Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Tikrai "suerzino" tas kabantis pomidormedis. Kažin ar pas mus įmanoma ką nors panašaus gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 04 26, 10:18)
Tikrai "suerzino" tas kabantis pomidormedis. Kažin ar pas mus įmanoma ką nors panašaus gaut  g.gif

Na sėklų gaut tai ne problema šiais laikais, bet vis tiek manau, kad su mūsų saulės intensyvumu ir orais tokie neužaugtų schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 26, 10:26)
Na sėklų gaut tai ne problema šiais laikais, bet vis tiek manau, kad su mūsų saulės intensyvumu ir orais tokie neužaugtų  schmoll.gif  g.gif

O tai gaila verysad.gif
Atsakyti
Nu o gal uzaugtu ax.gif Nu tarkim ne tokie, bet retesni - vis tiek labai grazu blush2.gif
Kitais metais bandysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 26, 00:02)
Tie laselei atsirado vakare, dar net saule nebuvo nusileidusi ir atsirado tik ant alicante daigu  g.gif

O gal jie "verkia", kaip kai kurios gėlės? Pas mamą buvo gėlė, prieš pasikeičiant orams ant lapų galiukų lašeliai pasidarydavo, kartais ir lašėdavo.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 26, 06:47)
Gi pas mane balkone 2 stovai yra, tokie ant vienos kojos - ten toks pomidoriukas butu super.

gal kas galit parasyt kokios veisles taip graziai kristu zemyn? Cia kitiems metams bandyciau pasiieskot ax.gif

o gal kas is kaunieciu auginat kazka panasaus? jei nehibridiniai, tai gal rudeni noretu/galetu parduot kelias seklytes?

Siaip googlei ivedus 100s&1000s ismeta anglijos pardavejus, tai jei anglijoi jie auga puikiai kodel lietuvoi turetu neaugti? g.gif lietuvoi saules tikrai daugiau!!!
Stai ka raso tie is kuriu as pirkau sitas seklas: In our own trials each plant produced between 1,756 and 2,132 fruit during a season. neblogai gal? g.gif Nors penktadieni buvau vienam sodo centre (cia tokiu pas mus daug, kur zmones augina visokius daigus, krumelius, geles, medelius ir t.t. pardavimui), tai siule man kazkoki balcony red pomidora, sakau, o neturit kokiu nors, kad i siltnami sodinti, aukstesniu? o ta bobute sako tipo airijoi apsoliuciai visi pomidorai turi buti sodinami i siltnami, ns neaisku kokia vasara bus ir jie gali neaugti doh.gif googlas tai pilnas pomidoru auginamu lauke ir jie neatrodo mire ar kokie kenciantys g.gif
Atsakyti
tik kodėl lietuvaičiai lekia iš Airijos vasarot į LT biggrin.gif

Pernai vasarą augint pomidorus ir LT nebuvo įmanoma be priedangų, buvo ilgas laikotarpis lietaus ir vėsaus oro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 26, 12:01)
tik kodėl lietuvaičiai lekia iš Airijos vasarot į LT biggrin.gif

Todel ir lekia, kad ten saules daugiau nei cia, daugiau nematau priezasciu ten vaziuoti g.gif nebent dar seima likusi lietuvoi, mano tai nieko neliko, todel as ten ir nevaziuoju doh.gif

Gal kas bandet auginti tokius mexikietiskus pomidous?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 26, 14:22)
Todel ir lekia, kad ten saules daugiau nei cia, daugiau nematau priezasciu ten vaziuoti  g.gif nebent dar seima likusi lietuvoi, mano tai nieko neliko, todel as ten ir nevaziuoju  doh.gif

nemaniau, kad reikia aiškint, bet Anglijos klimatas ir Airijos klimatas skiriasi. Pačios ANglijos skirtinguose regionuose skiriasi kritulių kiekis ir saulėtų dienų skaičius. Tai tiek, pradžiai.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 26, 12:32)
nemaniau, kad reikia aiškint, bet Anglijos klimatas ir Airijos klimatas skiriasi. Pačios ANglijos skirtinguose regionuose skiriasi kritulių kiekis ir saulėtų dienų skaičius. Tai tiek, pradžiai.

Lietuvoi irgi skiriasi regionais, bet skirtumas ne toks kaip tarp sibiro ir ispanijos. Pats anksciau gyvenau kitoi airijos pusei, turiu draugu kurie gyvena anglijoje ir nei vienas nera pasakes, kad yra geresni orai, geresnes vasaros nei LT. Tarp anglijos ir lietuvos yra danija, kurioje siltesnis klimatas, nei lt, bet sauletu dienu ten maziau, pagal statistika, pats ten studijavau ir statistika tikiu. tai anglijoi dar maziau turetu buti. nieks manes neitikins, kad IE ar UK daugiau saules, nei LT, bet, kad lietaus daugiau tai galiu garantuoti. Istikro tai cia ne vieta gincytis apie tai, cia pomidoru tema, kuri ir taip vos kelias savaites atlaiko nepasibaigusi, o per gincus ir savaites netrauks doh.gif
Atsakyti
mergaites patarkit daigau lapai sviesus pasidare, auga jie pas mane rusyje ant palangiu, ar nebus kad truksta sviesos jiems g.gif ar jau galeciau isnesti vazonelius su daigiukais i nesildoma siltnami ar dar persalta butu patarkite prasau g.gif doh.gif
Atsakyti

Gal kas bandet auginti tokius mexikietiskus pomidous?
[/quote]

jei nemaisau tai cia LT vadinami "dumplune"
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 04 26, 15:23)
mergaites patarkit daigau lapai sviesus pasidare, auga jie pas mane rusyje ant palangiu, ar nebus kad truksta sviesos jiems g.gif ar jau galeciau isnesti vazonelius su daigiukais i nesildoma siltnami ar dar persalta butu patarkite prasau g.gif  doh.gif

gali drasiai nest,tik butinai naktim apklostyk...manieji jau kokias dvi savaites ten gyvena
Atsakyti