Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 10:18)
nepatogu klausti, bet galpas kuria Kaune ar aplink yra pomidoru daugu perteklius  blush2.gif ?
kaip nors atsiskaitytume.

Nu pas mane tai tik 2 vnt liko - 1 vnt betalux, kitas balkonzauber. Tai jeigu kas labai noretu - tai galiu perleist. Bet per daug nesiulau, nes tokiu kiekiu nelabai jau ka atpusi, o ypac balkoninukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 balandžio 2010 - 09:28
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 22, 10:21)
Nu pas mane tai tik 2 vnt liko - 1 vnt betalux, kitas balkonzauber. Tai jeigu kas labai noretu - tai galiu perleist. Bet per daug nesiulau, nes tokiu kiekiu nelabai jau ka atpusi, o ypac balkoninukais blush2.gif

o kurioje jus vietoje mazdaug ir kiek noretumete uz betalux daiga?
aisku geriau butu apie 10 ir is vienos vietos.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 10:41)
o kurioje jus vietoje mazdaug ir kiek noretumete uz betalux daiga?
aisku geriau butu apie 10 ir is vienos vietos.

Nenoreciau nieko 4u.gif man gi jo vis tiek nereikia ax.gif o gyvenu prie Hyper maximos, tiksliau - visai salia Zerucio ax.gif jeigu kada pro sali vaziuosit - galit paimt... Specialiai vaziuot del vieno neapsimokes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 04 21, 21:17)
perskaiciau toki patarima nuo skruzdziu šiltnamy, kad tose vietose kr yra skruzdėlynas reik pilti kavos ar kavos tirščių, tai pas mane šiltnamyje kavos aromatas, tiek neina išgert kiek jų atsirangda, tai pirkau MK tos šlykscios kavos ir pabarstau, nu man atrodo kad jų ryskiai mažiau bigsmile.gif

Aš pernai taip dariau man tai padėjo thumbup.gif bet užpilti vieno karto neužtenka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 22 balandžio 2010 - 10:15
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 21, 22:09)
smile.gif galvoju prideti i zeme dziov.baziliku,ciobreliu..gal nepatiks bigsmile.gif o kava pilat tiesiai is pakelio?

tiesiai iš pakelio, beriu ir dar žemę pajudinu kad susimaišytų, nors ir nuosėdos gerai ax.gif
Atsakyti
Aš praėjusiais metais dėjau perpjautas citrinas.Skruzdėlių stipriai sumažėja ,kai citrinos pradeda pūti.
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 22, 11:50)
Aš praėjusiais metais dėjau perpjautas citrinas.Skruzdėlių stipriai sumažėja ,kai citrinos pradeda pūti.

aha, buvau užmiršus apie citrinas, jos irgi gerai, ir visų citrusų žievelės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 22, 06:20)
Sveikos paklausiu ir sitoj temoj, be to ir Serza pakraupinsiu tuo paciu biggrin.gif

Turiu 13 daigu pomidoru i balkona cool.gif dalis ju stoves ant spinteliu ir pan., bet deja neisvengiama, kad dalis stoves ant zemes... kaip jus manot, jeigu balkono plotis ~1m, tai jei stoves tarkim koks Betalux ar OLA Polka daigas - neis praeit pro sali - ane?
Mazuciu (balkonzauber, tiny tim, vilma, balkoni red) nenoriu ant zemes statyt, nors gal ir nebutu per tamsu - gi sviesos gautu is virsaus g.gif

kaip manot? bigsmile.gif

13 tikras niekis irnesakyk.gif kai kitos desimtimis talpint planuoja thumbup.gif Pas mane siltnami tarp daigu (praejimui) bus apie 70cm tai gal kaip nors pralysiu g.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 04 22, 06:30)
Nu paziuresim mirksiukas.gif mastau galutiniam augimui pirkt 10 ltr vazona unsure.gif  Ar dar per mazas? Gal maximoj kibira 20 ltr nupirkt - dabar kaip tik maciau akcija? g.gif

As tai sakyciau 10 litru uztenka g.gif bet didesniam geriau bujotu gal, seniau buvau ikeles nuroda i ispaniska foruma, ten kai paziuri tai isvis vargsai pomidorai auga kokiu 5l vazoneliuose doh.gif as auginsiu 33l maisuose po 2-3pomidorus, nors pirmadieni vienam sodo centre maciau maisu 3 augalams, gal kokiu 20l doh.gif jei tokius gamina reiskias kazkas auga juose, tik neaisku kokia kokybe augalo.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 10:18)
nepatogu klausti, bet galpas kuria Kaune ar aplink yra pomidoru daugu perteklius  blush2.gif ?
kaip nors atsiskaitytume.

Jei tinka neypatingai dideli - po 2 tikruosius lapelius ir neishpikiuoti - galiu pasidalinti. turiu laisvus kokius 6-10 4u.gif (dar 6 susiruoshe keliauti )
Veisle "ASIKMK" (Aukstaugiai Slyviniai Is Kaimynes Mociutes Kaimo lotuliukas.gif )

Aaagnex 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Muka 4u.gif

merginos, gal kam bus idomu:
apie homeopatija augalams (jau buvau kazkada idejus nuoroda)
http://www.rojaussod...nis.php?id=1756

Siandien uzsisakiau dvejus zirniukus:
Ocimum Basilicum
ir Carbo Vegetabilis

juos gamina po 10 arba po 20 gramu. 10 gr kainuoja virs 8 lt, o 20 gr -virs 9.
taigi beveik vienodai. jei kam aktualu - galetume imti dviese po 10 gr.
zirniukus turesiu antradieni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 22 balandžio 2010 - 14:06
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 14:05)
Ocimum Basilicum
ir Carbo Vegetabilis

zirniukus turesiu antradieni  4u.gif

cia kuri vistine gamina ? klaipedos homeopatine vaistine irgi is kauon vaistus ima, tai gal man atsiustu ... ar butu klaipedieciu norinciu kooperuotis zirniuku pirkimui ? ax.gif
pas mane prie kruvos vaikisku zirniuku labai tiks ir darzoviniai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 15:05)
Jei tinka neypatingai dideli - po 2 tikruosius lapelius ir neishpikiuoti - galiu pasidalinti. turiu laisvus kokius 6-10  4u.gif  (dar 6 susiruoshe keliauti )
Veisle "ASIKMK"  (Aukstaugiai Slyviniai Is Kaimynes Mociutes Kaimo  lotuliukas.gif )

Aaagnex  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Muka  4u.gif

merginos, gal kam bus idomu:
apie homeopatija augalams (jau buvau kazkada idejus nuoroda)
http://www.rojaussod...nis.php?id=1756

Ocimum Basilicum
ir Carbo Vegetabilis

zirniukus turesiu antradieni  4u.gif

tai palik man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 22, 17:26)
tai palik man  smile.gif

Sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti