Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Iškeliavo mano pomidorai į mansardą, mažius dar palikau , jei šalnų kada prognozuos kada praneškit biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kokios dienos geguze yra geros sodinti pomidorus i siltnami?
Aciuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 23:06)
O tos dėmės gali atsirasti nuo vandens , kuris laistant patenka ant lapų , ir dar ant saulės gal iškepino g.gif ,aš kaip laistau ,stengiuosi kad nė trupučio nepatektų vandens rolleyes.gif

As kai laistau tai pilu vandeni laikydamas piltuveli prie pat zemes, kad nepasidarytu duobiu nuo sroves, nors seip tai laistau per apacia, per virsu pilu tik kava ir tik ant kaikuriu, o ant 100s&1000s niekad dar nepyliau tai jie apsitaskyti niekaip negalejo, sendien ziuriu kad ir serbentu lapai apdziuve doh.gif kazkokia ta saule cia pavojinga, ne keista jog airijoi didziausias mirstamumas nuo vezio doh.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 04 13, 09:02)
Neužgrūdintų pomidorų negalima iškart išnešti į saulės atokaitą. Pradžioje juos reikia grūdinti nuo apsiniaukusių dienų, po to šešėlyje, paskui neilgam saulutėje, ir tik vėliau ilgesniam laikui pasidžiaugti saulutės spinduliais.

Jei būtum iškart išnešęs į šiltnamį, to nebūtų atsitikę, plėvelė sulaikytų daugumą spindulių....

Manau, kol kas nieko nedaryk, lapeliai tiesiog apdegė saulėje ir viskas. Tie pabalimai neišnyks ir lapas neatsigaus. Kai pomidorų daigai dar paaugs ir užsiaugins daugiau lapų, tuos kur truputį apsvilę, negražūs tiesiog išskink ir viskas, no problem mirksiukas.gif Na, kur visai nudžiūvo lapas, tai tą nuskink dabar.

Kai laistysi, ant pomidorų lapų vandens nepilk. Lapai mėgsta būti sausi.

Tai vat, paskubejau, norejau kaip geriau doh.gif seip tai jie ant palanges stovedami gauna nemazai saules, bet tik iki kokios 3val, o lauke iki 6 tai nesuprato kas daros tikriausiai lotuliukas.gif

Siltnamis dar nebaigtas, vis kas sutrugdo doh.gif

Aciu jums 4u.gif

QUOTE(daivasen @ 2010 04 13, 09:23)
mano manymu tai jau jumjuos reiktu sodinti siltnami jei pas jus tokie orai jau ....

Na sodinti dar gal nerizikuociau, nes pries tai irgi dziaugiausi, gyriausi, jog pas mus tikra vasara atejo, tai eme ir prisnigo, vare gal 3 dienas doh.gif

Na tai niekas nieko nezinot apie "Red Zebra"?
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2010 04 13, 16:51)
Aciuuuu smile.gif

Didžiąjam Mikaldos metraštyje parašyta, kad balandžio 15, 16, 20, 21, 26, 27 ir paskui gegužės 17, 18, 25, 26. Bet aš sodinsiu tada, kai daigai jau patys prašysis ir vazone nenustygs....
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2010 04 13, 16:51)
Aciuuuu smile.gif

Tuoj pažiūrėsiu bigsmile.gif
sodo dienoraštyje rašo
gegužės 19-27 dienos sodinimui pomidorų , baklažanų paprikų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 13 balandžio 2010 - 16:07
QUOTE(serzas @ 2010 04 13, 16:55)
Siltnamis dar nebaigtas, vis kas sutrugdo  doh.gif

Mes tai šeštadieni iš naujo susitvarkėm šilnamį,nes buvo igriuvęs per vidurį doh.gif kokia diena parodysiu nuotraukytę doh.gif kai važiavau į sodą buvau nusiteikusi kad jam bus po žiemos hana blush2.gif bet vis tykėjausi gal ne blush2.gif bet deja per vidury 3 lankai įlūžo ir pilnas vandens buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 13 balandžio 2010 - 16:06
Aciu satanele, Edexa, Jums po balioncika 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 13, 17:04)
Tuoj pažiūrėsiu bigsmile.gif
sodo dienoraštyje rašo
gegužės 19-27 dienos sodinimui pomidorų , baklažanų paprikų bigsmile.gif

Aš pernai tame laike sodinau pomidorus ir paprikas ax.gif
Atsakyti
Days: 93
RED ZEBRA
Size: Indeterminate
Color: Bi-Colored
Season: Late-Season

Description
A natural cross. Plant yields huge amounts of 2-inch, red fruit with light yellow striping (or as some say, yellow fruit with red striping). Same shape as Green Zebra with red-yellow flesh. Worth the try …and I'm sure you will want to keep it as a favorite.

Tokių neauginau,bet black zebra šiemet auginsiu smile.gif
Atsakyti
merginos, o mano visi daigeliai numirė, argau, auginua, o va... lapai susisuko, tokie tarsi sudžiūvę pasidarė doh.gif
gal kuri turit atliekamų, arba žinot, kur vilniuje ar vilniaus rajone būtų galima jų įsigyt? nežinau ką reikės daryt, visus išmečiau doh.gif
Atsakyti
Mano pomidorynas smile.gif Didieji daudonkepuraitė, 2Balkoniniai, 2Betalux, 2Yellow pearshaped
user posted image

Ir dar kai kas... bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif mega_shok.gif
na jooooo........... unsure.gif
va cia tai ohoho kokie augintiniai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti