Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 27, 19:36)
zemaugius risu prie kuolu,o aukstaugius parisu spagatu ir vynioju apie stieba

tai taip taip, as suprantu, bet man lankus svoris iskreipe (siltnamis lanku). tai galvoju siais metais reikia rinktis kt.buda, nes siltnamis nueis vejais.
Atsakyti
Greisi, Gardens Delight -tai dideli pomidorai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 27, 18:41)
Greisi, Gardens Delight -tai dideli pomidorai g.gif

vyšniniai, aukšti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2010 - 18:55
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 19:30)
greisi, bet pas tave, kiek matau, eina kazkokie tvirti metaliniai vamzdiai g.gif ?
risciau kiekviena kruma atskirai prie jam skirto kuoliuko, bet ar jie tvirtai laikysis ir teks mb grimitinti, kad tiek isdroztu is kur nors  g.gif , oi nebus laimingas cool.gif

p.s. nila_ks, per daznai susodinti pomid.ir sunkiau vedinsis, gali ligos pulti  g.gif . na as tai ziureciau kaip augs, o paskiau jeigu reiktu tai koki viena kita ir i lauka perkelciau  blush2.gif

Jokių metalinių vamzdžių,ten irgi špagatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 27, 19:54)
vyšniniai, aukšti  mirksiukas.gif

aciuks.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 27, 20:02)
Jokių metalinių vamzdžių,ten irgi špagatas  smile.gif

taip taip, as matau spagata, kuriuo priristas pomidoro daigas, bet virsuje, isilgai siltnamio eina, ten kur risi ta spagata pati jau, tai ar ten ne vamzdziai?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 19:38)
tai taip taip, as suprantu, bet man lankus svoris iskreipe (siltnamis lanku). tai galvoju siais metais reikia rinktis kt.buda, nes siltnamis nueis vejais.

as redagavau zinute tai dabar paziurekit foto...ten kur kuolai tas siltnamis man irgi is lanku...o kelis aukstaugius jame turejau tai arciau siltnamio sonu irgi prie aukstesniu kuolu risau,o paskui galune svyro zemyn,o arciau takelio tai man yra padarytas is vidaus siltnamio sutvirtinimas,kad nuo sniego nelinktu vamzdziai i vidu tai risau prie tu atramu ax.gif siemet stengsiuos jame aukstaugiu nebesodint,na nebent ekstra atvejis... g.gif 24 rusys laukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 20:09)
taip taip, as matau spagata, kuriuo priristas pomidoro daigas, bet virsuje, isilgai siltnamio eina, ten kur risi ta spagata pati jau, tai ar ten ne vamzdziai?

medis
Atsakyti
Blakstiena5, o tai kaip jus tiek pomidoru sudorojat? tikriausiai ir sulciu, ir pomidoru tyriu prisidarot? 4u.gif . Man pakako kazkur ir apie 40 daigu, kad uztektu ir pavalgymui, ir ziemai misrainems, ir i keliones pasiimdavom, ir dar kt. teko smile.gif (vede maniskiai daug, bet buvo kietoki, veisle tinkama kaip tik misrainems daryti, o tokios pomidoru/cukiniju/svogunu/papriku- tai man super, super wub.gif ). Tiesa, musu seima is keturiu asmenu.
Papildyta:
supratau, Greisi, pas jus tvirciau.
musu lankinis jauciu irgi jeigu atlaikys si sezona ir ziema, tai gerai, bet tikriausiai reiks apie nauja galvoti (tuolabiau kates palaipioja, plevele gadina doh.gif ). siaip sekantis turetu buti is rastuku, slaitiniu stogu - esu jau ir modeliuka nusiziurejusi biggrin.gif .

p.s. tiesa, pamaciau greisi fotke ir prisiminiau- saviskio siltnamio takelius (du turiu) siaudu sluoksniu isklojau, tai jau toks malonus kvapelis vasaros uzejus wub.gif . Pjausim zole sklype, tai sakiau, ja mulciuosiu jau ir pacius augalus. labai smagu, kai gali taip info pasiieskoti, pasiziureti kaip kas ka ir kokiu laiku sodina, augina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 27 balandžio 2010 - 19:29
pas mane irgi kai kuriuos pomidorus amaras apsedo unsure.gif niekad taip nebuvo g.gif gal nuo kitu augalu g.gif
Atsakyti
Pas mane dar visi daigai namie,nu bet jeigu jau gyvenčiau name,tai manau dalis tikrai šiltnamyje būtų.Nors agurkus šiltnamyje pasėjau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 27, 20:57)
Pas mane dar visi daigai namie,nu bet jeigu jau gyvenčiau name,tai manau dalis tikrai šiltnamyje būtų.Nors agurkus šiltnamyje pasėjau.

vaje, man tie šalti orai tai schmoll.gif net saulei pašildžius ne itin karšta šiltnamy kažkodėl (visas skyles užlopiau g.gif ), tai net gaila pomidoriukų. Bet, kaip guodžiaus, laikosi visi, išskyrus numirusius po agroplėvele doh.gif
Atsakyti