Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

oho kokie pomidorai thumbup.gif nu su baltu pavydu as jums pavydziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 13, 20:27)
blink.gif  blink.gif  mega_shok.gif
na jooooo........... unsure.gif
va cia tai ohoho kokie augintiniai  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 13, 20:40)
oho kokie pomidorai thumbup.gif nu su baltu pavydu as jums pavydziu ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
siandien teko purkst pomidoriukus nuo maro doh.gif taip staigiai, viena diena apatiniai lapai dziut pradejo, antra jau ziuriu daugeja daugeja tu sudziuveliu, tai siandien nusiskyniau lapa ir i sodininku parduotuve nuoduku pirkt doh.gif
serzai, nelabai pas tave iziuriu gerai nuotraukytes, bet vienoj matau kazka panasaus i savo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 04 13, 22:33)
siandien teko purkst pomidoriukus nuo maro doh.gif taip staigiai, viena diena apatiniai lapai dziut pradejo, antra jau ziuriu daugeja daugeja tu sudziuveliu, tai siandien nusiskyniau lapa ir i sodininku parduotuve nuoduku pirkt doh.gif
serzai, nelabai pas tave iziuriu gerai nuotraukytes, bet vienoj matau kazka panasaus i savo unsure.gif

oho, o gali maras tokioj "jaunystej" but?? g.gif
siaubas, tai kas tada laukia toliau.....
manishkiai irgi nekaip jauciasi. irgi lapukai bala, dziuna..... bet gal ne maras.... mums viskas nuo tu bjaurybiu kirmeliu/musyciu prasidejo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 13, 21:50)
oho, o gali maras tokioj "jaunystej" but??  g.gif
siaubas, tai kas tada laukia toliau.....
manishkiai irgi nekaip jauciasi. irgi lapukai bala, dziuna..... bet gal ne maras.... mums viskas nuo tu bjaurybiu kirmeliu/musyciu prasidejo..  verysad.gif

nelabai apie tas ligas nusimanau, bet du zmones pasake, kad maras, tai jau ir tikiu...nupurskaiu paziuresiu kaip cia bus, gerai, kad kituose kambariuose sveiki kol kas, nes i siltnami netureciau ko nest doh.gif
pas mane nei musyciu, nei kirmeliuku, bet va kitos bjaurybes puola unsure.gif
Atsakyti
Vessta, pas mane panasios problemos, itariu, kad reikia kokio purskaliuko kol visi nenumire. Koki preparata pirkaisi? Reikia jauciu man ryt palekti iki seklu parduotuves, pasirodyti su kokiu lapeliu g.gif
Kazin kiek bus naudos is tokiu daigu, jeigu dar budami namie jau nekaip jauciasi? Praeitais metais kuo graziausi/didziausi/storakociai daigai augo, gal kas nupavydejo man gausiu pomidoru tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 balandžio 2010 - 22:18
gal foto to maro ant tokiu jaunu augaliuku kas turite ? o tai kazko pavyto ir mano sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 13, 17:11)
Days: 93
RED ZEBRA
Size: Indeterminate
Color: Bi-Colored
Season: Late-Season

Description   
A natural cross. Plant yields huge amounts of 2-inch, red fruit with light yellow striping (or as some say, yellow fruit with red striping). Same shape as Green Zebra with red-yellow flesh.  Worth the try …and I'm sure you will want to keep it as a favorite. 

Aciu 4u.gif o ka tas 93 dienos reiskia? cia gal iki derliaus? g.gif

QUOTE(Vessta @ 2010 04 13, 20:33)

OHO kaip tu mane dziugini blink.gif tikiuos tu klysti!!! o ir ponas googlas sako kad nelabai panasi mano beda i mara, bet ikelk foto, gal ju visokiu yra? doh.gif man butu ne kas tada, ner cia pas mus zaliu stoteliu, kur su lapuku gali nubegti. pasakytu, mesk lauk ir viskas, o chemijos tai tik auginimui pasiulytu, o ne gydimui doh.gif

Nu bet ir epidemija!!!! tikriausiai parsu gripo atmaina!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 14, 02:03)
Nu bet ir epidemija!!!! tikriausiai parsu gripo atmaina!!!
Tu per tuos pomidorus nepražiopsok vaiko gimtadienio mirksiukas.gif Linkėjimai mažiukui 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi kazko apatiniai lapai,kai kuriu daigu dziuva g.gif .
Niekaip neijungiu lietuvisko srifto.
Atsakyti
Tuoj prasides masine panika doh.gif lotuliukas.gif
as tai itariu ,kad didzioji dalis bedu nuo perlaistymo, ypac jei butuose shalta.

Radau straipsni apie homeopatinius preparatus nuo maro
http://www.rojaussod...nis.php?id=1756
Deje, tie homeopatiniai pasirodo dar net negaminami lietuvoj verysad.gif
del viso pikto rytoj planuoju uzsukt i vaistine ir pasiklaust - jei tures tai parashysiu forume. mirksiukas.gif

nes prieshingu atveju tai itariu nebent koks Previciuras padeda..... o taip nesinori tos chemijos.. schmoll.gif
Atsakyti
Panika ne panika, bet siandien jau issirinkau lapa su kuriuo galeciau vaziuoti i seklu parduotuve konsultacijos. Nugarele jo demeta gelsvom demelem, tokio packiom veliau ismeta ir kota, jos tarsi tokios kaip pavandenije, kotelis toj vietoj tampa siek tiek permatomesnis g.gif
Fu koks brudas, visus daigus gali sunaikinti, ne duok dieve cool.gif
Atsakyti