Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

O as siemet susivelinau su pomidoru sejimu, tik praeita savaite pasejau blush2.gif
Kokia tikimybe sulaukti derliaus? As pati tikiuosi, kad jie pasivys augimu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pasirodysiu ir pas jus su daigeliais savo ax.gif Maniskiai augs nestiklintam balkone:
1. Pomidoriukas TINY TIM - uz situos labai dekinga Meduliukui
http://i22.photobuck...pg?t=1271597335
2. Pomidoriukai - balkoni red - uz situos irgi dekinga Meduliukui ax.gif
http://i22.photobuck...pg?t=1271597306
3. Pomidorai VILMA (patys pirmieji seti)
http://i22.photobuck...pg?t=1271597279
4. Pomidorai OLA POLKA
http://i22.photobuck...pg?t=1271597248
5. Pomidorai BALKONZAUBER (tas didysis foto manau, kad yra deja BETALUX - busiu jau sumaisius - nes labai skiriasi is kitu... ka manot?)
http://i22.photobuck...pg?t=1271597422
6. Pomidorai BETALUX
http://i22.photobuck...pg?t=1271595467

Gal gali zinoves pakomentuot ax.gif Auginu daigus pati pirmi metai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 balandžio 2010 - 15:30
aaagnex
bravo .Pomidorai labai grazus .
Atsakyti
grazus pomidorai,puikiai sekasi ir gan nemazi jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 16, 06:34)
Taip sumaišiau  doh.gif .Tiesa vyšniniai ,nors ir I gali augti su daug stiebų trimis,keturiais ,penkiais,šešiais........

Sita jau zinau jog aukstaugius reik geneti, o vysninius ne, tik galvojau ar galima geneti, kol pazastys nedideles ir kol nepasodinta i siltnami 4u.gif

QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 16, 06:41)
labukas ,jei jau auga pazastys ,kur didesnes grazesnes  dar paaugink,o veliau nuskabyt ir subesk i zeme ir turesi nauju pomidoru ,pazastiniai ugliai greiciau auga negu patys pomidorai ,bent as taip ne kart dariau ,kai truko pomidoru. As taip esu ne kart dariusi, kai jau pomidorai siltnamyje ir su  pirmaisiais vaisiais ir kuo puikiausiai uzaugo, pomidorai nera lepi kultura ,o dar kai siemet tokios problemos su ju auginimu .Manieji kai kuriems  irgi lapeliai apdziuvo ,tai as tuos paprasciausiai nuskyniau ,o dabar lyg ir nieko auga ,kad tik neprisisnekeciau g.gif

Uoi daigu tai man per akis doh.gif Uzvakar dar pora nusipirkau "Gardeners delight" doh.gif Pasidare ydomu ar tas pazastis kai ismeigiat i zeme joms irgi auga pazastys? lotuliukas.gif ar jas reikia geneti?
Pas mane tai apatinem sakelem visi lapai nudziuve, tai kaip daryti ar nuskintivisa sakele ar tik lapus ir tiketis jog uzaugs nauju? g.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 04 16, 06:58)
bet ar Favorit - aukštaūgiai?

Taip aukstaugiai

QUOTE(Bomba @ 2010 04 16, 09:19)
favorytai pas mane raso kad vidutinio aukstumo  doh.gif tai suprask kad nori, kas tas vidutinis aukstis smile.gif
beje, ju daigiai pas mane patys didziausi, saknu milijonai, indelin nebetelpa, o patys tai apvyte sad.gif speju kad del to, kad nebetelpa, sakau gal persodinti i didesnes talpas ar palikti pasikankinti ?

As manau jog kokie 2m g.gif Pas mane irgi jie didziausi, o apvye buna tik ant vakaro, manau juos saule nukamuoja g.gif Saknu ir pas mane kruva, jau ir zemiu tuoj nebesimatys, bet as tuoj sodinsiu juos i siltnami, reikia tik plevele uztiesti ir zemiu maisu nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 16, 13:41)
gardens delight

O kokio ugio sitie buna?
Kaip manot apie toki gobsuma? 4u.gif turiu tik 1 red zebra ir tik 2 gardeners delight, tai kad nestabdyti ju augima, nukarpant galues (jei jie labai auksti auga?), tai leisti iems augti palei siltnamio skliauta?! g.gif
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 15:39)
Mano istyseliai, bet po truputi atsigauna blush2.gif Kazkaip sunkiai man su jais, turbut, kad pirmi metai

Nieko jie neisstype, jusu indelei labai mazi, tai jei pridetumet salia koki didesni, kad ir vienkartini bokala, nebeatrodytu tokie auksti thumbup.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 04 18, 14:00)
Sveikos.
Pasirodysiu ir pas jus su daigeliais savo ax.gif Maniskiai augs nestiklintam balkone:

Sitiek daug i viena balkona? blink.gif patys nebeieisit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 18, 20:42)
O kokio ugio sitie buna?
Kaip manot apie toki gobsuma?  4u.gif turiu tik 1 red zebra ir tik 2 gardeners delight, tai kad nestabdyti ju augima, nukarpant galues (jei jie labai auksti auga?), tai leisti iems augti palei siltnamio skliauta?!  g.gif

Nieko jie neisstype, jusu indelei labai mazi, tai jei pridetumet salia koki didesni, kad ir vienkartini bokala, nebeatrodytu tokie auksti  thumbup.gif
Sitiek daug i viena balkona?  blink.gif patys nebeieisit  lotuliukas.gif

Kol kas yra tiek - dali isdalinsiu, dalis augs. Tiesiog fotografuodama neskirsciau kas kam priklauso blush2.gif
Atsakyti
dabar grupuoju savo pomidorus...tad iskilo klausimas g.gif jei buvo mineta tai parasykit kokia zinute ir persiskaitysiu...man reikia suzinoti kokios sios veisles..ta prasme akstyvos,velyvos ar kokios tiksliai... kad aukstauges tai aisku jau ax.gif
Black Cherry
Chadwick Cherry
Tommy Toe
Black Russian
Garden's delight
Black Zebra
Black
Marvel Stripe
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 18, 21:03)
dabar grupuoju savo pomidorus...tad iskilo klausimas g.gif jei buvo mineta tai parasykit kokia zinute ir persiskaitysiu...man reikia suzinoti kokios sios veisles..ta prasme akstyvos,velyvos ar kokios tiksliai... kad aukstauges tai aisku jau ax.gif
Black Cherry
Chadwick Cherry
Tommy Toe
Black Russian
Garden's delight
Black Zebra
Black
Marvel Stripe

Black Cherry ankstyva
Chadwick Cherry vid ankstyvumo
Tommy Toe vid ankstyvumo
Black Russian vid ankstyvumo
Garden's delight ankstyvi
Black Zebra vid ankstyvumo
Black vid ankstyvumo
Marvel Stripe vėlyvi

Papildyta:
Seržai,nufotkink tu man tas pažastis g.gif ,kaip anksti augina.Pas mane lapiukai nedžiūva,tuos kelis nuskabiau ,kur buvo padžiūvę,o kaip gardens delight atrodo ,ne taip seniai savo nuotrauką įkėlus buvau ax.gif
Atsakyti
GREISI aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 18, 20:42)
Sitiek daug i viena balkona?  blink.gif patys nebeieisit  lotuliukas.gif

Cykia būt cool.gif Aš balkone jau nioliką rūšių suplanavau, plius arbūziukai, braškės, aštrūs pipiriukai... Dar jaučiu reikia agurką kokį... patiko pernai...
Atsakyti
Greisi,l. aciu uz seklytes 4u.gif auginu ir laukiu.. rolleyes.gif
Atsakyti