Mano istyseliai, bet po truputi atsigauna Kazkaip sunkiai man su jais, turbut, kad pirmi metai
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 17:39)
Mano istyseliai, bet po truputi atsigauna Kazkaip sunkiai man su jais, turbut, kad pirmi metai
Svarbiausia sveiki ir gražūs
QUOTE(Militux @ 2010 04 16, 17:46)
Svarbiausia sveiki ir gražūs
Pradejo neseniai i storuma eit, o tai linko nors tu ka Sviesos truko
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 17:39)
Man tai labai gražūs
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 17:48)
Pradejo neseniai i storuma eit, o tai linko nors tu ka Sviesos truko
Labai gražūs,mano daugelis nususę,bet porą svaičių ir viskas gerai bus
Dekui jum, o as galvojau, kad tokie paliege maniskiai. Tiek siltnami prisisejau visko, kad ziuriu, nebeturiu vietos pomidoram, tai vel teks atiduot, pasiliksiu viena padekla, kazi ar susodinsiu visus Nors siltnamis apie 30kvadratu, kuo daugiau turi tuo maziau atrodo telpa
Daryčiau keitimą:
man reikia kokių apvaliu raudonų pomidorų, nes susižiūrėjau, jog dvi labai panašias veisles susidaiginau Keitimui galiu pasiūlyti:
vynuoginius Gartenfreude (rašo, kad auga iki 1,5-2,5 m)
Roma
Keičiu su sąlyga, jog imsit ir tokių, ir tokių daigų, nes mažius kaitaliojo korteles sėjinukų dėžutėj, tai nežinau kur kurie šitų dviejų veislių yra
man reikia kokių apvaliu raudonų pomidorų, nes susižiūrėjau, jog dvi labai panašias veisles susidaiginau Keitimui galiu pasiūlyti:
vynuoginius Gartenfreude (rašo, kad auga iki 1,5-2,5 m)
Roma
Keičiu su sąlyga, jog imsit ir tokių, ir tokių daigų, nes mažius kaitaliojo korteles sėjinukų dėžutėj, tai nežinau kur kurie šitų dviejų veislių yra
padariau eksmerimentą - turiu per daug vyšninių, tai porą daigų į šiltnamį išnešiau, pasodinau. Bėda- žemė mulęiuota, todėl neįšyla. Vienas nusprogo pomidoras, o kitam visai patiko, patamsėjo lapeliai bet kitų nenešiu, dar visas mėnuo
o mano siltnamyje...atsalo tai labai ir plius salna kokia buvo sake didele galvojau mano pomidorams amen,nes vakar pasiziurejau kad visai silta ir uzklojau tik agro plevele tai siryt lekiau su baime ziuret na ir nieko...stovi,man atrodo kad tokie visai patenkinti,kotai pastambeje...o kitus net ispikiavus esu paciam siltnamyje...sivakar tai jau apibubutavau juos trim sluoksniais agro...na vandens backa dar stovi...kazkaip eksperimentuoju...kitais metais nesdavau i stiklini siltnami daigus,o siemet viska suboginau i plevelini jei nusals zinosiu kad per drasiai elgiaus ir pati kalta busiu