Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukai

QUOTE(AKTIJA @ 2010 06 21, 12:51)
Visiskai sutinku.Dekui tokiems zmonems,kurie gelbeja tuos mazylius,tai yra didele atsakomybe ir reikalauja daug prieziuros,demesio.
Kliudziau,tikrai saunuole ir priimk nuo manes sia puokste.

user posted image

Labai atsiprašau, kad taip neapsižiūrėjau doh.gif
Susimaišiau visai. Ačiū labai už gėles ir palaikymą. 4u.gif
O Jūržolei taip pat esu dėkinga už patarimus ir taip pat labai dėkoju Fendi, kuri sutiko pasidalinti žiniomis apie tabletės sudavimą.
Ačiū labai visoms, Jūsų visų dėka aš tobulėju kačių auginimo klausimais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 06 26, 13:47)
Labai atsiprašau, kad taip neapsižiūrėjau doh.gif
Susimaišiau visai. Ačiū labai už gėles ir palaikymą. 4u.gif
O Jūržolei taip pat esu dėkinga už patarimus ir taip pat labai dėkoju Fendi, kuri sutiko pasidalinti žiniomis apie tabletės sudavimą.
Ačiū labai visoms, Jūsų visų dėka aš tobulėju kačių auginimo klausimais thumbup.gif

Ner uz ka.O be to mes visi cia ir esam tam,kad dalintis patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi prie jusu ir as. Siandien parsivezem katinelius 2. Na jie laukinukai,bet laikysim kambari. Na bet man neramu. Visa diena nebuvo islinde is po spyntos,niekaip neprisisaukiu,dar nieko neede ir negere. Kazin kaip prisivilioti juos?
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2010 06 26, 20:51)
Sveikos. Jungiuosi prie jusu ir as. Siandien parsivezem katinelius 2. Na jie laukinukai,bet laikysim kambari. Na bet man neramu. Visa diena nebuvo islinde is po spyntos,niekaip neprisisaukiu,dar nieko neede ir negere.  Kazin kaip prisivilioti juos?

Manau, kad jiems didelis stresas dabar. Pabandykite prie spintos padėti maisto, vandens, kraiko dėžutę. Su laiku apsipras, o ir smalsumas turbūt paims viršų anksčiau ar vėliau. Mano katinukas iš pradžių po foteliu sėdėjo ir žaidė ten. Tiesiog reikia laiko apsiprasti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi prie jusu ir as. Siandien parsivezem katinelius 2. Na jie laukinukai,bet laikysim kambari. Na bet man neramu. Visa diena nebuvo islinde is po spyntos,niekaip neprisisaukiu,dar nieko neede ir negere.  Kazin kaip prisivilioti juos?

Sveika,
Reikia mažuliam laiko. Na kokio skanaus kvapnaus maisto padėti - neišlaikys, alkis nugalės. Maniškis apie dvi paras iš guoliuko nesitraukė, sėdėjo kaip prikaltas, nei ėdė, nei į tuliką ėjo, tik truputį vandenuko gėrė, bet už tai dabar - visur jo ir visada pilna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūržolė: 27 birželio 2010 - 06:59

Labas,

Musiškė katytė irgi kokią parą į tuliką nėjo. Jau įsigandę buvom. Bet įsidrasino...
Tiesa, ji taip nesislapstė.
Tik turėjo slėptuvę, po lova, tai ten pastoviai miegodavo (ten kokią savaitę ar dvi ir praleido). Tik paėsti ir į tūliką išlysdavo... Dar pažaisti.. O miegoti - vėl į slėptuvę... Dabar tai į tą savo slėptuvę nebelenda... labai dūksta, kartais net bijom, kad galvos neužsigautų, belakstydama ir bešokinėdama... Nors tokia baikštoka, o turim jau daugiau nei mėnesį.
Tiesa, buvo ir už sekcijos užlindusi, jau galvojom, reikės sekciją atitraukti, nes kniaukė labai gailiai, bet galiausiai pati išlindo....
Pamatysit, jusiškiai irgi kaip pradės dūkti įsidrąsinę....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terakota_bum: 28 birželio 2010 - 14:52
QUOTE(AKTIJA @ 2010 06 25, 11:20)
Po kurio laiko,kai jis pabus vienas,supras ir kai jus isleisit,iseis meilutis kaip silkas biggrin.gif
Kantrybes ir sekmes auklejant...  mirksiukas.gif

mano katinėliui purštukas padėdavo tik iš pradžių, dabar jis jo nebebijo g.gif ir iš viso jis nieko nebijo biggrin.gif jam 2mėn dabar, jau toks padykęs, smalsus, laksto, dūksta, kanda, draskosi. na purkštukas nebepadeda, griežto žodžio nebijo, gražiuoju irgi neklauso, tai pabandžiau jį uždaryti už blogą poelgį. ir tik uždarius jis ima kniaukti taip gailiai, kad neišlaikau ilgiau nei 5min ir paleidžiu jį, bet toli gražu ne šilkinis išeina biggrin.gif vėl toliau siunta lyg niekur nieko.

tai noriu paklausti, kiek jį uždarius vieną palikti, nekreipiant dėmesio į jo miauksėjimą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2010 06 29, 14:28)
mano katinėliui purštukas padėdavo tik iš pradžių, dabar jis jo nebebijo  g.gif ir iš viso jis nieko nebijo  biggrin.gif jam 2mėn dabar, jau toks padykęs, smalsus, laksto, dūksta, kanda, draskosi. na purkštukas nebepadeda, griežto žodžio nebijo, gražiuoju irgi neklauso, tai pabandžiau jį uždaryti už blogą poelgį. ir tik uždarius jis ima kniaukti taip gailiai, kad neišlaikau ilgiau nei 5min ir paleidžiu jį, bet toli gražu ne šilkinis išeina  biggrin.gif vėl toliau siunta lyg niekur nieko.

tai noriu paklausti, kiek jį uždarius vieną palikti, nekreipiant dėmesio į jo miauksėjimą?  ax.gif

Jums taip tik atrodo,kad nebijo purkstuko.Nenustokit,vistiek auklekit,tik nepurkskit be reikalo ar nusizengus kokiai smulkmenai.Tik tikrai tada,kai reikia.O is kambario per greit isleidziat,jis gudrus ir " ima " jus gailiu balseliu.Nereikia pasiduoti.Jie labai gudrus.As isleidziu po kokio pusvalandzio,pakniaukia ir nurimsta.
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2010 06 29, 15:28)
ir tik uždarius jis ima kniaukti taip gailiai, kad neišlaikau ilgiau nei 5min ir paleidžiu jį, bet toli gražu ne šilkinis išeina  biggrin.gif vėl toliau siunta lyg niekur nieko.

tai noriu paklausti, kiek jį uždarius vieną palikti, nekreipiant dėmesio į jo miauksėjimą?  ax.gif

Negalima išleist kai kniaukia, nes taip pradės kniaukti dėl kiekvienos užgaidos, o jūs ir vykdysit, kad tik jis nekniauktų. Tegu pabūna uždarytas ilgiau kol apsiramins ir nustos kniaukti ir tik kai šiek tiek pabus ramus tada išleiskit. Sėkmės auklėjant. 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
sakykit,o nuo kada reikia kaciukams kirpti nagucius g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2010 06 29, 22:55)
sveiki 4u.gif

Saviškį parsivežiau 3 mėn. ir jis jau buvo pripratintas kirpti nagus.
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2010 06 29, 23:55)
sveiki 4u.gif

nuo trijų savaičių jau galima nagučius karpyt, taigi galit drąsiai pradėt šią procedūrą biggrin.gif
Atsakyti