Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(mikuotuke @ 2010 04 23, 20:05)
siaubas tie amarai  schmoll.gif  žaliuoju arba skystu rankų muilu kovoju - nupurškiu, kad net varvėtų (muilo ir vandens itin "riebus" mišinys), kas kelias dienas  unsure.gif  man jie paniką kelia  doh.gif

pas mane tas pats g.gif kai kuriuos pom.apsedo amaras..purskiau,lapus nuemiau..lyg nieko dabar...niekad tokio dalyko nebuvo g.gif be to ,susodinau dali pom.i siltn.(peraugusiu),paplepejau...uzdegiau zvakute ...na ir lauksiu ,kaip toliau seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 04 23, 16:12)
merginos o kada zadat nesti pomidoryus jau i siltnami....nesulaukiu kada atsilaisvins palanges

As jau kokios penkios dienos kaip isnesus, tik siomis dienomis nenuimu agro pleveles, o kai buvo saule tai dienomis nuimdavau. Kolkas nenusalo... ir tikiuosi nenusals smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 23, 22:29)
As jau kokios penkios dienos kaip isnesus, tik siomis dienomis nenuimu agro pleveles, o kai buvo saule tai dienomis nuimdavau. Kolkas nenusalo... ir tikiuosi nenusals smile.gif

ar isnesus,ar pasodinus i siltn.?
Atsakyti
Maniskiai po kaimynes apsilankymo visi uzriete lapus,nesupratau,gal kambaryje jiems buvo persilta,kazkaip siandien patingejau nesti i siltnami.Dabar ziuresiu ka parodys rytdiena,jei neatsigaus,reiskia visdelto kaimynes akys pakenke. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 23, 23:10)
Maniskiai po kaimynes apsilankymo visi uzriete lapus,nesupratau,gal kambaryje jiems buvo persilta,kazkaip siandien patingejau nesti i siltnami.Dabar ziuresiu ka parodys rytdiena,jei neatsigaus,reiskia visdelto kaimynes akys pakenke. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Greisi,tu juokiesi,o man vos sirdis nenustojo,jog po kaimynes apsilankymo,jie apalpo. biggrin.gif Bet aciu Dievui,siandien visi vel tiesus,pasirodo truputi silumos perdaug gavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 23, 22:26)
susodinau dali pom.i siltn.(peraugusiu),paplepejau...uzdegiau zvakute ...na ir lauksiu ,kaip toliau seksis rolleyes.gif

g.gif ta prasme rožančių sukalbėjai?.....žvakutę.... blink.gif nu tam savo šiltnamy tu kaip klebonas prie altoriaus.....
Atsakyti
Pasirodo ne as viena siltnamyje poterius kalbu. biggrin.gif
Atsakyti
negaliu žvakių degti, šiltnamis lapais mulčiuotas doh.gif bet po agroplėvele neblogai jie jaučiasi g.gif
Atsakyti
As tai dar vandens talpas laikau siltnamyje irgi kiek suprantu,kazkiek salcio vanduo sugeria. ax.gif
Atsakyti
maniskiai beveik visi ziedus krauna doh.gif lygiai 45 dienos nuo pasejimo thumbup.gif greiciau siluma ateitu, kad nereiketu namuose pomidorus raskyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 24, 13:03)
maniskiai beveik visi ziedus krauna  doh.gif lygiai 45 dienos nuo pasejimo  thumbup.gif greiciau siluma ateitu, kad nereiketu namuose pomidorus raskyti  doh.gif

Krauna, tai krauna, pas mane jau ir pomidorai ir paprikos zydi unsure.gif doh.gif Kaip isproteje siemet, paprikos kaip medziai - jau turbut, jeigu pasliausiu ir temperaturos nebeturesiu - rizikuosiu i siltnami gabenti ir sodinti g.gif
Atsakyti