Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukai

AKTIJA, semlina dėkui už pamokymus, tikrai nelabai žinau kaip tą savo padūkėlį auklėti, bet reik kažko imtis, nes jis laksto iš paskos ir kimba į kojas, ką jau šnekėti apie rankas, nors ir baru baru jį, kas jam biggrin.gif
Atsakyti
sweiki,... katik kornishe atsivede du kaciukus.. bet nezindo o tik prausia... per kiek laiko tuo atejimo kaciuku jie turi pradeti zysti ? plz jej galit greiciau atsakykit,,...ar tai normalu kad ji juos tik dar prausia
Papildyta:
beje abu kaciukai sveria po 90g , ir gime maziau nei desimties minuciu intervalu.. pirmojo tik galvyte buvo begimdanbt pristrigus, nes ejo galu , o kitas normaliai.. plz jej zinot , parasykit greiciau per kiek laiko juos turi pamaitinti
Atsakyti
Sveiki, mano drauge rado maža kačiuka (1,5 men) ir nusprende sau auginti, bet reikia biški patarimu blush2.gif

Kada galima suduoti tablene nuo kirminu?
Kada galima jau sterilizuoti kačiuka keliu men?
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 07 04, 22:43)
Sveiki, mano drauge rado maža kačiuka (1,5 men) ir nusprende sau auginti, bet reikia biški patarimu  blush2.gif

Aš saviškiams sudaviau kai jiems suėjo 8 savaitės. smile.gif O kokią dalį tabletės suduoti, tai reikia žiūrėt pagal svorį smile.gif

O sterilizuoti galima nuo 6 mėn jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 07 04, 22:43)
Sveiki, mano drauge rado maža kačiuka (1,5 men) ir nusprende sau auginti, bet reikia biški patarimu  blush2.gif

Kadangi kačiukas rastas labai mažas, manau, kad pirmiausiai reikėtų jį parodyti veterinarui ir jis patars kada ir ką daryti, be to apžiūrės bendrą kačiuko būseną, ar kuo neserga, patars kuom maitinti.
Atsakyti
Sveiki:) Mūsų katytė sunkiai serga ir turi 5 dienų kačiuką taigi iškilo du klausimai. Visų pirma, ar katės pienas nebus koks nors negeras, jeigu jai yra suleista vaistų ir antra - ar tokio amžiaus kačiuką galima girdyti ožkos pienu (tikiuosi neprireiks;( )? Iš anksto ačiū už pagalbą;]
Atsakyti
QUOTE(NaktinisDrugys @ 2010 07 10, 13:32)
Sveiki:) Mūsų katytė sunkiai serga ir turi 5 dienų kačiuką taigi iškilo du klausimai. Visų pirma, ar katės pienas nebus koks nors negeras, jeigu jai yra suleista vaistų ir antra  - ar tokio amžiaus kačiuką galima girdyti ožkos pienu (tikiuosi neprireiks;( )? Iš anksto ačiū už pagalbą;]

Ar nenoretumet pasitarti su veterinaru?Juk jei skyre gydyma,tai turejo zinoti,kenkia mamos pienelis kaciukui ar ne. Jei jau leidzia vaistukus ir jie yra kenksmingi kaciukams,geriau jau nupirkti pieno misinuka kaciukams,nei girdyt ozkos pienu.Misinuko ir specialu buteliuka kaciukams maitinti galima nusipirkti vet.vaistinej arba gydykloj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AKTIJA: 10 liepos 2010 - 13:55
sveikos, pas mane vienam kaciukui uzpuliavo akyte, ka daryt unsure.gif ?aciu is anksto jai galit rasykit i az
Atsakyti
Mes veterinarijso vastineje buvom nusipirkom OPTICLOX akiu tepala kai pulevo akyte ir tikrai padejo , priestai buvom bande kudikiu lasiuku bet jokios naudos isto nebuvo ...
Atsakyti
kokiu maisteliu seriate kaciukus? as kazkaip neatitaikau - vis skystokas kakas g.gif , bandziau Orijen Acana Josera, nzn ar cia per riebus jie ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2010 07 14, 22:18)
kokiu maisteliu seriate kaciukus? as kazkaip neatitaikau - vis skystokas kakas  g.gif , bandziau Orijen Acana Josera, nzn ar cia per riebus jie ar ka  g.gif

As tai seriu Royal Canin kaciukams.Dabar dar nusipirkau visai nauja Lietuvoje italu super premium maista " Trainer ".Jis ne toks riebus,nusprendziau ismeginti.Orijenas,Acana mums netiko.
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2010 07 14, 23:18)
kokiu maisteliu seriate kaciukus? as kazkaip neatitaikau - vis skystokas kakas  g.gif , bandziau Orijen Acana Josera, nzn ar cia per riebus jie ar ka  g.gif

nuo maistuko keitimo taip pat gali būti šios pasekmės...
o nebandėt duoti tą patį maistą, kuriuo maitinote ir mamytę... ji turbūt besilaukdama mažyliu valgė būtent kačiukams skirtą maistą... manau, kad kačiukams toks turėtų keisti...
Aš bent jau nekeičiau...
Atsakyti