Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukai

Na tai žinima, kad nieko drinks_cheers.gif
Aš čia ne įtemą, bet man jūsų rusiukai laaabai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 06 24, 19:53)
Na tai žinima, kad nieko drinks_cheers.gif
Aš čia ne įtemą, bet man jūsų rusiukai laaabai gražūs.

Aciu. 4u.gif O kaciu ir katinu temoj nedalyvauji turbut?Kazkaip neteko ten susidurt,o koki kysiu augini,kokios veisles,ta prasme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AKTIJA: 24 birželio 2010 - 20:36
QUOTE(AKTIJA @ 2010 06 24, 20:35)
Aciu. 4u.gif O kaciu ir katinu temoj nedalyvauji turbut?Kazkaip neteko ten susidurt,o koki kysiu augini,kokios veisles,ta prasme?

Auginu brituką, bet kai rinkomės veislę, rusiukai taip pat buvo apkalbami, bet mums reikėjo katino tinginio, tai su rusiukais matyt nepatinginiautume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 06 24, 21:53)
Auginu brituką, bet kai rinkomės veislę, rusiukai taip pat buvo apkalbami, bet mums reikėjo katino tinginio, tai su rusiukais matyt nepatinginiautume smile.gif

Na,rusiukai tai ne ta veisle,kad papuostu sofa. lotuliukas.gif Jie aktyvus, labai judrus.
Ko neapsilankai ir kaciu bei katinu temoj? Parodytum savo grozi...Reiks i brituku tema uzsukt,pasidairyt i tavo grozi.Viena turi ar veislynas?
Atsakyti
QUOTE(AKTIJA @ 2010 06 24, 22:04)
Na,rusiukai tai ne ta veisle,kad papuostu sofa.  lotuliukas.gif Jie aktyvus, labai judrus.
Ko neapsilankai ir kaciu bei katinu temoj? Parodytum savo grozi...Reiks i brituku tema uzsukt,pasidairyt i tavo grozi.Viena turi ar veislynas?

Vienturtis, 4 mėn. kadangi tema apie kačiukus - pasirodom čia kokį kartelį ax.gif
user posted image
KAčių ir katinų temoj lankausi, tik nerašau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūržolė: 24 birželio 2010 - 22:32
QUOTE(Jūržolė @ 2010 06 24, 22:31)
Vienturtis, 4 mėn. kadangi tema apie kačiukus - pasirodom čia kokį kartelį ax.gif

As jau ir i brituku tema buvau ilindus pasizvalgyt.Maciau,labai fainutis pukuotukas. wub.gif wub.gif wub.gif Pastebejau,kad spalva tokia pat pasirinkai kaip rusiuku... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Kadangi as turiu dvi kates ir katina,o mums pries menesi gime 4 kaciukai,tai irgi pasirodysim.Tema juk apie kaciukus. mirksiukas.gif Nuotraukos namu salygom,kokybe nekokia...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jūržolė @ 2010 06 24, 22:31)

Ir kogi? g.gif Laiko nepakanka?
Atsakyti
Nu grožių grožiai tie kačiukai wub.gif wub.gif , bet aš galvoju koks namuose veiksmas vyksta, kai yra keletas mažylių, mano vienas "santūrus" britas kartais tokius vėjus kelia, sakau vadinsiu aš jį Tornado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 06 25, 10:13)
Nu grožių grožiai tie kačiukai wub.gif  wub.gif , bet aš galvoju koks namuose veiksmas vyksta, kai yra keletas mažylių, mano vienas "santūrus" britas kartais tokius vėjus kelia, sakau vadinsiu aš jį Tornado lotuliukas.gif

Dekui 4u.gif Tornado thumbup.gif vardelis.Pas mane viesuliukai straksi,visur ju pilna.Pats aktyvumas pas mus dabar... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės skaitinėjausi įvairias temas,bet kadangi čia kačiukų ,tai ir klausimas būtų tinamas šioje temoje ax.gif Prieš kelis metelius netekome savo katytės ir kažkaip nebepamenu tų auklėjimo smulkmenų blush2.gif O dabar mūsų namuose vaikų dėka atsirado mažylė ,tikra laukinukė kanda,draskosi,sienas drasko , ant stalo ropščiasi ir t.t Turime draskykle,kur tik trumpam,sienos tinka kur kas labiau ir dar ne vienoje vietoje doh.gif
Sakykit kiek laiko tesiami "mokslai" ,pratinimai su vandens purkštuku duoda rezultatų? g.gif Kažkaip norisi "išsiauklėti" ją,ypač dėl savo mažojo pergyvenu,kad neiškabintų kokios akytės ,ar šiaip neįvarytų kokios baimės kai einant netikėtai šoka ant kojų cool.gif ....

P.S. mažylių foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 06 25, 10:52)
Sveikutės skaitinėjausi įvairias temas,bet kadangi čia kačiukų ,tai ir klausimas būtų tinamas šioje temoje  ax.gif Prieš kelis metelius netekome savo katytės ir kažkaip nebepamenu tų auklėjimo smulkmenų  blush2.gif O dabar mūsų namuose vaikų dėka atsirado mažylė ,tikra laukinukė kanda,draskosi,sienas drasko , ant stalo ropščiasi ir t.t Turime draskykle,kur tik trumpam,sienos tinka kur kas labiau ir dar ne vienoje vietoje  doh.gif
Sakykit kiek laiko tesiami "mokslai" ,pratinimai su vandens purkštuku duoda rezultatų? g.gif Kažkaip norisi "išsiauklėti" ją,ypač dėl savo mažojo pergyvenu,kad neiškabintų kokios akytės ,ar šiaip neįvarytų kokios baimės kai einant netikėtai šoka ant kojų cool.gif  ....

P.S. mažylių foto  wub.gif

Na,o kokio amziau dabar kaciukas? Jei kaciuko mama neismoke,teks jums pavargt.Aukleti reik.Pasirinkot tinkama buda.Kadangi kaciukas mazas,jis kaip ir vaikas yra smalsus,jam viskas rupi,todel nuostoliu neisvengsit.Patariu purksti purkstuku tik uz tikra nusizengima.Nepurkskite uz kiekviena menknieki.Cia priklauso nuo jusu kantrybes.Paskui katinelis isaugs is to amziaus,suprotinges ir zinos,kad uz nusizengima yra baudziamas.Dar galima paimti ji uz pakarpos,apsnypsti,kepstelt jam per nosi, tuo parodant,kas yra namuose seimininkas ir uzdaryti ji kitam kambaryje.Tuo jus parodysite,jog ignoruojat ji,kad jums nepatinka jo elgesys.Tik jokiu budu nemuskite.Po kurio laiko,kai jis pabus vienas,supras ir kai jus isleisit,iseis meilutis kaip silkas biggrin.gif
Kantrybes ir sekmes auklejant... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AKTIJA: 25 birželio 2010 - 11:22
Aktija Ačiū už atsakymą 4u.gif .Mūsų katytei neužilgo bus 3men ax.gif
kadangi jau pasiryžau priglausti,tai ir šiokiems tokiems nuostoliams esu pasirengusi tik labai jau nenorėčiau,kad odinius baldus"sutvarkytų" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 06 25, 19:36)
Aktija Ačiū už atsakymą  4u.gif .Mūsų katytei neužilgo bus 3men  ax.gif
kadangi jau pasiryžau priglausti,tai ir šiokiems tokiems nuostoliams esu pasirengusi tik labai jau nenorėčiau,kad odinius baldus"sutvarkytų" blush2.gif

Ner uz ka.Na,nagucius karpykit. O odinius baldus uztieskit kokia lovatiese,taip labiau issaugosit.
Atsakyti