Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mano pomidorai sianakt nakvojo jau siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 28, 08:36)
Tokiu atramu kaip Gaudvile rode maciau Thomas Philips parduotuvej

laukiam kainos.
aaagnex, rezervuok visoms tongue.gif

Gaudvile, kaip graziai ir tvarkingai atrodo wub.gif , isimylejau vaizdeli, o MB burba, kad medinius isdros doh.gif .

o del ebay, tai tikrai seklyciu ar ko drasiai galima nusipirkti, as ne tik tai perku, liuks 4u.gif
Atsakyti
O jūs šiltnamio dienai neatidarote? Pas mane kai saulėta iki 36 prišildo blink.gif . Naktys šaltokos, kažin kaip ridikėliams ir salotoms tokie temperatūrų skirtumai patiks g.gif . Pomidorus tai nakčiai namo nešuos.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 28, 15:08)
O jūs šiltnamio dienai neatidarote? Pas mane kai saulėta iki 36 prišildo blink.gif . Naktys šaltokos, kažin kaip ridikėliams ir salotoms tokie temperatūrų skirtumai patiks g.gif . Pomidorus tai nakčiai namo nešuos.

as beveik kiekviena diena dabar atidarau (tik kai vejau buvo ir lijo nedariau). Ridikai tai net ir megsta vesiau. O pradarau vienas duris, kad prasivedintu normaliai, nes kitaip tai didziausiais lasais siltnamio lubos is vidaus buna nusetos.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
ruosiuosi balkone auginti pomidorus - gal galite patarti, nuo ko tureciau pradeti... ax.gif nes esu visiskai zalia sioje srityje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 28, 15:31)
Labutis 4u.gif
ruosiuosi balkone auginti pomidorus - gal galite patarti, nuo ko tureciau pradeti... ax.gif nes esu visiskai zalia sioje srityje... smile.gif

Pradžių pradžia nuo sėjimo...Apgalvokit kokios veislės pomidorus norit augint įsigykit sėklučių ir bandykit. Procesas nuo sėjos iki derliaus tikrai įdomus.
Tik, manau, jau vėloka sėti, gal šiais metais bus geriau, jei daigelius nusipirksit g.gif
Atsakyti
Eiti ir man reikia gal truputi pradaryti duris,kad issivedintu,nes visa stogo plevele slapia.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 28, 16:03)
Pradžių pradžia nuo sėjimo...Apgalvokit kokios veislės pomidorus norit augint įsigykit sėklučių ir bandykit. Procesas nuo sėjos iki derliaus tikrai įdomus.
Tik, manau, jau vėloka sėti, gal šiais metais bus geriau, jei daigelius nusipirksit g.gif

tai jau jo, kas liecia sejima, tai pavelavom smile.gif dabar reiks dairytis daigeliu kur nors ax.gif
kokia zeme yra jiems tinkama? (zadu auginti balkone)
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 28, 16:05)
tai jau jo, kas liecia sejima, tai pavelavom smile.gif dabar reiks dairytis daigeliu kur nors ax.gif
kokia zeme yra jiems tinkama? (zadu auginti balkone)

Tuoj prasidės turgaus prekyba daigais, tai išsirinksit. Tik nepirkit vienos veislės, gal bet dvi ar tris, vieną daigą įsigykit salotinio tipo, kitą kitokį, paragausit koks skonis, matysit kaip dera. Kitais metais jau bus aiškiau ką sėt.

Žemė tiks ir universali, bet gal turit galimybę gauti iš kokio daržo, tai galit pamaišyti su pirktine. Sodinkit į kibirus ar didesnius vazonus. Galima sodinti ir į jau specialiai paruoštus maišus, kurių yra ir SENUKUOSE ir kitose sodininkų parduotuvėse. Tuomet nereiks vazonų. Variantų balkonui yra.
Atsakyti
Edexa - esu labai dekinga Tau uz informacija 4u.gif reiks apsiprekint ir kibti i darbus smile.gif
Atsakyti
Buvau Thomas Philips parduotuvej ax.gif
180 cm ilgio kainuoja 4.74Lt
210cm ilgio - 5.48Lt

Zodziu bent jau siais metais, man per brangu, tai nepirkau - kitais metais bus matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 28, 16:20)
Buvau Thomas Philips parduotuvej ax.gif
180 cm ilgio kainuoja 4.74Lt
210cm ilgio - 5.48Lt

galetu buti ir pigiau g.gif
Papildyta:
idomu, kaip tos atramos vokiskai ir angliskai vadinamos?
bandau e-bay vartineti, visokiausiu dalykiuku yra, o atramu neaptinku. netikiu, kad gautusi pigiau, bet vis tiek knieti rasti tongue.gif
Atsakyti