Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(serzas @ 2010 04 19, 00:42)

Ir tiesiog negaliu nepasirodyti koki derliu jau turiu  thumbup.gif
user posted image
Galvojau jog pirma turi zydeti ir tik po to pradeda augti agurkas, o cia be jokiu ziedu  thumbup.gif

kaip fainai wub.gif wub.gif kas per veisle agurku??
manishkiai pilni ziedu -bet visi ziedai tushti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 10:34)
Aš turiu per daug Ildi daigelių. Gal kam reikia?

Man reikia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2010 04 19, 09:08)
Man reikia.. blush2.gif

parašykit man į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir paganiau akytes bigsmile.gif Kokie gražūs daigeliai thumbup.gif reik man pafotkint kada g.gif jau ir aš galutinai persodinau po viena,dabar gražiai irgi atrodo ax.gif
Atsakyti
[quote=serzas,2010 04 19, 00:42]

ziuriu pazastys net is netikruju lapeliu auga doh.gif per daug hurmonu lotuliukas.gif
user posted image

SERŽAI, matau nuotraukoje, kad pomidorams nuskynei lapelius. Nu, biškį ne taip padarei, reikėjo lapelius su tuo visu kotuku iki pat stiebo nuskint, o ne atskirai pešiot....styro dabar kaži kokie stimburiai.... tongue.gif Pataisyk broką smile.gif
Atsakyti
aš savo visus didžiuosius išgabenau. Bet pažiūrėjau į prognozę ir į šiltnamį sodint nepasiryžau.. Išsodinau visus juos ir paprikas į didelius puodus. Žemaūgius turbūt puoduose ir paliksiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 11:18)
aš savo visus didžiuosius išgabenau. Bet pažiūrėjau į prognozę ir į šiltnamį sodint nepasiryžau.. Išsodinau visus juos ir paprikas į didelius puodus. Žemaūgius turbūt puoduose ir paliksiu.

Dar į šiltnamį nesodink ir be prognozių. Dvi savaites palauk. Aš balandžio pačioj pabaigoj sodinu, nes tuo metu mano pomidorai kojas iš vazonų kaišioja, tiesiog per šaknų gausą žemių vazone nebelieka....Jei ir būna tuomet kokia šalna, tai nedidelė, agroplėvelė visada išgelbsti. Taip jau ne pirmi metai sodinu, taip sakant, mazolius pritryniau, pomidorai nenukentėjo.
Atsakyti
Ačiū, Edex 4u.gif
Taip ir galvoju daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 08:34)
Aš turiu per daug Ildi daigelių. Gal kam reikia?

kokiam mieste tamsta randies ,as noreciau daigeliu keliu.
Papildyta:
serzai ,agurkai visada pirma uzmezga vaisiu ,o tik po to zydi ,o jei pirma zydi ,tai vaisiaus ant jo nebus....
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 19, 11:14)
kokiam mieste tamsta randies ,as noreciau daigeliu keliu.

Vilniuj aš. Tik daigeliai sodyboj. Nuvažiavus pažiūrėsiu, kiek ten jų atliekamų bus, nes dalį Kriro prižadėjau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 11:52)
Vilniuj aš. Tik daigeliai sodyboj. Nuvažiavus pažiūrėsiu, kiek ten jų atliekamų bus, nes dalį Kriro prižadėjau.

gaila ,nes as Siauliuose... doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o as visgi tris pomidorus(Cherolla) pasodinau i siltnami,nes jie man jau isvirto,ir ziedus krauna..kaip bus -taip bus,bent paziuresiu kas is to gausis g.gif
Atsakyti