Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aš tai mėšlo neperku ir net nežinočiau kur jo ieškoti. Aš nuperku žemės darovėms arba pomidorams ir paprikoms ir priberiu į šiltnamį.Ir to užtenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 27, 08:21)
Nesikarščiuok, čia yra ir tokių, kurios Airijos orus žino kaip 2X2. Tikrai jie keičiasi mažiausiai penkis kartus per dieną..

aš nesistebiu, kad Jūs anglų kalbos nežinote, tai kodėl stebitės, kad kažkas gali žinoti daugiau nei Jūs?
Atsakyti
tai visgi ka patars ilgesni pomidoru auginimo patirti turincios darzininkes:
ar jau galima persodinti daigus i siltnami, ar kantriai laukti geguzes men. pradzios/viduriuko?

p.s. nezinau ar tuos siek tiek paliegusius daigelius sodinti i siltnami, ar tik sveikus?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 15:11)
ar jau galima persodinti daigus i siltnami, ar kantriai laukti geguzes men. pradzios/viduriuko?

priklauso kaip toli gyvenat nuo šiltnamio, ar turit galimybę apsaugoti nuo galimų šalnų. Visas patarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 27, 15:11)
aš nesistebiu, kad Jūs anglų kalbos nežinote, tai kodėl stebitės, kad kažkas gali žinoti daugiau nei Jūs?

Man tai labai idomu kuo orai Airijoj susije su anglu kalba blush2.gif Gi paie orus galima ir lietuviskai pasiskaityt, o nuvaziuot ir pabut salyj tiek, kad pajaust orus galima ir nemokant kalbos cool.gif

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 27, 15:11)

??? blink.gif Gal iš karštakošių kontoros būsi.... prisikabino kaip erkė....lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 27 balandžio 2010 - 14:34
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 27, 15:14)
priklauso kaip toli gyvenat nuo šiltnamio, ar turit galimybę apsaugoti nuo galimų šalnų. Visas patarimas  4u.gif

Gaudvile, gyvenu tai visai salia siltnamo biggrin.gif .
Idomu, o vat tokiu oru kaip dabar ar nakciai reikia agroplevele dengti ar ne?
Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 27, 15:26)
Atsiprasau uz  poster_offtopic.gif

ne apie tai kalba 4u.gif

QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 15:32)
Gaudvile, gyvenu tai visai salia siltnamo  biggrin.gif .
Idomu, o vat tokiu oru kaip dabar ar nakciai reikia agroplevele dengti ar ne?
Dekui uz atsakyma.

jei sandarus šiltnamis ir jis nėra stiklinis, tai užtektų pastatyti talpas su vandeniu ( kaimynai 30l bakelius stato ). Per dieną jis įšyla, o naktį skleidžia šilumą. Pomidorams yra pražutinga minusinė temperatūra. Prieš persodinant daigus, reiktų juos pripratinti - kelias dienas palaikyti pačiame šiltnamyje, tik tuomet persodint. Taip sumažinsim šoką.

Atsakyti
As pabandymui pasodinau 6 daigelius ir visi numori, tad pasvarsciau kad siltnamis nera sandarus, vienur kitur vejas praeina pro plevele tad palauksiu dar geresniu oru, nes jei nugeibs visi 36 butu gaila darbo:(
Atsakyti
mastau.gif nežinau ties kur užkabinau GAUDVILĘ, kad taip sureagavo.... Jei apie tą sakinuką .....2X2.... tai minty turėjau ne ją ir netgi ne save.... tiesiog moteraitė sėkmingai prisitaikė sau....rado kablį ten, kur jo nėra....
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 15:11)

p.s. nezinau ar tuos siek tiek paliegusius daigelius sodinti i siltnami, ar tik sveikus?

as paliegusiu ir mazu daigeliu neskubeciau sodinti schmoll.gif pati susodinusi 12 dideliu daigu,jau ir zydi...jie man jau krito is vazonu,-tai perkeliau jau gal savaite pries..kol kas atrodo neblogai rolleyes.gif mazus lepinu terasoj.
Atsakyti
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 04 27, 14:58)
dekui uz info smile.gif
Papildyta:
tiesa tik meslo neturiu reiktu pirkt.o gal vietoj meslo kanors galima? mastau.gif

manau tiktu ir komposto zeme...o is rudens pasekit siltnamyje rugiu,paskui isdygusius apkaskit kad suputu,pasigerins zeme...vasara mulciuokit nupjauta zole,siaudais...ir geris zemei 4u.gif

merginos nesibarkit cia, liekit savo pykti kitur, neterskit temos 4u.gif visai neidomu skaityti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 27 balandžio 2010 - 15:42