Sveikos ir sveiki pomidoru augintojai,
Noriu paklausti kodel mano pomidorai labai stypsta i virsu?
Ka daryti?
Aš šiandien jau išnešiau 12 daigų į šiltnamį ir susodinau, jie buvo sėti vasario mėn, tai jau gan prakutę, bet juos taip pat kaip kažkam iš forumo, buvo apstoję baltos muselės, vyto lapai ir tokie jie man nelaimingi atrodė, tai nusprendžiau susodint ir kas bus tas bus, jei norės augs, nenorės kitų rasim į vietą. Nakčiai uždengiau agro plėvele.
bijau , kad kiti pomidorai, sėti kovo vidury neapeitų tom muselėm
[quote=Notyte,2010 04 19, 21:05]
Ka daryti?
[/quotgali stypt nuo per dideles silumos ir sviesos trukumo
Ka daryti?
Casual, iš kokio tu miesto? Jei iš Kauno, norėčiau keisti porą daigelių į balkoninius oranžinius Venus, arba vynuoginius raudonus, arba Roma
QUOTE(ilja @ 2010 04 19, 22:44)
Casual, iš kokio tu miesto? Jei iš Kauno, norėčiau keisti porą daigelių į balkoninius oranžinius Venus, arba vynuoginius raudonus, arba Roma
Kaunas mielai priglausciau viena balkoninuka ir viena vyshninuka
tik ne rytoj - ryt dirbu nuo 7 iki 7
susirashysim per az
Pasikartosiu dar vienoj temoj, nes niekas neatsiliepia
Galeciau parduoti, dovanoti, keisti ar dar kazkaip perleisti:
1. Pomidoru BETALUX 3vnt
2. Pomidoru OLA POLKA 2 vnt
3. Pomidoru Balkonzauber 3 vnt
4. Pomidoru Vilma 1vnt.
Jei dar sia savaite neatsilieps vienas zmogus kuriam pazadeta yra po 1 vnt visu rusiu - tai ir jie atsilaisvins
Foto visu daigeliu buvau idejus anksciau arba rasit cia: http://public.fotki....-2010/20100418/
1. Pomidoru BETALUX 3vnt
4. Pomidoru Vilma 1vnt.
Jei dar sia savaite neatsilieps vienas zmogus kuriam pazadeta yra po 1 vnt visu rusiu - tai ir jie atsilaisvins
Foto visu daigeliu buvau idejus anksciau arba rasit cia: http://public.fotki....-2010/20100418/
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 20, 06:40)
Pasikartosiu dar vienoj temoj, nes niekas neatsiliepia
1. Pomidoru BETALUX 3vnt
4. Pomidoru Vilma 1vnt.
1. Pomidoru BETALUX 3vnt
4. Pomidoru Vilma 1vnt.
labai gaila ,kad tu taip toli .priglausciau olapolka - mano nesudygo ,o jei sudygo ,tai sunyko
[quote=blakstiena5,2010 04 19, 22:38]
Ka daryti?
[/quote]
Maniskiai buvo pradeje stypti del silumos.
Ka daryti?
[/quote]
Maniskiai buvo pradeje stypti del silumos.
QUOTE(Notyte @ 2010 04 19, 21:05)
Ka daryti?
Ka daryti?
pas mane panaši situacija Namuose ne per šilčiausiai
Dabar mąstau, ką reiškia tikrieji pirmieji lapeliai, maniškiai turbūt jau su tais pirmaisiai, tai reikėtų jau pikiuoti? O su kokiu įrankiu jūs pomidorus pikiuojat? Aš pasėjau vazoninius, tai įdomu, kiek į vazoną tų daigiukų sodinti?
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 19, 21:34)
bijau , kad kiti pomidorai, sėti kovo vidury neapeitų tom muselėm
Žiūrėkit, o iš kur tos muselės randasi? Ar nebus tik dėl per didelio perlaistymo?
Nu vakar, kai pamačiau, Serzo nuotraukas, galvojau galvojau, ir susimaišiau, jis įkėlė paprikų paveiksliuką, tai kur aš laukiau krapų ir galvojau, kad jie ožiuojasi ir pas mane nedygsta, kažkaip pagal lapus galvoju, ar nebus ten mano paprikos užsiožiavę Niu dar palauksiu, kol dar kokius lapukus išleis, tada photo ir klausiu jūsų
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 20, 15:15)
[i]
pirmaisiai, tai reikėtų jau pikiuoti? O su kokiu įrankiu jūs pomidorus pikiuojat? Aš pasėjau vazoninius, tai įdomu, kiek į vazoną tų daigiukų sodinti?
pirmaisiai, tai reikėtų jau pikiuoti? O su kokiu įrankiu jūs pomidorus pikiuojat? Aš pasėjau vazoninius, tai įdomu, kiek į vazoną tų daigiukų sodinti?
As issikrapstau su sakute Kadangi veiksmas vyksta virtuvej... o i vazona sodint po 1 vnt
As turiu gera plonyti ledu sauksciuka,jis man tinka isimti daigelius is dezutes.