Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

kaunietės, apšvieskit mane - ar toli Babtų medelynas nuo Kauno? Ir ar labai sudėtinga jį rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 16, 08:58)
bet ar Favorit - aukštaūgiai?

Aš manau kad aukštaūgiai, nerašo g.gif , bet vaisius užaugina iki 400gr.
Tiesa , gal kas auginot Promyk ,turiu pasisėjusi laukui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 16 balandžio 2010 - 08:43
QUOTE(saintlina @ 2010 04 16, 09:42)
kaunietės, apšvieskit mane - ar toli Babtų medelynas nuo Kauno? Ir ar labai sudėtinga jį rasti?  ax.gif

Netoli - gal 15 km g.gif , o rasti - paprasčiau nebūna važiuoji autostrada link Klaipėdos (pravažiavus Kauną) ir kitoj pusėj pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 15, 21:14)

o ta shashke galima shiltnamyje deginti jei jau yra sudyge shpinatai ir salotos?  g.gif

Jei DELFANo nusipirkot, tai jis ne tik užskurdusiems daigams tinka, nebijokit su juo palaistyti ir normalius daigus, bus tik geriau.

Jei jau šiltnamyje turit sudygusių daržovių, jokiu būdu nedeginkit sieros. Visi augaliukai sunyks, amen. Su šaške šiltnamį dezinfekuoti galima PRIEŠ MĖNESĮ iki daigų sodinimo.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 16, 09:01)
Netoli - gal 15 km  g.gif  , o rasti - paprasčiau nebūna važiuoji autostrada link Klaipėdos (pravažiavus Kauną) ir kitoj pusėj pamatysi  4u.gif

o, kaip faina, net aš rast sugebėsiu, jeigu ką thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 04 16, 08:42)
Tiesa , gal kas auginot Promyk ,turiu pasisėjusi laukui g.gif

aš pernai auginau lauke. Labai gražiai augo, labai daug pomidorų priaugino. Bet vasara buvo lietinga, o aš jų niekuo pridengus nebuvau. Tai didžioji dauguma pomidorų juodavo.
Šiemet laukui prisiauginau Roma ir Kmicic. Bandysiu pridengt. Šituos jau su tvirtu tikslu konservavimui sodinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 16, 10:15)
o, kaip faina, net aš rast sugebėsiu, jeigu ką  thumbup.gif  Ačiū labai  4u.gif

Papildyta:
aš pernai auginau lauke. Labai gražiai augo, labai daug pomidorų priaugino. Bet vasara buvo lietinga, o aš jų niekuo pridengus nebuvau. Tai didžioji dauguma pomidorų juodavo.
Šiemet laukui prisiauginau Roma ir Kmicic. Bandysiu pridengt. Šituos jau su tvirtu tikslu konservavimui sodinau  smile.gif

Man tinka ir žali , nes pas mane mėgsta žalius konservuotus, pernai auginau Betalux,irgi neblogi thumbup.gif , o šiemet noriu abejus pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 16, 09:25)
Man tinka ir žali , nes pas mane mėgsta žalius konservuotus, pernai auginau Betalux,irgi neblogi thumbup.gif , o šiemet noriu abejus pabandyti g.gif

Betalux man labiau patiko. Ir skanesi, ir didesni. Tiesa, juos šiltnamy auginau.
Atsakyti
favorytai pas mane raso kad vidutinio aukstumo doh.gif tai suprask kad nori, kas tas vidutinis aukstis smile.gif
beje, ju daigiai pas mane patys didziausi, saknu milijonai, indelin nebetelpa, o patys tai apvyte sad.gif speju kad del to, kad nebetelpa, sakau gal persodinti i didesnes talpas ar palikti pasikankinti ?
ir gal kas zinosit, kadangi kai kurie indeliai skaidrus, ziuriu vieno favoryto zeme pazaliavusi, speju per daug palaisciau, o kadangi laistau su akvariumo vanbdeniu, o ten dumbliu irgi buna, tai dabar klausimas - ar tai kenkia daigui ar nea ? g.gif
ir dar noriu patarimo, jei neraso kad tinka lauke, tai galima lauke auginti jei netilps viskas i siltnami ar nea ? pvz jaucio sirdys tikrai neraso kad tinka lauke, bet man ju liks, o pasidariau didele lysve su siaudais "ale kordiumovas" , o ir www.sodyba.org rase kad pernai gulscias jaucio sirdis augino, tai idomu , gal ju veisle kitokia ? g.gif
Atsakyti
Oi kaip jus paskaitau tai man po lapais sleptis doh.gif pirmi metai rasoda pomidoru turiu ..... Daigiukus jau ispikiavau ir nemazai gavosi man Burpees Delicious seklos pirktos is Gresi (aciu jai 4u.gif) ir mielai ismainyciau i kitus pomidoru daigus, kurie butu kekiniai kazkas panasaus i Tolstoju, Sarma ax.gif Vieta Kaunas 4u.gif Rasykit i AZ ax.gif
Atsakyti
išvežu šiandien likusius peraugėlius. Šitaip baisiai išvarė per paskutines dvi savaites. Čia Gardeners delight tie didžiausieji.
GREISI, ar jie paskui ir šiltnamyje patys didžiausi bus? blink.gif

user posted image

Lieka namie mažesniosios dvi partijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 balandžio 2010 - 11:26
merginos manau dar sekit pomidorus,bus derlius velyvesnis,bet savo turesit,o pradziai kelius daigus is turgaus arba pazistamu isigyt... ax.gif na bent as taip galvoju daryt,nes daigeliai nekazkokie ax.gif o kur sejau 8 d is gresi seklyciu tai jau sudyge tik garden's delight tinginiauja ir nelenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 16, 10:54)
išvežu šiandien likusius peraugėlius. Šitaip baisiai išvarė per paskutines dvi savaites. Čia Gardeners delight tie didžiausieji.

ale koks fainas vaizdas pro langus wub.gif sorry uz OT
Atsakyti