Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bomba @ 2010 04 23, 09:35)
tai sitaip ir as darau, tik kazkaip nepatogu man labai, norejau suzinoti ka itiesiai i deze, kad visos zemes is jos neisbyretu per skylutes ? as apie deze celofano apvyniojau, ale tai i ta celofana pribyrejo zeiu pilna, o ir panesioti tokias dezes nepatogu baisiai  doh.gif

Viengubus žurnalo lapus.Kitą metą su samanomis maišysiu,šiemet visko nesuspėjau ir vietos maža.
Atsakyti
Susitempiau visus pomidorus namo, gaila šiltnamy laikyt. Ir taip nėra dideli. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 23 balandžio 2010 - 09:07
Noriu paklausti. O jus daigelius kuom nors tresiate?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 04 23, 11:01)

As tai raugintom dilgelem pora kartu liejau ax.gif
Atsakyti
O kiek laiko tas dilgeles rauginti reikia?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 04 23, 11:01)

Daigeliu tresti kazkaip bijau,jau kai augalas buna savo vietoje tada kitas reikalas.O indeliuose gali buti trasu perteklius.Tai as palaisciau labai mazu koncentratu margancovkes,kad saknu ligos nepultu,o po to ant kibiro vandens patrupinau ziupsneli meslo ir paliejau.Kol kas ziuriu,kad visa tai jiems patiko.Dilgelem jau galvoju laistyti,kai bus siltnamyje.
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 04 23, 11:36)
O kiek laiko tas dilgeles rauginti reikia?

Suprasi kada uzrugo,nes kvapas bus baisesnis nei karves meslo. biggrin.gif Na kazkur savaites begyje tikrai tas procesas ivyksta. bigsmile.gif
Atsakyti
nu su dilgėlėm,tai tik šiltnamyje,nes kvapas siaubingas.O darbar ,tik delfan stimuliatoriumi palaistau...
Atsakyti
Siandien tokia negera kaimyne apziurejo mano pomidoru daigus,tai bijau,kad jos blogos akys nepakenktu daigeliams.Su tokiu pavydu kalbejo apie mano daigus ir tokia zinove pasirode. biggrin.gif
Papildyta:
Norejau paklausti ar teko kam lankytis toj Vilniuje vykstancioj zemdirbiu produkcijos parodoje.Kas ten gero buna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 11:18)
nepatogu klausti, bet galpas kuria Kaune ar aplink yra pomidoru daugu perteklius  blush2.gif ?
kaip nors atsiskaitytume.

Jeigu viskas bus gerai tai pas mane tikrai turetu buti ax.gif
Paskaitinejau, kad pas kitas tai musytes, tai lapai plemais, tai ir man neramu, kad kas nenutiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 23, 14:11)
Jeigu viskas bus gerai tai pas mane tikrai turetu buti  ax.gif
Paskaitinejau, kad pas kitas tai musytes, tai lapai plemais, tai ir man neramu, kad kas nenutiktu  doh.gif

Pas mane irgi turtu buti. Ypac kekiniu, siaip ir kitu. Pirkau, tik geras veisles.
Atsakyti
O mano eksperimentiniam daigui,kuri buvau jau isnesusi i siltnami,kazkas nukando saknis.Negi busiu uzveisusi is kur nors Kurkliu. doh.gif blink.gif
Atsakyti
Pas mane irgi visi gražiai auga, išskirstyti visi po vieną,laikau vėsesnėje patalpoje,trešiu gal kai persodinsiu į šiltnamį,ten tilps apie 60 daigų,o turiu 90 dar atliks,vieni tinka ir lauke sodinti,tai sakiau palei tvorą sukišiu,gal bus visai gerai jiems smile.gif
Atsakyti