oho kokie pomidorai nu su baltu pavydu as jums pavydziu
QUOTE(Casual @ 2010 04 13, 20:27)
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 13, 20:40)
oho kokie pomidorai nu su baltu pavydu as jums pavydziu
Ačiū
siandien teko purkst pomidoriukus nuo maro taip staigiai, viena diena apatiniai lapai dziut pradejo, antra jau ziuriu daugeja daugeja tu sudziuveliu, tai siandien nusiskyniau lapa ir i sodininku parduotuve nuoduku pirkt
serzai, nelabai pas tave iziuriu gerai nuotraukytes, bet vienoj matau kazka panasaus i savo
serzai, nelabai pas tave iziuriu gerai nuotraukytes, bet vienoj matau kazka panasaus i savo
QUOTE(Vessta @ 2010 04 13, 22:33)
siandien teko purkst pomidoriukus nuo maro taip staigiai, viena diena apatiniai lapai dziut pradejo, antra jau ziuriu daugeja daugeja tu sudziuveliu, tai siandien nusiskyniau lapa ir i sodininku parduotuve nuoduku pirkt
oho, o gali maras tokioj "jaunystej" but??
siaubas, tai kas tada laukia toliau.....
manishkiai irgi nekaip jauciasi. irgi lapukai bala, dziuna..... bet gal ne maras.... mums viskas nuo tu bjaurybiu kirmeliu/musyciu prasidejo..
QUOTE(Casual @ 2010 04 13, 21:50)
oho, o gali maras tokioj "jaunystej" but??
manishkiai irgi nekaip jauciasi. irgi lapukai bala, dziuna..... bet gal ne maras.... mums viskas nuo tu bjaurybiu kirmeliu/musyciu prasidejo..
nelabai apie tas ligas nusimanau, bet du zmones pasake, kad maras, tai jau ir tikiu...nupurskaiu paziuresiu kaip cia bus, gerai, kad kituose kambariuose sveiki kol kas, nes i siltnami netureciau ko nest
pas mane nei musyciu, nei kirmeliuku, bet va kitos bjaurybes puola
Vessta, pas mane panasios problemos, itariu, kad reikia kokio purskaliuko kol visi nenumire. Koki preparata pirkaisi? Reikia jauciu man ryt palekti iki seklu parduotuves, pasirodyti su kokiu lapeliu
Kazin kiek bus naudos is tokiu daigu, jeigu dar budami namie jau nekaip jauciasi? Praeitais metais kuo graziausi/didziausi/storakociai daigai augo, gal kas nupavydejo man gausiu pomidoru
Kazin kiek bus naudos is tokiu daigu, jeigu dar budami namie jau nekaip jauciasi? Praeitais metais kuo graziausi/didziausi/storakociai daigai augo, gal kas nupavydejo man gausiu pomidoru
gal foto to maro ant tokiu jaunu augaliuku kas turite ? o tai kazko pavyto ir mano
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 13, 17:11)
Days: 93
RED ZEBRA
Size: Indeterminate
Color: Bi-Colored
Season: Late-Season
Description
A natural cross. Plant yields huge amounts of 2-inch, red fruit with light yellow striping (or as some say, yellow fruit with red striping). Same shape as Green Zebra with red-yellow flesh. Worth the try and I'm sure you will want to keep it as a favorite.
RED ZEBRA
Size: Indeterminate
Color: Bi-Colored
Season: Late-Season
Description
A natural cross. Plant yields huge amounts of 2-inch, red fruit with light yellow striping (or as some say, yellow fruit with red striping). Same shape as Green Zebra with red-yellow flesh. Worth the try and I'm sure you will want to keep it as a favorite.
Aciu o ka tas 93 dienos reiskia? cia gal iki derliaus?
QUOTE(Vessta @ 2010 04 13, 20:33)
OHO kaip tu mane dziugini tikiuos tu klysti!!! o ir ponas googlas sako kad nelabai panasi mano beda i mara, bet ikelk foto, gal ju visokiu yra? man butu ne kas tada, ner cia pas mus zaliu stoteliu, kur su lapuku gali nubegti. pasakytu, mesk lauk ir viskas, o chemijos tai tik auginimui pasiulytu, o ne gydimui
Nu bet ir epidemija!!!! tikriausiai parsu gripo atmaina!!!
QUOTE(serzas @ 2010 04 14, 02:03)
Nu bet ir epidemija!!!! tikriausiai parsu gripo atmaina!!!
Tu per tuos pomidorus nepražiopsok vaiko gimtadienio Linkėjimai mažiukui
Mano irgi kazko apatiniai lapai,kai kuriu daigu dziuva .
Niekaip neijungiu lietuvisko srifto.
Niekaip neijungiu lietuvisko srifto.
Tuoj prasides masine panika
as tai itariu ,kad didzioji dalis bedu nuo perlaistymo, ypac jei butuose shalta.
Radau straipsni apie homeopatinius preparatus nuo maro
http://www.rojaussod...nis.php?id=1756
Deje, tie homeopatiniai pasirodo dar net negaminami lietuvoj
del viso pikto rytoj planuoju uzsukt i vaistine ir pasiklaust - jei tures tai parashysiu forume.
nes prieshingu atveju tai itariu nebent koks Previciuras padeda..... o taip nesinori tos chemijos..
as tai itariu ,kad didzioji dalis bedu nuo perlaistymo, ypac jei butuose shalta.
Radau straipsni apie homeopatinius preparatus nuo maro
http://www.rojaussod...nis.php?id=1756
Deje, tie homeopatiniai pasirodo dar net negaminami lietuvoj
del viso pikto rytoj planuoju uzsukt i vaistine ir pasiklaust - jei tures tai parashysiu forume.
nes prieshingu atveju tai itariu nebent koks Previciuras padeda..... o taip nesinori tos chemijos..
Panika ne panika, bet siandien jau issirinkau lapa su kuriuo galeciau vaziuoti i seklu parduotuve konsultacijos. Nugarele jo demeta gelsvom demelem, tokio packiom veliau ismeta ir kota, jos tarsi tokios kaip pavandenije, kotelis toj vietoj tampa siek tiek permatomesnis
Fu koks brudas, visus daigus gali sunaikinti, ne duok dieve
Fu koks brudas, visus daigus gali sunaikinti, ne duok dieve