QUOTE(kriro @ 2010 04 19, 06:06)
merginos, jei kas turit atliekamų pomidorų daigų, mielai priglausčiau, nes mano dalis numirė, o kitus siurbiau kambarį ir užkabinau.. nebėra mano pomidorų.. pasėjau naujus, tik nežinau, kas iš jų gausis, sudygo greitai, tik va, ištįso kotai labai....
O tai kas tiems atsitiko kuriuos uzkabinot? nukrito, suluzo? skaiciau jog jei daigai perauga/istysta, tai juos galima nulauzti, imerktii vandeni ir jie isleidzia saknis, tai jei nuluzo pas jus, bandykit dailiai nupjauti koteli , kad nebutu visai sugniuzdytas ir pamerkit
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 19, 06:21)
Seržai nu kaip fainai,tai gal žydi jau?pas mane jokių pažąstų niekada ant daigų neaugo,nu tik ant vieno ,kuris krūminis,jo genėti nereikės.Pomidorų negrūsk,vyšniniai tegul auga šiltnamio gale,leisk žemyn,tegul neužstoja saulės.Gardens delight,labai nedaug genėjau,žiūrėjau,kad saulės kliūtų,bet kai atostogavome,tai užaugino dar kokia dešimt stiebų ir viskas sunoko....
Mano legenda,turi dvi viršūnes
Mano legenda,turi dvi viršūnes
Zydeti tai nezydi ir net nesimato niekur kad ruostusi, neisivaizduoju ir kurioi vietoi turetu Tai ka siulot? jau naikint tas pazastis ar palaukti?
Cia vysninius turite omeni 100s&1000s tai juos as galvoju sodinti i vazonus po 3, pora pakabinsiu ant supyniu krastu (kai jas padarysiu ) ir leisiu zemyn, kaip toi foto kur anksciau buvau ikeles, o kitus ant zmes laikysiu ir auginsiu i virsu jie man atrodo labai auksti nebus
I palube risti as turejau omeni red zebra (nes tik vienas daigelis ir stabdyti augimo nesinori) ir gardeners delight nes jie tik du. Pas mane taip gaunasi jog siltnamio priekis yra siaures vakaruose ir vakare i siltnami krenta seselis nuo kaimyno namo, tai priekio kaireje saules praktiskai nebuna, gal ten kazkur tuos gardeners delight ikisti ir varyti aukstyn zemyn, tada niekam kitam jie saules neuzstotu? arba gal palikt daugiau erdves jiems ir auginti iki siltnamio virsaus keliais stiebais?
Cia seniau buvau ikeles i siltnamiu tema piesinuka(tik matmenys truputi pasikeite):
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 04 19, 08:07)
kaip fainai kas per veisle agurku??
manishkiai pilni ziedu -bet visi ziedai tushti
manishkiai pilni ziedu -bet visi ziedai tushti
Sitie F1 Prima Top, ten tu ziedu ties kiekvienu lapeliu pilna po kokius 7-8 ir dar matau maziukai guziukai lenda, tai jei visi ir uzaugs, teks trosu priraisiot
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 04 19, 09:13)
SERŽAI, matau nuotraukoje, kad pomidorams nuskynei lapelius. Nu, biškį ne taip padarei, reikėjo lapelius su tuo visu kotuku iki pat stiebo nuskint, o ne atskirai pešiot....styro dabar kaži kokie stimburiai.... Pataisyk broką
Tai vat kad nezinojau kaip daryti, pagalvojau, gal dar isleis kokius lapelius naujus, o ir is kurios vietos pomidorai auga nezinau, tai kad nenuskinciau ko nereikia