Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(serzas @ 2010 04 30, 14:57)
tai man taip iseina neaktualu?  g.gif  nes maisai taip ar taip jau silti, o saknis vistiek isleis ant stiebo, paguldyti jie ar stati, ane?

Bet kokiu atveju išleidžia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 30, 15:02)
Bet kokiu atveju išleidžia  bigsmile.gif

Tai man juos neguldyt g.gif galiu tik giliau įkas,kai sodinsiu iki lapų g.gif ar taip gerai g.gif
Atsakyti
nu jkaip dziaugiuosi situo forumu kiek suzinojau geru dalyku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!Turiu prašima-klausima:gal kam per daug daigeliu pomidoru bus,ir gali padovanoti?Kad nemesti lauk aš su malonumu priglausiu.Mano apsirgo ir privalejau jos visus panaikinti cray.gif ,pradejo džiuti lapai ir kristi.Kaip man paaiškino kad kaškoks gyvis apsigiveno lapose (nors jo nesimate).Aš iš Vilniaus,geriau i až rašiti.Busiu labai dekinga.
Atsakyti
Ir vel vaikstau neramia dusia verysad.gif kazkokie itartini mano "Faworyt" daigai, pasvieseje lapai, tokie uzsiraite kaip saukstai ir violetiniu demiu ant apatiniu 3-4 saku lapu pilna doh.gif

user posted image Cia vidurinis Faworyt'as, is sonu grazus tamsi Alicante
user posted image Vat kokie susiraite ir ne tik apatiniai.
user posted image Cia demes is lapu isores.
user posted image O cia is vidines puses.
Ka daryti su jais?
Atsakyti
susiraitymas nieko baisaus.Kiti tai apykaita manau kokio fosforo sutrikus buvo,atsigaus.Aišku galėtum paguldyti,tai nieko nesimatytų.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 30, 16:10)
susiraitymas nieko baisaus.Kiti tai apykaita manau kokio fosforo sutrikus buvo,atsigaus.Aišku galėtum paguldyti,tai nieko nesimatytų.

cia fosforas su tom demem susijes?
kaip suprast paguldyt, kad nieko nesimatytu? mastau.gif
Tai ne liga pas mane ir galiu drasiai juos sodinti? ok.gif
Atsakyti
nu ta prasme nuskini apatinius lapus,tada matosi tik viršūnė,kaip paveiksliukyje.
O apie fosforą parašyta ,kai per šalta violetiniai lapai pasidaro.
Atsakyti
Nauja tema
http://www.supermama...0#entry37016342
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 30, 17:03)
nu ta prasme nuskini apatinius lapus,tada matosi tik viršūnė,kaip paveiksliukyje.
O apie fosforą parašyta ,kai per šalta violetiniai lapai pasidaro.

na buvo kad lapu apacios ir koteliai pavioletinavo anksciau, o dabar kaip matot tokiais kaip taskais/dememis ir is virsaus ir is isoes, negi lapui tik vietomis salta? lotuliukas.gif
Tai taip ir skinti visas sakas ant kuriu yra tokiu lapu? g.gif

Ir isviso ar pas pamidorus yra tokia savoka kaip "saka" ar tik lapai, keli lapukai ant kotelio yra lapas ar saka? tipo kaip kastonai, keli lapukai ant kotelio yra 1 lapas ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti