keturiom atostugu dienom lauke pradejo kepti zuvyte ir sushius daryti. Zinoma alkani nelikom lotuliukas.gif , bet as kaip ir minejau kad kiekvienas turi savo nuomone ir skoni, bet antra kart as ten nebevaziuociau, manau, kad 7dienom, uz 7000lt dviem schmoll.gif
Atsakyti