Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

nabagė console.gif
Nemesk dar, galgi atsigaus. O daug jų pas tave? Jei pabandyt persodint kai kuriuos į nauj žemę, nuskabius neaiškius lapus? g.gif
Atsakyti
CASUAL, o gal dar pabandyk palaistyti šaknydinimosi hormonu DELFAN, jei turi galimybę įsigyt. Jis ekologiškas. Prašyta, kad jis labai tinka palaistyti suvargusius, užskurdusius daigus. Mano daigai neblogi, lyg ir gražūs man atrodė, bet kai delfanu porą kartų juos palaisčiau, tai tiesiog akyse ėmė augt, kotai sustambėjo ir tikrai daigai išgražėjo. Maždaug per savaitę rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 15, 20:28)
nabagė  console.gif 
Nemesk dar, galgi atsigaus. O daug jų pas tave? Jei pabandyt persodint kai kuriuos į nauj žemę, nuskabius neaiškius lapus?  g.gif

Kad beveik visi lapai neaishkus verysad.gif
matyt kazkokia greit plintanti bjaurybe... bandziau ir i nauja zeme susodinti - nelabai kas schmoll.gif
o dar ir musiokai matyt nauja banga eme rodytis doh.gif
Zodziu, ne daigu metai man siemet doh.gif
Atsakyti
sveikutes pomidoriautojos , ankstesnese temose skaiciau kad kai kurios naudojate saskes siltnamiams dezinfekuoti . Norejau jusu paklausti kaip jas naudojate ar pilate tiesiogiai ant dregnos zemes ar i kokia skarda papilate ir uzdegate, ir kiek laiko jos dega ? g.gif g.gif g.gif

ISANKSTO DEKOJU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 20:40)
CASUAL, o gal dar pabandyk palaistyti šaknydinimosi hormonu DELFAN, jei turi galimybę įsigyt. Jis ekologiškas. Prašyta, kad jis labai tinka palaistyti suvargusius, užskurdusius daigus. Mano daigai neblogi, lyg ir gražūs man atrodė, bet kai delfanu porą kartų juos palaisčiau, tai tiesiog akyse ėmė augt, kotai sustambėjo ir tikrai daigai išgražėjo. Maždaug per savaitę rezultatas thumbup.gif

o jo buna tik kazkuriose specializuotose parduotuvese ar galima bet kuriuose Senukuose isigyti?

Aciu merginos ir uz paguodima ir uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
MANO KAI KURIE POMIDORAI TAIP POGI NUO APATINIU LAPU PRADEJO RUDUOTI IR JUOS MESTI ( kol laikiau juos bute , viskas buvo gerai ir grazus , bet isveziau juos pas mama i kaimuka , ten jie kasko ir suprastejo ko gero itariu kad per mazai sviesos buvo ir per daug dregmes g.gif dabar vel likusius pargabenau kaiman , gal neisvirs visi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 15, 20:44)
o jo buna tik kazkuriose specializuotose parduotuvese ar galima bet kuriuose Senukuose isigyti?
Aciu merginos ir uz paguodima ir uz patarimus  4u.gif

Aš pirkau SENUKUOSE. 12 lt kaina, 200 ml. Bet ten užteks ilgesniam laikui. Kibirui vandens reikia 20 ml. Pradžiai padariau stipresnį, pyliau gal 30ml.... Jei nedaug reikia, galima matuoti su švirkštu, lengva apskaičiuot.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 19:50)
Aš pirkau SENUKUOSE.

o aš, žioplas daiktas, Senukuose nesugebėjau jokio ekologiško preparato laistymui surast doh.gif Nors saviškiais skųstis negaliu, bet irgi norėjau, kad mažieji daigeliai greičiau sustiprėtų.
Dabar pagal pavadinimą reiks paieškot. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 04 15, 20:43)
sveikutes pomidoriautojos , ankstesnese temose skaiciau kad kai kurios naudojate saskes siltnamiams dezinfekuoti . Norejau jusu paklausti kaip jas naudojate ar pilate tiesiogiai ant dregnos zemes ar i kokia skarda papilate ir uzdegate, ir kiek laiko jos dega ? g.gif  g.gif  g.gif 

ISANKSTO DEKOJU  smile.gif

Šitų šaškių būna pirkti ir jau paruoštų dėžutėse ir supiltų maišeliuose. Jei pirksi maišeliuose, tai tik ne ant žemės pilk, o į kokią skardinę dėžutę, nuo konservų ar kt. Degimo laikas priklauso nuo įpilto kiekio. Tiksliau ta šaškė ne dega, o rūksta. Kai baigia degti, šiltnamį reikia dar apie 12 val palaikyti uždarytą, po to gerai išvėdinti.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 20:50)
Aš pirkau SENUKUOSE. 12 lt kaina, 200 ml. Bet ten užteks ilgesniam laikui. Kibirui vandens reikia 20 ml. Pradžiai padariau stipresnį, pyliau gal 30ml.... Jei nedaug reikia, galima matuoti su švirkštu, lengva apskaičiuot.

Edexa, aciu 4u.gif
darysiu eiline gelbejimo operacija biggrin.gif
pavyks-nepavyks, bet bent jau zinosiu kad idejau pastangas ax.gif

o ta shashke galima shiltnamyje deginti jei jau yra sudyge shpinatai ir salotos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 04 15, 19:48)
MANO KAI KURIE POMIDORAI TAIP POGI NUO APATINIU LAPU PRADEJO RUDUOTI IR JUOS MESTI ( kol laikiau juos bute , viskas  buvo gerai ir grazus , bet isveziau juos pas mama i kaimuka , ten jie kasko ir suprastejo  ko gero itariu kad per mazai sviesos buvo ir per daug dregmes  g.gif  dabar vel likusius  pargabenau kaiman  , gal neisvirs visi  g.gif

taigi anksčiau ar vėliau vistiek reiks išvežt. Aš irgi išvežinėju po truptutį. Kaime nors pasigrūdina, nes čia perdaug išleps.
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 04 15, 19:59)
Tiksliau ta šaškė ne dega, o rūksta. Kai baigia degti, šiltnamį reikia dar apie 12 val palaikyti uždarytą, po to gerai išvėdinti.

o plėvelė neaprūksta?
Bet aš jau nedeginsiu, pas mane pilnas šiltnamis.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as turbut eksperimentuosiu-kelis daigus pomidoru didzkiu pasodinsiu i siltnami stiklini po sav.?? nes jie man iskris jau is vazoneliu g.gif gal kuri jau ir pasodinusi g.gif
Atsakyti