Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(kriro @ 2010 04 19, 06:06)
merginos, jei kas turit atliekamų pomidorų daigų, mielai priglausčiau, nes mano dalis numirė,  o kitus doh.gif  siurbiau kambarį ir užkabinau.. nebėra mano pomidorų.. pasėjau naujus, tik nežinau, kas iš jų gausis, sudygo greitai, tik va, ištįso kotai labai.... doh.gif

O tai kas tiems atsitiko kuriuos uzkabinot? nukrito, suluzo? skaiciau jog jei daigai perauga/istysta, tai juos galima nulauzti, imerktii vandeni ir jie isleidzia saknis, tai jei nuluzo pas jus, bandykit dailiai nupjauti koteli , kad nebutu visai sugniuzdytas ir pamerkit ax.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 19, 06:21)
Seržai nu kaip fainai,tai gal žydi jau?pas mane jokių pažąstų niekada ant daigų neaugo,nu tik ant vieno ,kuris krūminis,jo genėti nereikės.Pomidorų negrūsk,vyšniniai tegul auga šiltnamio gale,leisk žemyn,tegul neužstoja saulės.Gardens delight,labai nedaug genėjau,žiūrėjau,kad saulės kliūtų,bet kai atostogavome,tai užaugino dar kokia dešimt stiebų ir viskas sunoko....
Mano legenda,turi dvi viršūnes

Zydeti tai nezydi ir net nesimato niekur kad ruostusi, neisivaizduoju ir kurioi vietoi turetu doh.gif Tai ka siulot? jau naikint tas pazastis ar palaukti? g.gif
Cia vysninius turite omeni 100s&1000s tai juos as galvoju sodinti i vazonus po 3, pora pakabinsiu ant supyniu krastu (kai jas padarysiu doh.gif ) ir leisiu zemyn, kaip toi foto kur anksciau buvau ikeles, o kitus ant zmes laikysiu ir auginsiu i virsu g.gif jie man atrodo labai auksti nebus schmoll.gif
I palube risti as turejau omeni red zebra (nes tik vienas daigelis ir stabdyti augimo nesinori) ir gardeners delight nes jie tik du. Pas mane taip gaunasi jog siltnamio priekis yra siaures vakaruose ir vakare i siltnami krenta seselis nuo kaimyno namo, tai priekio kaireje saules praktiskai nebuna, gal ten kazkur tuos gardeners delight ikisti ir varyti aukstyn zemyn, tada niekam kitam jie saules neuzstotu? arba gal palikt daugiau erdves jiems ir auginti iki siltnamio virsaus keliais stiebais? g.gif
Cia seniau buvau ikeles i siltnamiu tema piesinuka(tik matmenys truputi pasikeite):
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 04 19, 08:07)
kaip fainai  wub.gif  wub.gif  kas per veisle agurku??
manishkiai pilni ziedu -bet visi ziedai tushti  doh.gif

Sitie F1 Prima Top, ten tu ziedu ties kiekvienu lapeliu pilna po kokius 7-8 ir dar matau maziukai guziukai lenda, tai jei visi ir uzaugs, teks trosu priraisiot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 04 19, 09:13)
SERŽAI, matau nuotraukoje, kad pomidorams nuskynei lapelius. Nu, biškį ne taip padarei, reikėjo lapelius su tuo visu kotuku iki pat stiebo nuskint, o ne atskirai pešiot....styro dabar kaži kokie stimburiai.... tongue.gif Pataisyk broką smile.gif

Tai vat kad nezinojau kaip daryti, pagalvojau, gal dar isleis kokius lapelius naujus, o ir is kurios vietos pomidorai auga nezinau, tai kad nenuskinciau ko nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 19, 13:36)

Tai vat kad nezinojau kaip daryti, pagalvojau, gal dar isleis kokius lapelius naujus, o ir is kurios vietos pomidorai auga nezinau, tai kad nenuskinciau ko nereikia doh.gif

Nu ant šitų uodegų tikrai nesulauksi pomidorų smile.gif Nupjauk juos gražiai iki kotelio. O tavo pomidorų žiedai, manau, jau neužilgo pradės darytis viršūnėje. Tokio daikto, kaip pumpurai, tikrai neįmanoma nepamatyt. Pabandyk atsargiai viršūnę apžiūrėt, ieškok tokių mažųųųųų mažųųųų bumbuliukų....va ten tavo būsimieji mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai grazus visu daigeliai,mano tai dar mazyciai,bet as ju neskubinu,nes velai nesu i siltnami. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 19, 11:46)
Nu ant šitų uodegų tikrai nesulauksi pomidorų smile.gif Nupjauk juos gražiai iki kotelio. O tavo pomidorų žiedai, manau, jau neužilgo pradės darytis viršūnėje. Tokio daikto, kaip pumpurai, tikrai neįmanoma nepamatyt. Pabandyk atsargiai viršūnę apžiūrėt, ieškok tokių mažųųųųų mažųųųų bumbuliukų....va ten tavo būsimieji mirksiukas.gif

JJJJIIIIIHHHHUUUUU thumbup.gif radau thumbup.gif j tiek daug, o as nemaciau doh.gif nors nezinojau kur ir ieskoti. balionas tau 4u.gif o ta zemiau jau ir neuzaugs ziedu? tik nuo ten kur yra dabar? vadinasi gali i siltnami sodinti iki kokio 4 lapelio? ar ten jau saknu nebeisleidzia virs netikruju lapeliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 19, 14:07)
JJJJIIIIIHHHHUUUUU  thumbup.gif radau  thumbup.gif j tiek daug, o as nemaciau  doh.gif nors nezinojau kur ir ieskoti. balionas tau  4u.gif o ta zemiau jau ir neuzaugs ziedu? tik nuo ten kur yra dabar? vadinasi gali i siltnami sodinti iki kokio 4 lapelio? ar ten jau saknu nebeisleidzia virs netikruju lapeliu?  g.gif

smile.gif Žemiau tikrai nieko nebus, drąsiai sodink iki SKILČIALAPIŲ arba PIRMO TIKROJO lapelio (to tavo apipešioto stimburio).

P.S Virš netikrų lapelių irgi išleidžia šaknis, bet jei kotas gražus, riebus, tai nebūtina kišt iki "ausų", užteks iki skilčialapių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 19 balandžio 2010 - 13:24
QUOTE(Edexa @ 2010 04 19, 12:20)
smile.gif Žemiau tikrai nieko nebus, drąsiai sodink iki SKILČIALAPIŲ arba PIRMO TIKROJO lapelio (to tavo apipešioto stimburio).

Odar giliau negalima? g.gif kad ir tie stagarai po zeme pasisleptu? g.gif nes 100s&1000s tai labai jau arti zemes tie pirmieji tikrieji lapeliai, o jeigu jie nereikalingi tai gal galima ir juos po zeme pakist, bent saknu gal isleis? g.gif

aciu 4u.gif aplenkei mane thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 19 balandžio 2010 - 13:26
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 08:34)
Aš turiu per daug Ildi daigelių. Gal kam reikia?

Galetume pasimainyti, pora daigeliu noreciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 19, 11:57)
sveikutes 4u.gif o as visgi tris pomidorus(Cherolla) pasodinau i siltnami,nes jie man jau isvirto,ir ziedus krauna..kaip bus -taip bus,bent paziuresiu kas is to gausis g.gif

As du Ola Polka pasodinau, bet jie turi siltnami siltnamyje biggrin.gif Aplink nakciai dvieju sluoksniu agro dedu ir dar kibira zariju idesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2010 04 19, 10:08)
Man reikia.. blush2.gif

Kriro, o kokiam jus mieste?
jei kaunas- galiu pasiulyti apie 10 daigeliu (neishpikiuotu)+ kokius 5 pusiau ishpikiuotus aukstu raudonu vidutinio dydzio ( dar vadinamu slyviniu) pomidoru daigiuku. Veisles pavadinimo nera- jie pas juos metai is metu nuo seneliu laiku auginami ax.gif
Mane kaimyne "gelbejo" tai dar ir man atliko ax.gif
Atsakyti
Ačiū Casual, bet aš Vilniuje, na dar būnu Druskininkuose arba Švenčionyse... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 04 19, 13:28)
Galetume pasimainyti, pora daigeliu noreciau blush2.gif

mainomes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 19, 14:49)
Kriro, o kokiam jus mieste?
jei kaunas- galiu pasiulyti apie 10 daigeliu (neishpikiuotu)+ kokius 5 pusiau ishpikiuotus  aukstu raudonu vidutinio dydzio ( dar vadinamu slyviniu) pomidoru daigiuku.  Veisles pavadinimo nera- jie pas juos metai is metu nuo seneliu laiku auginami  ax.gif
Mane kaimyne "gelbejo" tai dar ir man atliko ax.gif

O nenoretumet mainytis i vysninius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 04 19, 19:27)
O nenoretumet mainytis i vysninius  ax.gif

mielai ax.gif
net ir balkoninukas tiktu smile.gif
Atsakyti