QUOTE(aaagnex @ 2010 04 28, 06:36)
Serzai - lietuviskas gobsumas ir tave suveike - nu ir aisku, negi daigus, o dar tokius grazuolius, ismesi
As tai vis vartau ebay`u ir mastau gal kitiems metams kokiu egzotisku veisliu nusipirkt- kainos dabar jau labai nekyla, gal visai nieko iseitu.... Gal nepasentu iki kitu metu
Gerai, kad neturiu pay pal`o o tai jau tikrai buciau ka nors nusipirkus bet svarstau - gal eit i banka pasidaryt kreditine o gal vyrui liept, kad nupirktu ka pasakysiu
As tai vis vartau ebay`u ir mastau gal kitiems metams kokiu egzotisku veisliu nusipirkt- kainos dabar jau labai nekyla, gal visai nieko iseitu.... Gal nepasentu iki kitu metu
Gerai, kad neturiu pay pal`o o tai jau tikrai buciau ka nors nusipirkus bet svarstau - gal eit i banka pasidaryt kreditine o gal vyrui liept, kad nupirktu ka pasakysiu
Na taip ispradziu isvis buvo mintis tik kokius 5 auginti, mini siltnamiuke 2X2 ar 1.5X1.5, o vat koks gavosi siltnamis, nors jums jis ir labai mazas atrodo Man jau gaila buvo ismesti daigels kai mazi buvo, kai pikiavau, o dabar juo labiau jog manau priziureti juos bus ne ka sunkiau nei buciau pasodines po 2 i maisa, jug i tarpa ilysti vistiek kazkaip reiketu kad pasiekti gale esanti pomidora
As irgi po ibeju uzvakar bludinau, tai kokiu tik nera veisliu ir tikrai ne brangiai lyginant jog siemet mokejau po 6 eurus uz paprastas veisles jus pavartykit visus ebey'us .com .ie .co.uk .de .pl .ca .com.au .es nezinau kokiu saliu dar yra
o paypal gali susikurti ir su paprasta kortele, svarbu, kad bankas leistu atlikti tarptautinius mokejimus, gali buti, kad reikes kodu generatoriaus.
Siandien pas mane isdygo 1 agurkas ir 2 pomidorai setas kovo 4d , setu pries menesi nematyti nei agurku nei ciliu
Ir truputi esu susirupines del savo tu ekologisku maisu tokia pat zeme naudojau ir sedamas braskes i tuos vamzdzius ir siandien ziuriu, kad pradejo grybai kazkokie augti, tokie ilgais baltais kotais su juodom kepurem, kai kurie jau pasimire tai ten kur atsigule ta kepure pasidare juoda kose, kaip smala kad ir pas pomidorus nepradetu augti. kazi nuo ko cia taip, ar gali buti kad zeme kalta? ar cia nuo dregmes ir silumos? kiti du vamzdziai buvo sumaisyti su durpemis tai ten grybu nera bet jie stovi salia duru, tai ir nebezinau ka kaltinti