Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos ir sveiki pomidoru augintojai,

Noriu paklausti kodel mano pomidorai labai stypsta i virsu?

Ka daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notyte: 19 balandžio 2010 - 20:06
Aš šiandien jau išnešiau 12 daigų į šiltnamį ir susodinau, jie buvo sėti vasario mėn, tai jau gan prakutę, bet juos taip pat kaip kažkam iš forumo, buvo apstoję baltos muselės, vyto lapai ir tokie jie man nelaimingi atrodė, tai nusprendžiau susodint ir kas bus tas bus, jei norės augs, nenorės kitų rasim į vietą. Nakčiai uždengiau agro plėvele.
Atsakyti
bijau , kad kiti pomidorai, sėti kovo vidury neapeitų tom muselėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 19 balandžio 2010 - 20:38
[quote=Notyte,2010 04 19, 21:05]

Ka daryti?
[/quotgali stypt nuo per dideles silumos ir sviesos trukumo
Atsakyti
Casual, iš kokio tu miesto? Jei iš Kauno, norėčiau keisti porą daigelių į balkoninius oranžinius Venus, arba vynuoginius raudonus, arba Roma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 19 balandžio 2010 - 21:45
QUOTE(ilja @ 2010 04 19, 22:44)
Casual, iš kokio tu miesto? Jei iš Kauno, norėčiau keisti porą daigelių į balkoninius oranžinius Venus, arba vynuoginius raudonus, arba Roma ax.gif

Kaunas 4u.gif mielai priglausciau viena balkoninuka ir viena vyshninuka thumbup.gif
tik ne rytoj - ryt dirbu nuo 7 iki 7 doh.gif
susirashysim per az 4u.gif
Atsakyti
Pasikartosiu dar vienoj temoj, nes niekas neatsiliepia unsure.gif
Galeciau parduoti, dovanoti, keisti ar dar kazkaip perleisti:
1. Pomidoru BETALUX 3vnt
2. Pomidoru OLA POLKA 2 vnt
3. Pomidoru Balkonzauber 3 vnt
4. Pomidoru Vilma 1vnt.
Jei dar sia savaite neatsilieps vienas zmogus kuriam pazadeta yra po 1 vnt visu rusiu - tai ir jie atsilaisvins

Foto visu daigeliu buvau idejus anksciau arba rasit cia: http://public.fotki....-2010/20100418/
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 20, 06:40)
Pasikartosiu dar vienoj temoj, nes niekas neatsiliepia unsure.gif
Galeciau parduoti, dovanoti, keisti ar dar kazkaip perleisti:
1. Pomidoru BETALUX 3vnt
2. Pomidoru OLA POLKA 2 vnt
3. Pomidoru Balkonzauber 3 vnt
4. Pomidoru Vilma 1vnt.
Jei dar sia savaite neatsilieps vienas zmogus kuriam pazadeta yra po 1 vnt visu rusiu - tai ir jie atsilaisvins 

Foto visu daigeliu buvau idejus anksciau arba rasit cia: http://public.fotki....-2010/20100418/

labai gaila ,kad tu taip toli .priglausciau olapolka - mano nesudygo ,o jei sudygo ,tai sunyko g.gif
Atsakyti
[quote=blakstiena5,2010 04 19, 22:38]
[quote=Notyte,2010 04 19, 21:05]

Ka daryti?
[/quotgali stypt nuo per dideles silumos ir sviesos trukumo
[/quote]
Maniskiai buvo pradeje stypti del silumos.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 04 19, 21:05)

Ka daryti?

pas mane panaši situacija ax.gif Namuose ne per šilčiausiai ax.gif
Dabar mąstau, ką reiškia tikrieji pirmieji lapeliai, maniškiai turbūt jau su tais pirmaisiai, tai reikėtų jau pikiuoti? g.gif O su kokiu įrankiu jūs pomidorus pikiuojat? Aš pasėjau vazoninius, tai įdomu, kiek į vazoną tų daigiukų sodinti? g.gif

QUOTE(Aderaa @ 2010 04 19, 21:34)
bijau , kad kiti pomidorai, sėti kovo vidury neapeitų tom muselėm g.gif

Žiūrėkit, o iš kur tos muselės randasi? Ar nebus tik dėl per didelio perlaistymo? g.gif

Nu vakar, kai pamačiau, Serzo nuotraukas, galvojau galvojau, ir susimaišiau, jis įkėlė paprikų paveiksliuką, tai kur aš laukiau krapų ir galvojau, kad jie ožiuojasi ir pas mane nedygsta, kažkaip pagal lapus galvoju, ar nebus ten mano paprikos užsiožiavę g.gif Niu dar palauksiu, kol dar kokius lapukus išleis, tada photo ir klausiu jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 20, 15:15)
[i]
pirmaisiai, tai reikėtų jau pikiuoti? g.gif O su kokiu įrankiu jūs pomidorus pikiuojat? Aš pasėjau vazoninius, tai įdomu, kiek į vazoną tų daigiukų sodinti? g.gif

As issikrapstau su sakute biggrin.gif Kadangi veiksmas vyksta virtuvej... o i vazona sodint po 1 vnt ax.gif
Atsakyti
As turiu gera plonyti ledu sauksciuka,jis man tinka isimti daigelius is dezutes. biggrin.gif
Atsakyti