Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

vaw, bigsmile.gif tai jus jau sedit siltnamyje su pomidorais g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 16, 20:55)
o mano siltnamyje...atsalo tai labai ir plius salna kokia buvo sake didele galvojau mano pomidorams amen,nes vakar pasiziurejau kad visai silta ir uzklojau tik agro plevele tai siryt lekiau su baime ziuret blush2.gif na ir nieko...stovi,man atrodo kad tokie visai patenkinti,kotai pastambeje...o kitus net ispikiavus esu paciam siltnamyje...sivakar tai jau apibubutavau juos trim sluoksniais agro...na vandens backa dar stovi...kazkaip eksperimentuoju...kitais metais nesdavau i stiklini siltnami daigus,o siemet viska suboginau i plevelini blush2.gif jei nusals zinosiu kad per drasiai elgiaus ir pati kalta busiu blush2.gif

Plevelinis siluma geriau laiko mirksiukas.gif Lyginu savo ir mamos - pas mane jau 6 paprikos ir du pomidorai eksperimentuoja pleveliniam, jau su ziedais, aisku, po trimis sluoksniais agro naktimis, ir 5 val. jau uzdaromas, auga ir vargo nemato, o mamos apsalo stikliniam.
Atsakyti
Va ka reishkia sauletas savaitgalis - ne gyvos dvasios temoje - visos darzuose kapstosi biggrin.gif

mes siandien ishpurskem plevelini shiltnami dezinfekuojanciu mishiniu, kuri rekomendavo parduotuveje.

Beje, kas pirkote Delfan kaune - kuriuose senukuose radote? Buvau jonavos gatveje - sake kad neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 17, 20:07)
Va ka reishkia sauletas savaitgalis - ne gyvos dvasios temoje - visos darzuose kapstosi  biggrin.gif

mes siandien ishpurskem plevelini shiltnami dezinfekuojanciu mishiniu, kuri rekomendavo parduotuveje.

Beje, kas pirkote Delfan kaune - kuriuose senukuose radote? Buvau  jonavos gatveje - sake kad neturi  schmoll.gif

Taigi, kapstomės smile.gif Ne, Jonavos gt. nebus DELFANo, reik važiuot į tuos kitus SENUKUS, didžiuosius, kaip aš sakau. DELFANas sudėtas lentynose, ten kur trąšos. Daug jo ten.
Atsakyti
nu pajuryje siandien 5 laipsniai tik ir zvarbus saltas vejas doh.gif tai nei patys lindom, nei juolab su vaikais, tai nieko darze nepasidariau, siltnamyje irgi niekas kazkaip neauga sad.gif pomidorai mano reikalauja laistymo daznai kazko tai, rytais jei randu nuleipusius, palaistau, migom atsigauna, bet tai negi laistysi kas diena ? g.gif as pridariau skyluciu indeliuose tai daug ant sykio negaliu prilieti, isbega, namuoise silta ir sausa, gal del to jie taip reikalauja vandens ?
Atsakyti
Taip norisi su jumis paplepeti,o visai laiko neturiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 17, 19:07)

o koks pavadinimas sito misinio? ir ar galima juo purkst, jei jau siltnami ridikai, salotos ir kt. auga?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 04 17, 21:49)
o koks pavadinimas sito misinio? ir ar galima juo purkst, jei jau siltnami ridikai, salotos ir kt. auga?

Vadinasi "Shiltnamiu balinimui", bet kaip aishkino tai ten labiau panashu i Bordo stiliaus purshkala gaunasi. Kazkiek ir "pabalino" plevele- neva tai kad kenksmingu spindulliu nepakliutu.
Nupurshkiau, neziurint to kad sudyge ridikiukai ir shpinatai- ant ju nepateko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 17, 21:10)
Vadinasi "Shiltnamiu balinimui", bet kaip aishkino tai ten labiau panashu i Bordo stiliaus purshkala gaunasi. Kazkiek ir "pabalino" plevele- neva tai kad kenksmingu spindulliu nepakliutu.
Nupurshkiau, neziurint to kad sudyge ridikiukai ir shpinatai- ant ju nepateko ax.gif

aciuks.gif o kur jo yra? senukuose buna?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 17, 22:10)

merginos pirma issiaiskinkite kas tai per purskalas,kas per sudetis,o tada purskite.
Atsakyti
Labas, pirmi metai turėsime šiltnamį, pirmi metai bus su pomidorais. paaiškinkite prašau- kaip suprasti tą pomidorų genėjimą? Jūs čia rašot, kad pagal rūšį. vienus reikia genėti , kitų- ne. kaip žinoti - jie I ar D?
Ir dar klausimas- sodinant pomidorus jau į šitnamį kažkaip reikia guldyti? Ką tai duoda?
Atsiprašau už kvailus klausimus ax.gif
Atsakyti
Siandien pirkau ta DELFINATe Megos Senukuose. Radau mazdaug ties viduriu tarp trasu akiu lygyje...
Ten yra ir pomidoru daigu kokiu keturiu rusiu po 3.29 jei neklystu doh.gif
Atsakyti