Ai as irgi pasiliksiu prie paprastu pagaliuku.
o gal galit kuri parasyti kaip ta antpila kiaulpieniu daryti .
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 04 28, 18:36)
o gal galit kuri parasyti kaip ta antpila kiaulpieniu daryti .
as siandien prisiroviau kiaulpieniu, saknis nupjoviau, o lapus i kibira ir vandeniu uzpyliau. paliksiu siandien nakti siltnamyje du tokius kibiriukus antpilo, nakti siek tiek siluma nuo ju eis- pasodinau sesis daigus pomidoru, tai rupinuosi, kad nesusaltu .
dedavau ana vasara i antpila ir dilgeliu, bet si karta dar ju neturiu.
o tai kiek laiko laikai su tom kiaulpienem? kada tinkamas laistyti jau jis nesupykit kad as tokia ykyri man viskas nauja
QUOTE(mikuotuke @ 2010 04 28, 17:43)
Hmm, vyras gal ir nesusuktų, bet turint pažįstamą kalvį.... tikrai bėdų nebūtų, reiktų pasidomėti, kiek medžiagos kainuotų ir minimaliai darbas
vargšai vyrai bet mūsų užgaidos šaunios, argi ne
vargšai vyrai bet mūsų užgaidos šaunios, argi ne
Nu gal kalvio paslaugų neprašyt... labiau apsimokės pirkt gatavus Tiesiog pirkti ne 6mm storio virbus, o plonesnius, kad nebūtų juos taip sunku lankstyt ar sukti ant kokio vamzdžio. Paskui, kad spiralė butų panaši į tokią kaip pirktinė, tą vielą pratempti į ilgį..... daug krapštulio.... Nu aš čia taip paviršutiniškai mąstau
jurbarke tai tikrai negausiu pirkt
QUOTE(Edexa @ 2010 04 28, 16:43)
Nu gal kalvio paslaugų neprašyt... labiau apsimokės pirkt gatavus Tiesiog pirkti ne 6mm storio virbus, o plonesnius, kad nebūtų juos taip sunku lankstyt ar sukti ant kokio vamzdžio. Paskui, kad spiralė butų panaši į tokią kaip pirktinė, tą vielą pratempti į ilgį..... daug krapštulio.... Nu aš čia taip paviršutiniškai mąstau
Arba iskarto sukti aplink koki balki ar vamzdi, spirale, tai ne toks smulkus lenkimas gausis. uzmeciau aki tai senukuose 6mm vielos 22m kainuoja 4.79lt uz ta pacia kaina 5mm 32m. Tai jei lankstyti is 6mm iseitu apie 10 strypu po 1.8m strypo kaina gautusi 48ct, is 5mm iseitu apie 15 strypu po 32ct plius dazai, o nusidazyti ir pacios galite, kad vyrai maziau skustusi
Vaje, susirgo mano pomidorai Vilma
Stai, paziurekit, ant stiebo atsirado smulkus kieti kauburiukai. kas cia per liga? kaip gydyt, ka daryt? gal cia koks amalas auga? sugraus man pomidorus paskui.....
Neismanau, ko imtis Padekit
Stai, paziurekit, ant stiebo atsirado smulkus kieti kauburiukai. kas cia per liga? kaip gydyt, ka daryt? gal cia koks amalas auga? sugraus man pomidorus paskui.....
skaitineju vis skaitineju, dziaugiuosi kad jums sekas as rimtai, baltu pavydu ziuriu i jusu nuotraukas
o mano pomidorai mirsta, letai , kankindami mane
prasau pagalbos gal zinot kas cia yra, nes jau liga gerokai pazengus i prieki, jokiu kirminu, museliu amaru nera, viska vos ne su padidinamu stiklu apziurejau
nesiau lapa i parduotuve, dave previcuro, arba per silpna padariau,arba ne tai- nu jokiu pagerejimo pozymiu
gal kas galit pagelbet, nu ziauriai dekinga buciau ,
man baisiausia,kad jau ant mazesniu daigeliu situos pacius pozymius matau, nu taip liudna kad net nemoku apsakyt
o mano pomidorai mirsta, letai , kankindami mane
prasau pagalbos gal zinot kas cia yra, nes jau liga gerokai pazengus i prieki, jokiu kirminu, museliu amaru nera, viska vos ne su padidinamu stiklu apziurejau
nesiau lapa i parduotuve, dave previcuro, arba per silpna padariau,arba ne tai- nu jokiu pagerejimo pozymiu
gal kas galit pagelbet, nu ziauriai dekinga buciau ,
man baisiausia,kad jau ant mazesniu daigeliu situos pacius pozymius matau, nu taip liudna kad net nemoku apsakyt
QUOTE(Novilunio @ 2010 04 28, 20:12)
Vaje, susirgo mano pomidorai Vilma
Mano manymu tai nuo drėgmės sufomavo papildomas šaknis
Paskaičiau apie kuoliukus,pasidalinsiu patirtim- aš prisipirkau jyske nukainuotų bambukinių meškerių,suneriamos iš dviejų dalių,tai apatinė idealiai pomidorams pririšti,o viršutinė ,plonesnė ,žirniams.Naudoju jau du sezonus ir nieko,nepūsta,patogu,tik parduotuvėje pardavėjos akis išpūtę žiūrėjo,kai penkiasdešimt meškerių pirkau.
oi kaip liudna galiu tik uzjausti