laba . o pas mane kazkokios musytes pradejo sraidzioti kazin kas cia? gal perlaisciau ka dabar daryti?
QUOTE(meduliukas @ 2010 04 24, 16:03)
Krauna, tai krauna, pas mane jau ir pomidorai ir paprikos zydi Kaip isproteje siemet, paprikos kaip medziai - jau turbut, jeigu pasliausiu ir temperaturos nebeturesiu - rizikuosiu i siltnami gabenti ir sodinti
sakot krauna ziedus....pas mane jau 3 pomidorai per pirsto galiuka
QUOTE(troja3030 @ 2010 04 24, 16:54)
sakot krauna ziedus....pas mane jau 3 pomidorai per pirsto galiuka
Bet jie sunkiau prigyja
vat katik ejau apziuret ant palangiu pomidorus ir tik pajudini daigeli ir nuo zemes pakyla kazkokie vabaliukai skraido.as tik antri metai auginu tai visai žale esu .padekit prasauuu
Papildyta:
siltnami nauja vyras stato gal nebus ka sodinti
Papildyta:
siltnami nauja vyras stato gal nebus ka sodinti
Aš tik paskaitinėju, bet vis nerašau, bet jei galima įsiterpsiu ir pas mane musytės, bet prie gėlių. Manau nuo drėgmės ir tokio vėsaus oro.
Vakar pakeliu lapelį sanpaulijos nusikelė ir taip visi, žemėj kažkokie museliukai balti ropinėja, jie ir nugraužė šaknis. Bndžiau į visus vazonėlius prideliot česnako, nes taip šalta, bijau perliet. Gal padės?
Taip, kad žiūrėkit pomidorus. Pas mane geltonuoja kažko. Buvau parduotuvėj su lapeliu , nenugasdino, tik trašų davė.
Vakar pakeliu lapelį sanpaulijos nusikelė ir taip visi, žemėj kažkokie museliukai balti ropinėja, jie ir nugraužė šaknis. Bndžiau į visus vazonėlius prideliot česnako, nes taip šalta, bijau perliet. Gal padės?
Taip, kad žiūrėkit pomidorus. Pas mane geltonuoja kažko. Buvau parduotuvėj su lapeliu , nenugasdino, tik trašų davė.
nu pas mane negeltonuoja bet sraido keli ir ant agurkeliu.gal paskui nufotkinsiu ir ykelsiu mergaites savo daigiukus pasakysit ar jie neserga
Aš ir tik treti metai auginu, bet anksčiau nėra buvę pas mane tokių musyčių.
Daivuxxx, pažiūrėk žemėj, pas mane ir skraidė, skraidė kol žemėj velniai žino ko prisiveisė. Tik pas mane ačiū dievui ne ant pomidorų, kol kas........
Daivuxxx, pažiūrėk žemėj, pas mane ir skraidė, skraidė kol žemėj velniai žino ko prisiveisė. Tik pas mane ačiū dievui ne ant pomidorų, kol kas........
Kiek zinau prasto muilo putu nemegsta tos musytes.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 24, 17:26)
Bet jie sunkiau prigyja
nu zinok pernai taip pat buvo, tai nei vienas nenumire...pfu pfu pfu
o kada jau galima i siltnami isnesti, man aktualu tikslesnis laikas: po savaites, po dvieju....
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 23, 23:32)
ar isnesus,ar pasodinus i siltn.?
Isnesiau, sustaciau ant polisterolo lapo (taip maciau pries kelis metus vienuose siltnamiuose kur daigus pirkdavom) ir uzdengiau agro plevele.