Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bomba @ 2010 04 22, 16:17)
cia kuri vistine gamina ? klaipedos homeopatine vaistine irgi is kauon vaistus ima, tai gal man atsiustu ... ar butu klaipedieciu norinciu kooperuotis zirniuku pirkimui ?  ax.gif

lotuliukas.gif perskaiciau klausima ir toks juokas sueme lotuliukas.gif net nuotaika pakele:lotuliukas: perskaiciau kaip ,,vištinė" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 04 22, 18:34)
perskaiciau kaip ,,vištinė" lotuliukas.gif

tiesą sakant, ir aš biggrin.gif Paskui darkart perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif matyt todel Casual ir neatsake , nes bando sugalvoti i kokia vistine nusiusti mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 22, 19:45)
tongue.gif matyt todel Casual ir neatsake , nes bando sugalvoti i kokia vistine nusiusti mane  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Homeopatine Rotushes aiksteje 4u.gif
Atsakyti
Casual thumbup.gif Super pavadinimas as ciut jau internete nepradejau googlinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Consual sia savaite neiseina man atlekt tai kita savaite butinai ir pirmoje puseje atleksiu ar nelabai sutrukdysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 balandžio 2010 - 19:31
na ir orelis doh.gif pas mus zemaitijoj visa diena slapdriba,o dabar jau drebia neblogai...ziema sugryzo unsure.gif na tikiuos mano pomidorams siltnamyje po trigubais patalais nebus salta unsure.gif jau graziai ugtelejo...jei manes neapgauna akys tai atrodo kad vienas Betalux vos leidziantis trecius lapelius augina ir ziedelius...patvirtint 100% dar negaliu,bet jau taip atrodo... ax.gif
Atsakyti
as tai dziaugiuosi nesugalvojusi nieko i siltnami isnesti, dabr daigai kazkaip sutvirtejo, nebestypsta, nebeleipsta ant palangiu, matyt kad nekarsta ir saules nera, ir beje, nelabai suprantu kaip jus laistote tik karta i savaite, nes as tai stabiliai kas dvi dienas turiu, kitaip atsiguldavo, o dabar kazkaip jau matau, kai jie siek tiek ima vysti, ir palieju. indeliuose daug skyluciu tai joks vanduo nesikaupia, tieisog sudregsta zeme ir isbega kas lieka, zodziu nedaug to vandens gauna bet grazu ziureti i daigelius thumbup.gif beje, favorytams nuskabiau visas isskyrus po viena pazasti, sakiau gal rimtai reikes ir jiems saknis isauginti, galesiu mamai atiduoti rolleyes.gif o siaip dabar jau visi daug maz daigai susilygino, gal kiek labiau pastype , t.y. plonesniais kotais yra brangieji Prisca ir Brooklyn, o pigieji Moneymakeriai, Betaluxai, Favorytai labai "apetitiski"
tikiuosi nepersigirsiu ir nieko jiems nenutiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 22, 20:49)
na ir orelis doh.gif pas mus zemaitijoj visa diena slapdriba,o dabar jau drebia neblogai...ziema sugryzo unsure.gif  na tikiuos mano pomidorams siltnamyje po trigubais patalais nebus salta unsure.gif jau graziai ugtelejo...jei manes neapgauna akys tai atrodo kad vienas Betalux vos leidziantis trecius lapelius augina ir ziedelius...patvirtint 100% dar negaliu,bet jau taip atrodo... ax.gif

Žiema tikrai sugrįžo cool.gif O aš šiandien savo "mizerijas" išnešiau į šiltnamį - arba mirs arba atsigaus unsure.gif Nieko jie neaugo, tik "spoksojo", keli jau nunyko....
Atsakyti
aš, matyt, be gegužės į šiltnamį vs dėlto nenešiu. Nu gaila man jų - tiek popinau, tiek tupinėjau, o dabar išmest į šaltį. Kad ir dienom šalta - tik 7 laipsniai blink.gif Na gal jau pradės šilt pagaliau po šitos šaltos bangos g.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš tokių orų. Teko atsiprašyt žieminės striukės. Pomidorų daigai įstiklintame balkone. Su paprikom ir aštriais pipiriukais. Na nepasiekia šalnos jo, bet rytais kotai pomidorų mėlynuoja... Gal tampyt į kambarį pradėt jau?.. Nors iki šiol to nedariau ir augo mažieji...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 22, 21:51)
Nesuprantu aš tokių orų.

drinks_cheers.gif

bent jau ties mumis ziauri krusha kokias 10 minuciu belde blink.gif
as siand i darba ejau su pukine striuke doh.gif lotuliukas.gif
o ir pomidoru daigiukus parsineshiau is balkono biggrin.gif agurkai nushale unsure.gif gaila, nes jau zydintys buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 22:01)
drinks_cheers.gif

bent jau ties mumis ziauri krusha kokias 10 minuciu belde  blink.gif
as siand i darba ejau su pukine striuke  doh.gif  lotuliukas.gif 
o ir pomidoru daigiukus parsineshiau is balkono biggrin.gif  agurkai nushale  unsure.gif  gaila, nes jau zydintys buvo ax.gif

Balkone termometras rodo 14 šilumos. Tai gal nenušals g.gif Nervina tokie bajeriai.
Atsakyti