nabagė
Nemesk dar, galgi atsigaus. O daug jų pas tave? Jei pabandyt persodint kai kuriuos į nauj žemę, nuskabius neaiškius lapus?
CASUAL, o gal dar pabandyk palaistyti šaknydinimosi hormonu DELFAN, jei turi galimybę įsigyt. Jis ekologiškas. Prašyta, kad jis labai tinka palaistyti suvargusius, užskurdusius daigus. Mano daigai neblogi, lyg ir gražūs man atrodė, bet kai delfanu porą kartų juos palaisčiau, tai tiesiog akyse ėmė augt, kotai sustambėjo ir tikrai daigai išgražėjo. Maždaug per savaitę rezultatas
QUOTE(saintlina @ 2010 04 15, 20:28)
nabagė
Nemesk dar, galgi atsigaus. O daug jų pas tave? Jei pabandyt persodint kai kuriuos į nauj žemę, nuskabius neaiškius lapus?
Kad beveik visi lapai neaishkus
matyt kazkokia greit plintanti bjaurybe... bandziau ir i nauja zeme susodinti - nelabai kas
o dar ir musiokai matyt nauja banga eme rodytis
Zodziu, ne daigu metai man siemet
sveikutes pomidoriautojos , ankstesnese temose skaiciau kad kai kurios naudojate saskes siltnamiams dezinfekuoti . Norejau jusu paklausti kaip jas naudojate ar pilate tiesiogiai ant dregnos zemes ar i kokia skarda papilate ir uzdegate, ir kiek laiko jos dega ?
ISANKSTO DEKOJU
ISANKSTO DEKOJU
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 20:40)
CASUAL, o gal dar pabandyk palaistyti šaknydinimosi hormonu DELFAN, jei turi galimybę įsigyt. Jis ekologiškas. Prašyta, kad jis labai tinka palaistyti suvargusius, užskurdusius daigus. Mano daigai neblogi, lyg ir gražūs man atrodė, bet kai delfanu porą kartų juos palaisčiau, tai tiesiog akyse ėmė augt, kotai sustambėjo ir tikrai daigai išgražėjo. Maždaug per savaitę rezultatas
o jo buna tik kazkuriose specializuotose parduotuvese ar galima bet kuriuose Senukuose isigyti?
Aciu merginos ir uz paguodima ir uz patarimus
MANO KAI KURIE POMIDORAI TAIP POGI NUO APATINIU LAPU PRADEJO RUDUOTI IR JUOS MESTI ( kol laikiau juos bute , viskas buvo gerai ir grazus , bet isveziau juos pas mama i kaimuka , ten jie kasko ir suprastejo ko gero itariu kad per mazai sviesos buvo ir per daug dregmes dabar vel likusius pargabenau kaiman , gal neisvirs visi
QUOTE(Casual @ 2010 04 15, 20:44)
o jo buna tik kazkuriose specializuotose parduotuvese ar galima bet kuriuose Senukuose isigyti?
Aš pirkau SENUKUOSE. 12 lt kaina, 200 ml. Bet ten užteks ilgesniam laikui. Kibirui vandens reikia 20 ml. Pradžiai padariau stipresnį, pyliau gal 30ml.... Jei nedaug reikia, galima matuoti su švirkštu, lengva apskaičiuot.
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 19:50)
Aš pirkau SENUKUOSE.
o aš, žioplas daiktas, Senukuose nesugebėjau jokio ekologiško preparato laistymui surast Nors saviškiais skųstis negaliu, bet irgi norėjau, kad mažieji daigeliai greičiau sustiprėtų.
Dabar pagal pavadinimą reiks paieškot. Ačiū
QUOTE(ADDULE @ 2010 04 15, 20:43)
sveikutes pomidoriautojos , ankstesnese temose skaiciau kad kai kurios naudojate saskes siltnamiams dezinfekuoti . Norejau jusu paklausti kaip jas naudojate ar pilate tiesiogiai ant dregnos zemes ar i kokia skarda papilate ir uzdegate, ir kiek laiko jos dega ?
ISANKSTO DEKOJU
ISANKSTO DEKOJU
Šitų šaškių būna pirkti ir jau paruoštų dėžutėse ir supiltų maišeliuose. Jei pirksi maišeliuose, tai tik ne ant žemės pilk, o į kokią skardinę dėžutę, nuo konservų ar kt. Degimo laikas priklauso nuo įpilto kiekio. Tiksliau ta šaškė ne dega, o rūksta. Kai baigia degti, šiltnamį reikia dar apie 12 val palaikyti uždarytą, po to gerai išvėdinti.
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 20:50)
Aš pirkau SENUKUOSE. 12 lt kaina, 200 ml. Bet ten užteks ilgesniam laikui. Kibirui vandens reikia 20 ml. Pradžiai padariau stipresnį, pyliau gal 30ml.... Jei nedaug reikia, galima matuoti su švirkštu, lengva apskaičiuot.
Edexa, aciu
darysiu eiline gelbejimo operacija
pavyks-nepavyks, bet bent jau zinosiu kad idejau pastangas
o ta shashke galima shiltnamyje deginti jei jau yra sudyge shpinatai ir salotos?
QUOTE(ADDULE @ 2010 04 15, 19:48)
MANO KAI KURIE POMIDORAI TAIP POGI NUO APATINIU LAPU PRADEJO RUDUOTI IR JUOS MESTI ( kol laikiau juos bute , viskas buvo gerai ir grazus , bet isveziau juos pas mama i kaimuka , ten jie kasko ir suprastejo ko gero itariu kad per mazai sviesos buvo ir per daug dregmes dabar vel likusius pargabenau kaiman , gal neisvirs visi
taigi anksčiau ar vėliau vistiek reiks išvežt. Aš irgi išvežinėju po truptutį. Kaime nors pasigrūdina, nes čia perdaug išleps.
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 19:59)
Tiksliau ta šaškė ne dega, o rūksta. Kai baigia degti, šiltnamį reikia dar apie 12 val palaikyti uždarytą, po to gerai išvėdinti.
o plėvelė neaprūksta?
Bet aš jau nedeginsiu, pas mane pilnas šiltnamis.
sveikutes as turbut eksperimentuosiu-kelis daigus pomidoru didzkiu pasodinsiu i siltnami stiklini po sav.?? nes jie man iskris jau is vazoneliu gal kuri jau ir pasodinusi