Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(aaagnex @ 2010 04 18, 15:00)
Sveikos.
Pasirodysiu ir pas jus su daigeliais savo ax.gif Maniskiai augs nestiklintam balkone:
1. Pomidoriukas TINY TIM - uz situos labai dekinga Meduliukui
http://i22.photobuck...pg?t=1271597335
2. Pomidoriukai - balkoni red - uz situos irgi dekinga Meduliukui ax.gif
http://i22.photobuck...pg?t=1271597306
3. Pomidorai VILMA (patys pirmieji seti)
http://i22.photobuck...pg?t=1271597279
4. Pomidorai OLA POLKA
http://i22.photobuck...pg?t=1271597248
5. Pomidorai BALKONZAUBER (tas didysis foto manau, kad yra deja BETALUX - busiu jau sumaisius - nes labai skiriasi is kitu... ka manot?)
http://i22.photobuck...pg?t=1271597422
6. Pomidorai BETALUX
http://i22.photobuck...pg?t=1271595467

Gal gali zinoves pakomentuot ax.gif Auginu daigus pati pirmi metai blush2.gif

Nu i sveikata - auginkit, skanaukit 4u.gif Labai skanus buvo sokoladas, aciu 4u.gif blush2.gif

GREISI - tau skirti daigai tuoj zydes doh.gif , ale nu niekaip neuztenka laiko davezti ir apsimainyt, savaitgali koncertui ruosemes, paskui sekm. koncertas buvo, vis reikalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 18, 19:27)

Seržai,nufotkink tu man tas pažastis  g.gif ,kaip anksti augina.Pas mane lapiukai nedžiūva,tuos kelis nuskabiau ,kur buvo padžiūvę,o kaip gardens delight atrodo ,ne taip seniai savo nuotrauką įkėlus buvau  ax.gif

doh.gif Neisiskaiciau ispirmo, maniau ten tie rusai thumbup.gif kaip suprantu is foto jus auginat keliais stiebais? o ar jie foto jau pilnai uzauge ar dar labiau paaugo? kokio aukscio jusu tas siltnamis? pas mane ne per daugiausiai bus vietos siltnamyje, kad leisti daigus zemyn, tai galvoju, kaip jiems patiktu palubei raizgytis, tik ar neuzgosiu sitaip visai sviesos kitiems augaliukams? g.gif

o stai ir pazastys (maniskiai daigai tokie gan nemazi sakyciau, o gardeners delight tai nedideli, gal kokiu 15cm ir jau pazastys zelia)
user posted image user posted image user posted image
Kad jau foto keliu tai vat ir paprikos siandien ispikiuotos, o uz ju matosi kas liko is 100s&1000s apatiniu sakeliu doh.gif pacias sakas palikau, nors ir nei vieno sveiko lapelio neliko, galvoju gal dar uzaugs kas ant ju lotuliukas.gif ax.gif ziuriu pazastys net is netikruju lapeliu auga doh.gif per daug hurmonu lotuliukas.gif
user posted image
Ir tiesiog negaliu nepasirodyti koki derliu jau turiu thumbup.gif
user posted image
Galvojau jog pirma turi zydeti ir tik po to pradeda augti agurkas, o cia be jokiu ziedu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2010 04 18, 19:47)
Cykia būt  cool.gif  Aš balkone jau nioliką rūšių suplanavau, plius arbūziukai, braškės, aštrūs pipiriukai... Dar jaučiu reikia agurką kokį... patiko pernai...

Po tokiu postu vis pradedu svarstyt, gal i savo siltnami dar daugiau visko prigrust? g.gif bet turbut per daug uzgrudus nebeliks malonumo, o tik vargas, kai reiks laistyt, geneti, skinti derliu, nes nebeprasibrausiu taip lengvai doh.gif
Atsakyti
As vienais metais i siltnami buvau visko prigrudusi,tai paskui puse teko israuti,nes trukde vieni kitiems augti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 19, 00:42)
Po tokiu postu vis pradedu svarstyt, gal i savo siltnami dar daugiau visko prigrust?  g.gif bet turbut per daug uzgrudus nebeliks malonumo, o tik vargas, kai reiks laistyt, geneti, skinti derliu, nes nebeprasibrausiu taip lengvai  doh.gif

Oi, nejuokaukit, negrūskit smile.gif Balkonas pas mane 7 kv m, tai žemaūgiai ant palangės, didieji ant grindų dideliuose vazonuose stovi, pasiskirsto jie savo erdvėmis, tai ir prieit nesunku, bet derlius, patikėkit, netraukia iki šiltnamio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 18, 15:00)
Sveikos.
Pasirodysiu ir pas jus su daigeliais savo ax.gif Maniskiai augs nestiklintam balkone:

Labai fainai daigai atrodo thumbup.gif , tokie tvirti matosi, kur juos laikai? Aš nors ne pirmi metai auginu, bet pas mane kotai tokie liauni, ištysę, kas negerai?? g.gif auga ant pietinės palangės. Nors derlium nesiskundziu... rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, jei kas turit atliekamų pomidorų daigų, mielai priglausčiau, nes mano dalis numirė, o kitus doh.gif siurbiau kambarį ir užkabinau.. nebėra mano pomidorų.. pasėjau naujus, tik nežinau, kas iš jų gausis, sudygo greitai, tik va, ištįso kotai labai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 04 19, 08:03)
Labai fainai daigai atrodo thumbup.gif , tokie tvirti matosi, kur juos laikai? Aš nors ne pirmi metai auginu, bet pas mane kotai tokie liauni, ištysę, kas negerai?? g.gif  auga ant pietinės palangės. Nors derlium nesiskundziu... rolleyes.gif

Is tikro tai jie siek tiek migruoja - nes tiek visko prisisejau, kad netelpa ant palangiu. Tai vis karts nuo karto perskirstau, kad viskas tilpu. Taigi, o palanges pas mane 2 i pietu puse, 1 i siaures puse, na tiksliau siek tiek vakarai siekia, nes paciam vakare kartais saulute krasteliu uzsieka langa...
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2010 04 19, 08:06)
merginos, jei kas turit atliekamų pomidorų daigų, mielai priglausčiau, nes mano dalis numirė,  o kitus doh.gif  siurbiau kambarį ir užkabinau.. nebėra mano pomidorų.. pasėjau naujus, tik nežinau, kas iš jų gausis, sudygo greitai, tik va, ištįso kotai labai.... doh.gif

Jeigu man antro šiltnamio nepastatys,tai liks dar partija,sužinosiu poros savaičių bėgyje.
Seržai nu kaip fainai,tai gal žydi jau?pas mane jokių pažąstų niekada ant daigų neaugo,nu tik ant vieno ,kuris krūminis,jo genėti nereikės.Pomidorų negrūsk,vyšniniai tegul auga šiltnamio gale,leisk žemyn,tegul neužstoja saulės.Gardens delight,labai nedaug genėjau,žiūrėjau,kad saulės kliūtų,bet kai atostogavome,tai užaugino dar kokia dešimt stiebų ir viskas sunoko....
Mano legenda,turi dvi viršūnes
Papildyta:
smile.gif
QUOTE(meduliukas @ 2010 04 18, 22:22)
Nu i sveikata - auginkit, skanaukit 4u.gif Labai skanus buvo sokoladas, aciu 4u.gif  blush2.gif

GREISI - tau skirti daigai tuoj zydes doh.gif , ale nu niekaip neuztenka laiko davezti ir apsimainyt, savaitgali koncertui ruosemes, paskui sekm. koncertas buvo, vis reikalai blush2.gif

tai gal susitinkame kada kokioje patogioje vietoje
Atsakyti
GREISI, būčiau labai dėkinga... mirksiukas.gif
Lauksiu žinių ir bandysiu auginti naujus pomidorčikus...
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2010 04 19, 08:06)
merginos, jei kas turit atliekamų pomidorų daigų, mielai priglausčiau, nes mano dalis numirė,  o kitus doh.gif  siurbiau kambarį ir užkabinau.. nebėra mano pomidorų.. pasėjau naujus, tik nežinau, kas iš jų gausis, sudygo greitai, tik va, ištįso kotai labai.... doh.gif

Mano irgi buvo kotai istyse,tai as isnesiau kur daugiau saulutes ir vesiau.Jie sustiprejo ir nustojo taip greitai augti. ax.gif
Atsakyti
Aš turiu per daug Ildi daigelių. Gal kam reikia?
Atsakyti
[quote=serzas,2010 04 19, 01:42]

user posted image
Galvojau jog pirma turi zydeti ir tik po to pradeda augti agurkas, o cia be jokiu ziedu thumbup.gif

tas ziedelis tuoj prasiskleis.As irgi tokius tik sodinu,nes nebuna tusciu ziedu
clap_1.gif
Atsakyti