Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(serzas @ 2010 04 28, 22:32)
Nu cia dabar  g.gif cia tipo avataras uzkliuvo?  blink.gif ir kur jus cia ta nepagarba matot?  g.gif randat prie ko prisikabinti ir po sitiek laiko  doh.gif

O aš tik dabar dėmėsį atkreipiau į avatarą, kai perskaičiau lotuliukas.gif , visada laukiu seržo nuotraukų, žinučių, kaip ir jūsų visų, ot geras , net pati viena juoktis garsu pradėjau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Seržai, aš kažkaip irgis su malonumu tavo žinutes skaičiau, o į avatarą tai retai kada dėmesį atkreipiu, žinau, kad kažkas krutėjo, bet ir aš šiandien pastebėjau, kas ten tavo avatare kruta ( kodėl taip nesėkmingai lotuliukas.gif Per daug pomidorais užsiėmęs lotuliukas.gif Nu tikiuosi neįžeidžiau, leidau sau pajuokauti biggrin.gif )

Edexa
užsiminė apie pomidorų auginimą balkone maišuose, norėjau klausti apie maišus, bet Seržas įdėjo nuotrauką greičiausiai Edexa turėjai omenyje juos? O iš jų žemė lauk nebyra? Įdomu, kiek LT jie kainuoja? g.gif Aš pas kaimynę balkone mačiau pomidoriukus gražiai augančius nupjautuose plastamsiniuose buteliuose, bet spėju, ji čia šiltnamiui ruošiasi ax.gif

Dėl tų strypų, tai išlankstyti galima vielą, ir yra tokie purškiami dažai, tai darbas greitesnis būtų o ir nusipurkštų tolygiai wink.gif Nereikėtų ten tiek tepliojimo su teptuku. Na čia tik pamąstymai garsūs, patiko Seržo paskaičiavimai, patinka man tokie "viską iškart paskaičiuojantys" žmonės biggrin.gif
Šiaip, tai dabar sezonas, tai gal todėl pobrangiai išeina tie strypai, bet vėliau, manau, turėtų pigti wink.gif

Nu dėl meškerių ir dar 50 thumbup.gif lotuliukas.gif Nu tik moterys gali būti tokios išradingos lotuliukas.gif MB tai jaučiu užbumbėtų, kad taip meškeres ne pagal paskirtį naudoju lotuliukas.gif

QUOTE(Casual @ 2010 04 28, 22:10)
po savaitgalio JYSK-e visi galvos kad prasidejo kazkoks ypatingas zvejybos sezonas moterims  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
taip uzsimaniau pomidoru ax.gif  nusipirkau maximoj-parsineshiau-nesupratau ka suvalgiau- nei tai grybai nei tai plastmase- bet tikrai ne pomidorai  schmoll.gif

Aha, ir aš mėgstu pomidoriukų agurkiukų salotas, ne per seniausiai pirkau, tai valgiau vandenį ar gal greičiau vašką. Fe kaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 29 balandžio 2010 - 09:27
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 04 28, 19:18)
o mano pomidorai mirsta, letai  cray.gif  cray.gif  cray.gif , kankindami mane

prasau pagalbos  gal zinot kas cia yra, nes jau liga gerokai pazengus i prieki, jokiu kirminu, museliu amaru nera, viska vos ne su padidinamu stiklu apziurejau  help.gif  help.gif  help.gif 
nesiau lapa i parduotuve, dave previcuro, arba per silpna padariau,arba ne tai- nu jokiu pagerejimo pozymiu

Labas. Skaitau nuolat šią temą, nors pati nerašau, tačiau šį kartą negaliu iškęsti. Gaila ir šeimininkės ir augintinių. Zuikipuiki, manau, kad neserga tavo pomidorai. Maniškiams irgi taip kasmet būna tol, kol neišnešu į lauką. Džiūsta tik apatiniai lapeliai, taip? Tada, turbūt, per daug drėgmės, per maža vėdinimo. Nešk, tu juos greičiau į šiltnamį ar į balkoną (ką tu ten turi) ir pamatysi kaip atsigaus, nereikės jokios chemijos. Gryno oro jiems trūksta. Jei bijai palikti nakčiai, tai nors dienomis, nepatingėk, išnešk. Maniškiai jau gal dvi savaites gyvena šiltmany dieną naktį ir klesti. Net tomis naktimis, kai stiprios šalnos buvo (žolė ryte buvo balta) jiems nieko neatsitiko. Tiesa, šiltnamį jau kokią ketvirtą ar penktą valandą uždarau.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 29, 10:25)

Aha, ir aš mėgstu pomidoriukų agurkiukų salotas, ne per seniausiai pirkau, tai valgiau vandenį ar gal greičiau vašką. Fe kaka.

Aš tai lapnoju koservuotus savo pomidorus mirksiukas.gif Parduotuvėje juk vien chemija doh.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kazkuri esat tarp pomidoru isodinusi paprikas siltnamyje? Kaip ten sekesi? Sutaupyciau vietos tokiu budu, kaimynyste gi tinkama g.gif

p.s. mano pomidoriukai pranaktinejo liuks (siltnamis plevelinis, agro nedengiau blush2.gif , tiesa du kibirai su antpilu stovejo).
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 04 29, 10:39)
Aš tai lapnoju koservuotus savo pomidorus mirksiukas.gif Parduotuvėje juk vien chemija doh.gif

aha, penervint nori, nia? biggrin.gif Aš žinau, kokis skonis naminių, jie, net paėmus į ranką, kvepia pomidoru...Dar nesakyk kad žalius koncervuotus valga, tai seilė dabar taip ištįso... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 29, 10:43)

aha, penervint nori, nia? biggrin.gif Aš žinau, kokis skonis naminių, jie, net paėmus į ranką, kvepia pomidoru...Dar nesakyk kad žalius koncervuotus valga, tai seilė dabar taip ištįso... biggrin.gif

Ir raudonus ir žalius ir geltonus lotuliukas.gif dar atrodo žaliu vienas stiklainis likęs yra, nes nedaug dariau,pabandymui.Konservuotu dar kažkiek yra, o sultyse tirpsta dienom ax.gif reiks daryti daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 29, 10:25)
[i]

Edexa[/b] užsiminė apie pomidorų auginimą balkone maišuose, norėjau klausti apie maišus, bet Seržas įdėjo nuotrauką greičiausiai Edexa turėjai omenyje juos? O iš jų žemė lauk nebyra?

Būtent apie juos. Ne kartą mačiau kaip balkonuose žmonės sėkmingai juose augina pomidorus, agurkus. Žemė nebyra, na, gal koks trupinėlis.. galima gi papildomai į kokią dėžutę tą maišą įdėt, kad švariau būtų rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 29, 10:43)

Jei neklystu, šioje temoje viena forumietė irgi buvo labai išsiilgusi pomidorų. Nusipirko parduotuvėje gražų pomidorą, parsinešė namo, patrynė pomidoro lapu nusiskynusi nuo savo jauno daigo....ach, kaip kvepėjo pirktinukas naminiu pomidoru...kaip skaniai jį tada suvalgė.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 04 29, 09:54)
Konservuotu dar kažkiek yra, o sultyse tirpsta dienom ax.gif reiks daryti daugiau g.gif

ir pas mus analogiškai drinks_cheers.gif Tie savo sultyse akyse nyksta. Užtat šiemet nusiteikiau konservuot kur kas daugiau. Jei užaugs, žinoma..
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 29, 11:24)
Jei neklystu, šioje temoje viena forumietė irgi buvo labai išsiilgusi pomidorų. Nusipirko parduotuvėje gražų pomidorą, parsinešė namo, patrynė pomidoro lapu nusiskynusi nuo savo jauno daigo....ach, kaip kvepėjo pirktinukas naminiu pomidoru...kaip skaniai jį tada suvalgė.... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu man rūpi, kad ir vidus lietuviškas sveikas, kvepiantis, sodriai skanus būtų biggrin.gif O tai nusipirksiu vaškinį pomidorą iš Ispanijos, patrynsiu lapeliu, bet efekto....Čia vėl juokas, man su tuo patrynimu, kaip kokį butelį su džinu viduje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 29, 11:34)
Čia vėl juokas, man su tuo patrynimu, kaip kokį butelį su džinu viduje lotuliukas.gif

user posted image hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 29 balandžio 2010 - 11:01
QUOTE(kadabra @ 2010 04 29, 09:40)
Man atrodo, kad kazkuri esat tarp pomidoru isodinusi paprikas siltnamyje? Kaip ten sekesi? Sutaupyciau vietos tokiu budu, kaimynyste gi tinkama g.gif

p.s. mano pomidoriukai pranaktinejo liuks (siltnamis plevelinis, agro nedengiau  blush2.gif , tiesa du kibirai su antpilu stovejo).

Aš nežinau tinkama ar ne paprikų ir pomidorų kaimynystė, bet jau keletas metų kai šiltnamy jie pas mane draugauja .Anksčiau sodindavau paprikas atskiriau, kokiam kampe, o dabar sodinu ir tarp pomidorų. Nepastebėjau, kad jie peštųsi, tik paprikas dažniau palieju.
Atsakyti