Mano pomidorai sianakt nakvojo jau siltnamyje.
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 28, 08:36)
Tokiu atramu kaip Gaudvile rode maciau Thomas Philips parduotuvej
laukiam kainos.
aaagnex, rezervuok visoms
Gaudvile, kaip graziai ir tvarkingai atrodo , isimylejau vaizdeli, o MB burba, kad medinius isdros .
o del ebay, tai tikrai seklyciu ar ko drasiai galima nusipirkti, as ne tik tai perku, liuks
O jūs šiltnamio dienai neatidarote? Pas mane kai saulėta iki 36 prišildo . Naktys šaltokos, kažin kaip ridikėliams ir salotoms tokie temperatūrų skirtumai patiks . Pomidorus tai nakčiai namo nešuos.
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 28, 15:08)
O jūs šiltnamio dienai neatidarote? Pas mane kai saulėta iki 36 prišildo . Naktys šaltokos, kažin kaip ridikėliams ir salotoms tokie temperatūrų skirtumai patiks . Pomidorus tai nakčiai namo nešuos.
as beveik kiekviena diena dabar atidarau (tik kai vejau buvo ir lijo nedariau). Ridikai tai net ir megsta vesiau. O pradarau vienas duris, kad prasivedintu normaliai, nes kitaip tai didziausiais lasais siltnamio lubos is vidaus buna nusetos.
Labutis
ruosiuosi balkone auginti pomidorus - gal galite patarti, nuo ko tureciau pradeti... nes esu visiskai zalia sioje srityje...
ruosiuosi balkone auginti pomidorus - gal galite patarti, nuo ko tureciau pradeti... nes esu visiskai zalia sioje srityje...
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 28, 15:31)
Labutis
Pradžių pradžia nuo sėjimo...Apgalvokit kokios veislės pomidorus norit augint įsigykit sėklučių ir bandykit. Procesas nuo sėjos iki derliaus tikrai įdomus.
Tik, manau, jau vėloka sėti, gal šiais metais bus geriau, jei daigelius nusipirksit
Eiti ir man reikia gal truputi pradaryti duris,kad issivedintu,nes visa stogo plevele slapia.
QUOTE(Edexa @ 2010 04 28, 16:03)
Pradžių pradžia nuo sėjimo...Apgalvokit kokios veislės pomidorus norit augint įsigykit sėklučių ir bandykit. Procesas nuo sėjos iki derliaus tikrai įdomus.
Tik, manau, jau vėloka sėti, gal šiais metais bus geriau, jei daigelius nusipirksit
tai jau jo, kas liecia sejima, tai pavelavom dabar reiks dairytis daigeliu kur nors
kokia zeme yra jiems tinkama? (zadu auginti balkone)
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 28, 16:05)
tai jau jo, kas liecia sejima, tai pavelavom dabar reiks dairytis daigeliu kur nors
Tuoj prasidės turgaus prekyba daigais, tai išsirinksit. Tik nepirkit vienos veislės, gal bet dvi ar tris, vieną daigą įsigykit salotinio tipo, kitą kitokį, paragausit koks skonis, matysit kaip dera. Kitais metais jau bus aiškiau ką sėt.
Žemė tiks ir universali, bet gal turit galimybę gauti iš kokio daržo, tai galit pamaišyti su pirktine. Sodinkit į kibirus ar didesnius vazonus. Galima sodinti ir į jau specialiai paruoštus maišus, kurių yra ir SENUKUOSE ir kitose sodininkų parduotuvėse. Tuomet nereiks vazonų. Variantų balkonui yra.
Edexa - esu labai dekinga Tau uz informacija reiks apsiprekint ir kibti i darbus
Buvau Thomas Philips parduotuvej
180 cm ilgio kainuoja 4.74Lt
210cm ilgio - 5.48Lt
Zodziu bent jau siais metais, man per brangu, tai nepirkau - kitais metais bus matyt
210cm ilgio - 5.48Lt
Zodziu bent jau siais metais, man per brangu, tai nepirkau - kitais metais bus matyt
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 28, 16:20)
Buvau Thomas Philips parduotuvej
210cm ilgio - 5.48Lt
210cm ilgio - 5.48Lt
galetu buti ir pigiau
Papildyta:
idomu, kaip tos atramos vokiskai ir angliskai vadinamos?
bandau e-bay vartineti, visokiausiu dalykiuku yra, o atramu neaptinku. netikiu, kad gautusi pigiau, bet vis tiek knieti rasti