Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 04 22, 08:28)
manau, kad šiaip taip pralįsi. Tik va kaip patiks Betalux'ui puode augt, tai nežinau  g.gif

O kodėl neturėtų? g.gif Gi jie žemaūgiai g.gif Gal kaip tik lengviau nei aukštiems?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 22, 07:37)
O kodėl neturėtų?  g.gif  Gi jie žemaūgiai  g.gif  Gal kaip tik lengviau nei aukštiems?..  unsure.gif

nemaži vis dėlto jie užauga. Man kažkaip atrodo, kad jų šaknims vietos nemažai reikia. Betgi aš ir neauginau jų puode, tai gal ir klystu. Va Aaagnex pabandys ir rudenį papasakos, kaip ten buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 22, 08:45)
nemaži vis dėlto jie užauga. Man kažkaip atrodo, kad jų šaknims vietos nemažai reikia. Betgi aš ir neauginau jų puode, tai gal ir klystu. Va Aaagnex pabandys ir rudenį papasakos, kaip ten buvo  smile.gif

butinai mirksiukas.gif tautos labui pasodinsiu viena i mazesni vazona, kita i didesni biggrin.gif bent jau kol kas daigai - patys graziausi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 balandžio 2010 - 07:50
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 22, 07:47)
butinai mirksiukas.gif tautos labui pasodinsiu viena i mazesni vazona, kita i didesni biggrin.gif

koks išmintingas sprendimas thumbup.gif
Taip, daigai jų ir pas mane labai gražūs - patys tvirčiausi. Jie tokie tvirti ir paskui būna, net atramų jiems nereikia. O Ola Polka gležnesni, jiems labai didelio vazono gal ir nereik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 balandžio 2010 - 07:55
Sveikos pomidorų augintojos smile.gif

aš šiemet bandau auginti kambarinius vyšninius pomidoriukus - bendradarbė davė sėklų, tokių, kurie auga vazonuose. Jau išlindo tikrieji lapeliai ir savaitgalį ruošiuosi persodinti į atskirus vazonus. Tik bėda, kad pavasari šaltas, šildymas išjungtas ir man toks įspūdis, kad jiems trūksta šilumos - labai lėtai auga. O gal taip dėl to, kad jie ir bus nedideli? Gal kas jau auginote tokius?

O čia radau labai įdomų pasakojimą apie pomidorus milžinus:
http://www.sodospalv...i_ar_tokiu_buna
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2010 04 22, 08:54)
Sveikos pomidorų augintojos smile.gif

aš šiemet bandau auginti kambarinius vyšninius pomidoriukus - bendradarbė davė sėklų, tokių, kurie auga vazonuose. Jau išlindo tikrieji lapeliai ir savaitgalį ruošiuosi persodinti į atskirus vazonus. Tik bėda, kad pavasari šaltas, šildymas išjungtas ir man toks įspūdis, kad jiems trūksta šilumos - labai lėtai auga. O gal taip dėl to, kad jie ir bus nedideli? Gal kas jau auginote tokius?

O čia radau labai įdomų pasakojimą apie pomidorus milžinus:
http://www.sodospalv...i_ar_tokiu_buna

tie kambariniai vysninia pomidorai, tai labai nekonkretu. Itariu, kad Vilma pas jus bus veisle, nes tie gi kambariniai skaitosi. jeigu taip, tai maniskiai jau nemazi, bet ir seti vasario viduryj
user posted image
Va taip atrodo, tiesa dabar like jau tik 3 vnt ax.gif kitus isdalinau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 balandžio 2010 - 08:01
QUOTE(saintlina @ 2010 04 22, 08:45)
nemaži vis dėlto jie užauga. Man kažkaip atrodo, kad jų šaknims vietos nemažai reikia. Betgi aš ir neauginau jų puode, tai gal ir klystu. Va Aaagnex pabandys ir rudenį papasakos, kaip ten buvo  smile.gif

Hm g.gif
Didesni nei Green zebra ar ten kokie Yello pearshaped? g.gif nes tie tai augo sau linksmai ir nieko. Ir nepanašu, kad trūko vietos (nebuvo rudenį taip, kad ten pilnas šaknų vazonas), va saulės tai trūko labai labai...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 22, 09:05)
Hm  g.gif
Didesni nei Green zebra ar ten kokie Yello pearshaped?  g.gif  nes tie tai augo sau linksmai ir nieko. Ir nepanašu, kad trūko vietos (nebuvo rudenį taip, kad ten pilnas šaknų vazonas), va saulės tai trūko labai labai...

Kokios talpos vazonuose auginai? Pas mane tikiuosi saules netruks, nes balkonas nestiklintas ir i pietu puse, na aisku jeigu vasara bus normali unsure.gif Tik gali veju siek tiek gaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 22, 08:05)
Hm  g.gif
Didesni nei Green zebra ar ten kokie Yello pearshaped?  g.gif  nes tie tai augo sau linksmai ir nieko. Ir nepanašu, kad trūko vietos (nebuvo rudenį taip, kad ten pilnas šaknų vazonas), va saulės tai trūko labai labai...

nugis negaliu pasakyt - neauginau nei Green zebra, nei Pearshaped ax.gif Neturiu supratimo, kokio dydžio jie užauga. Betalux'us aš pavadinčiau greičiau vidutinio dydžio nei žemaūgiais g.gif Ir pats augalas toks tvirtas, 'nekūdas'.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 22, 09:14)
Kokios talpos vazonuose auginai? Pas mane tikiuosi saules netruks, nes balkonas nestiklintas ir i pietu puse, na aisku jeigu vasara bus normali unsure.gif Tik gali veju siek tiek gaut unsure.gif

Nu tokiuose... 7,5 l ra6o ant dugno unsure.gif O vėjukas, sako, nieko blogo pomidorams,
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2010 04 21, 13:58)
SVeiki visi, nors tema apie pomidorus bet manau aktyviausia pagal lankomuma tai tikiuosi rasti atsakyma apie afrikietiskus agurkus :)Sakykit ar kas nors sejot siemet tokius?ir siaip gal kas auginat ne pirmus metus, noreciau komentaru ar verta juos auginti ar kaip?ar labai jie lepus? nes internete nelabai daug informacijos apie juos radau. Uosviene pasejo tik dvi seklas is 10, tai galvoju ar ne per mazai ar is vis is ju kas nors bus? Gal galit kas papaskot daugiau? Is anksto aciu 4u.gif

pas mane jie jau sprindzio dydzio ir usus pradejo leist doh.gif kovo gale sejau
Atsakyti
nepatogu klausti, bet galpas kuria Kaune ar aplink yra pomidoru daugu perteklius blush2.gif ?
kaip nors atsiskaitytume.
Atsakyti