Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Novilunio @ 2010 04 28, 19:29)
Na, dregmes gal ir nenutaikiau, nebuvo niekada perdziuve. bet ar gali tas saknis formuoti per visa stieba, ne prie zemes?

gali 4u.gif pas mane ir pomidorams ir paprikoms taip daznai nutinka blush2.gif net nezinau ar nuo perlaistymo ar nuo nedalaistymo ar nuo neteisingo laistymo doh.gif lotuliukas.gif

zuikipuiki, uzjauciu verysad.gif mano kai kurie daigeliai lygiai taip pat nunyko- ir irgi previkiuras nedave jokio rezultato. itariu kad kazkuriuo metu busiu stipriai perlaiscius verysad.gif idomus pastebejimas - kai kuriems pasidare geriau kai buvo ishneshti i balkona.
Skabiau visus sergancius lapus lauk. kas atsigavo -atsigavo - kas ne tai i shiuksliu deze ishkeliavo verysad.gif verysad.gif verysad.gif gaila tai ziauriai - nes tiek visokiu visokiausiu rushiu buvau prisidaiginus, tiek darbelio idejus, tiek priziurejus, tiek buvo apmastymu kur kokia rushi sodinsiu, po kelis daigelius ir t.t.... o rezultatas pats blogiausias per 5 ar 6 metus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
gerai kad kaimyne daigeliais sushelpe.... tik jie dar maziukai-pergyvenu ar uzaugs unsure.gif
Papildyta:
Rozarka, o po kiek meshkeres? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 28, 18:30)
Rozarka, o po kiek meshkeres?  bigsmile.gif  g.gif

Uoi skanei prisijuokiau thumbup.gif isivaizduoju jus visas sluojancias zveju parduotuves lotuliukas.gif
Atsakyti
Meškerės buvo po 1.99 lt, bet aš mačiau jau nekartą pas juos pirkt už tokią kainą.Aš susmeigsiu jau trečią sezoną ir garantuoju,kad net šiltnamyje nesupuvo.

Dar kartą primenu,kad ne žvejų parduotuvėj,o JYSK-E
Beje,ligšiol stovi dėžė su valais ,plūdėm ir kabliukais smile.gif smile.gif gal prireiks ir tų kada nors ir kur nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 28 balandžio 2010 - 19:41
Mergaites skinkit lapus geltonus ir kiekviena laistyma dekit (margancovkos).Butinai reikia dezinfekuoti zeme. ax.gif
Atsakyti
as skinu visus lapus netinkamus,net galvoju -ar ne per daug g.gif paziuresim,NZ yra.. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai niekas nesusiduret su grybais? net neisivaizduoju kaip googlinti doh.gif
Kenksmingi jie ar ne ir kaip nusikratyti, labai busiu dekingas uz pagalba 4u.gif
user posted image user posted image

O cia vat mano vakar sodintieji
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 28, 20:36)
Meškerės buvo po 1.99 lt, bet aš mačiau jau nekartą pas juos pirkt už tokią kainą.

po savaitgalio JYSK-e visi galvos kad prasidejo kazkoks ypatingas zvejybos sezonas moterims lotuliukas.gif lotuliukas.gif

taip uzsimaniau pomidoru ax.gif nusipirkau maximoj-parsineshiau-nesupratau ka suvalgiau- nei tai grybai nei tai plastmase- bet tikrai ne pomidorai schmoll.gif
Atsakyti
nu,bliamba,serze doh.gif taip negrazu-tu negerbi norm. merg.-mot. bash.gif gal as senamadiska,bet tu su savo tuo Tau ypatingu piesinuku eik i kita tema mirksiukas.gif manau ,kad daug kam, sugadini bendravima doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 28, 20:22)
nu,bliamba,serze doh.gif taip negrazu-tu negerbi norm. merg.-mot.  bash.gif gal as senamadiska,bet tu su savo tuo Tau ypatingu piesinuku eik i kita tema mirksiukas.gif manau ,kad daug kam, sugadini bendravima doh.gif  4u.gif

Nu cia dabar g.gif cia tipo avataras uzkliuvo? blink.gif ir kur jus cia ta nepagarba matot? g.gif randat prie ko prisikabinti ir po sitiek laiko doh.gif
Atsakyti
g.gif o man netrugdo..net nematau...visada idomu kas ka parase 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nius tai jooo doh.gif , pasodinau siandien kaip ir sakiau pomidoriuku i siltnami, o menulis, kad sviecia visu pajegumu doh.gif - galima bus pastebeti kaip jie man augs.

Serzai, as tai tavo to avataro tai net nesuziurejau kaip reikalas, na juda ten kazkas juda, tegul... man mb tik uzrode ir paprotino. Ale, kad mano vaikis tai irgi pirstu bade doh.gif (gerai, kad per mazas supratimui).
Idomu kaip seksis taviskiams pomidorams maisuose augti g.gif , daigai grazus.
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 28, 22:09)

O cia vat mano vakar sodintieji
user posted image user posted image user posted image

Gražūs daigai, thumbup.gif įdomus auginimo būdas smile.gif

Aš šiemet nesu patenkinta savo daigais, su tokiu užsidegimu prisipirkau įvairių sėklų, prisisėjau, o še , kad nori tie prakeikti baltasparniai užpuolė, dabar jų lyg ir nebėra, bet vistiek kažkokie nelinksmi jie man atrodo, kitų lapeliai pavytę kiti visai baigia nugeibt, jau ryt visus kraustysiu į šiltnamį mirksiukas.gif
Atsakyti