Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos, ar jau keliat pomidorus į šiltnamius g.gif , ar reikia laukti šiltesnių orų?
Atsakyti
Nuo ketvirtadienio pranesa salnas slabdriba ir visokia kitokia velneva,tai as saviskius nakciai dar nesuosi i namus. ax.gif
Bet musu puseje visada daug salciau negu kita Lietuvos puse. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 19, 21:34)
bijau , kad kiti pomidorai, sėti kovo vidury neapeitų tom muselėm g.gif

į purkštuvėlį skysto rankų muilo prileisk, vandens, sumaišyk ir gausiai nupurkšk, kad varvėtų. Po savaitės pakartok, po dar vienos savaitės - vėl smile.gif turėtų dingti smile.gif čia baltasparniai, labai alina augalą schmoll.gif

QUOTE(syri @ 2010 04 20, 18:27)
Sveikos, ar jau keliat pomidorus į šiltnamius  g.gif , ar reikia laukti šiltesnių orų?

šiaip tik už mėnesio sodinama į šiltnamį, beeet.... vakar pusę susodinau - nakčiai dengiu, nes praneša šalnas. Tai du vysta, kiti laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 19, 21:34)
Aš šiandien jau išnešiau 12 daigų į šiltnamį ir susodinau, jie buvo sėti vasario mėn, tai jau gan prakutę, bet juos taip pat kaip kažkam iš forumo, buvo apstoję baltos muselės, vyto lapai ir tokie jie man nelaimingi atrodė, tai nusprendžiau susodint ir kas bus tas bus, jei norės augs, nenorės kitų rasim į vietą. Nakčiai uždengiau agro plėvele.

ikiusiu savo trigrasi-man pernai buvo tokia situucija,keli daigeliai buvo apstoti baltasparniais,as juos pasodinau kartu su kitais i siltnami,vis purskaliojau muilo tirpalu,bet nepadejo,pirkau ''actara'',purskiau nepadejo,museliu vis daugejo,pradejo pomidoru stiebai juoduot,o vaisiai,kurie ir uzaugo, buvo juoda lipnia plevele pasidenge,vienu zodziu rugpjucio pradzioj reikejo viska israut,pajudinus augalus spieciai museliu
Atsakyti
O man daigeliai kazkodel nevienodai auga, nors visi stovi pietinej pusej, salygos, logiskai galvojant, vienodos, bet vieni grazus, o kiti kaip pasodinti, taip ir vegetuoja pradinej stadijoj...
Atsakyti
pas mane vienas kitas irgi nelabai augt nori. Bet tikiuosi, kad susitupės ir ūgtels.
Mes vakar nusipirkom lankus antram šiltnamiui, tai jau turiu vilties sutalpinti visus savo augintinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 04 20, 19:45)
į purkštuvėlį skysto rankų muilo prileisk, vandens, sumaišyk ir gausiai nupurkšk, kad varvėtų. Po savaitės pakartok, po dar vienos savaitės - vėl smile.gif turėtų dingti smile.gif čia baltasparniai, labai alina augalą  schmoll.gif
šiaip tik už mėnesio sodinama į šiltnamį, beeet.... vakar pusę susodinau - nakčiai dengiu, nes praneša šalnas. Tai du vysta, kiti laikosi  g.gif

nu tai anksti turėsite pomidorų.Aš sakiau darysiu dėžes ankstyvam derliui,bet vietos pritūkau.Teks atidėti,kol gyvensim name smile.gif
Atsakyti
sveikos,tema seku nuolat biggrin.gif tai pasisakysiu kaip kas auga ax.gif is greisi atsiustu seklu.patys graziausi yra vynuoginai-black chery,sprite,ir balti dideli,o kiti kazko gerokai mazesni,nors ju salygos visiskai vienodos augimui,tai nezinau ko jie cia taip nevienodai auga g.gif neseniai greisi buvo idejus savo pomidoru foto,tai mano irgi tokie pat buvo tada,pagalvojau,kad mano pomidorai ideti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 04 21, 11:48)
sveikos,tema seku nuolat biggrin.gif tai pasisakysiu kaip kas auga ax.gif is greisi atsiustu seklu.patys graziausi yra vynuoginai-black chery,sprite,ir balti dideli,o kiti kazko gerokai mazesni,nors ju salygos visiskai vienodos augimui,tai nezinau ko jie cia taip nevienodai auga g.gif neseniai greisi buvo idejus savo pomidoru foto,tai mano irgi tokie pat buvo tada,pagalvojau,kad mano pomidorai ideti lotuliukas.gif

O pas mane viea ir ta pati veilė turi apie penkis daigus ir visi jie skirtingi,žinok tu čia gal ne taip perpikiuoju,ar palaistau vieną daugiau ,kitus mažiau.Aišku dalis balkone,tai jie violetiniai tokie .Black cherry,tai ne vynuoginiai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 21, 13:16)
O pas mane viea ir ta pati veilė turi apie penkis daigus ir visi jie skirtingi,žinok tu čia gal ne taip perpikiuoju,ar palaistau vieną daugiau ,kitus mažiau.Aišku dalis balkone,tai jie violetiniai tokie .Black cherry,tai ne vynuoginiai.

aha,apsirikau blush2.gif ejau paziureti,parasyta lyg vysniniai,jei gerai perskaiciau ax.gif atrodo priziuriu vienodai,na svarbu auga biggrin.gif
Atsakyti
SVeiki visi, nors tema apie pomidorus bet manau aktyviausia pagal lankomuma tai tikiuosi rasti atsakyma apie afrikietiskus agurkus :)Sakykit ar kas nors sejot siemet tokius?ir siaip gal kas auginat ne pirmus metus, noreciau komentaru ar verta juos auginti ar kaip?ar labai jie lepus? nes internete nelabai daug informacijos apie juos radau. Uosviene pasejo tik dvi seklas is 10, tai galvoju ar ne per mazai ar is vis is ju kas nors bus? Gal galit kas papaskot daugiau? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2010 04 21, 13:58)
SVeiki visi, nors tema apie pomidorus bet manau aktyviausia pagal lankomuma tai tikiuosi rasti atsakyma apie afrikietiskus agurkus :)Sakykit ar kas nors sejot siemet tokius?ir siaip gal kas auginat ne pirmus metus, noreciau komentaru ar verta juos auginti ar kaip?ar labai jie lepus? nes internete nelabai daug informacijos apie juos radau. Uosviene pasejo tik dvi seklas is 10, tai galvoju ar ne per mazai ar is vis is ju kas nors bus? Gal galit kas papaskot daugiau? Is anksto aciu 4u.gif

http://rareseeds.com...n-1016-106.html
aš irgi auginsiu šiemet,tai kiek supratau reikia pasėti anksčiau ir auginti šiltnamyje,nes kitaip nespės sunokti.
Atsakyti