Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukai

QUOTE(*panteriuke* @ 2013 03 16, 13:39)
Na katytė 5 savaičių.. Šiaip niekada nesu auginusi katės, o ką jau bekalbėti apie mažyti kačiuką..  unsure.gif  Pradžioje manau jai to pieno pakankamai buvo..,bet va vakar ji man pradėjo miauksėti ratus virtuvėje sukdama, bandėme duoti konservų, nepatinka, nenori ji jų, į žalią mėsą taip pat net nežiūri..,bet va kepta kiaulienos karbonadą kapojo, kaip didelė...  biggrin.gif Esu čia kažkur skaičiusi, kad nelabai galima kepto  duoti..? g.gif  Bet va, kad ir gavo jau kietesnio maistelio, vistiek niekur nesimato, kad būtu reikala atlikusi..  unsure.gif O gal tiesiog nenori, o aš čia panikuoju visai be reikalo..  doh.gif

Neduokit kepto maisto. Karvės pienas irgi nelabai tinka.
Bandykit sauso maisto pasiūlyti, aš rastam 3-4 savaičių kačiukui iš pradžių daviau Hill's a/d iš švirkšto, po to pradėjo valgyti RC Weaning, iš pradžių vos vos šiltu vandeniu sudrėkindavau sausą, o po kelių dienų šveitė ir sausą.
Šiaip tas faktas, kad kačiukas nedaro tiek laiko keistas...
O katytę parodėte veterinarui, ar sveika?
Atsakyti
Pas veterinara dar nebuvome.. Na kaip ir sakiau ji net neziuri i katems skirta maista..,dabar kaip tik bandziau vel siulyti, nes kniauksejo, bet ne, nei pro kur.. O va pasteta su mielu noru skanauja.. smile.gif Bet ziurekit, jei tarkim katinukui butu kas negerai su viduriukais ar pan, argi ji tada neparodytu to, tarkim nuolatiniu kniaukimu ar nebutu tokia energinga ir zaisminga..? Beto ne Lietuvoje gyvenu, bandziau cia parduotuviu tinklapiuose ziurinetu tu maisteliu, apie kuriuos snekate, taciau tokiu nera cia..
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2013 03 16, 14:13)
Pas veterinara dar nebuvome.. Na kaip ir sakiau ji net neziuri i katems skirta maista..,dabar kaip tik bandziau vel siulyti, nes kniauksejo, bet ne, nei pro kur.. O va pasteta su mielu noru skanauja..  smile.gif  Bet ziurekit, jei tarkim katinukui butu kas negerai su viduriukais ar pan, argi ji tada neparodytu to, tarkim nuolatiniu kniaukimu ar nebutu tokia energinga ir zaisminga..? Beto ne Lietuvoje gyvenu, bandziau cia parduotuviu tinklapiuose ziurinetu tu maisteliu, apie kuriuos snekate, taciau tokiu nera cia..

Aš pirkau maistą vet.klinikoje, nežinau kaip ten kur jūs gyvenate.
Jeigu būtų negerai, nebūtų tokia energinga, bet vis tiek, reikėtų pažiūrėti ar svoris auga. O jeigu savaitę tikrai niekur nepadarė, tai nėra normalu.
Aš tai rodyčiau veterinarui dėl ramybės.
Atsakyti
Na taip jus teisi, butinai reikes nuvesti veterinarui, kad nebutu poto per velu, neduok Die.. blink.gif
Atsakyti
as katyte pasiemiau 2 menesiu,aisku ankstokai,bet iskart ydejau y dezute,parodziau kur daryti,prodziau kur laikomas maistas.niekada nebuvo pridariusi niekur salia,net uzvalgius kito maisto,pavemti ejo y dezute.o jos brolis,kur su mama pastoviai auga,vis daro kur papuopla.galima sakyti man pasiseke mirksiukas.gif tik viena beda teliko,ji vis ciulpia mano chalato kisenes kamputy,atrodo,jog zystu.nuo pat mazens taip dare,galvojau isaugs,bet jai dabar 1,5 metu ir pati jau laukiasi,ant dienu turi gimdyti... wub.gif is pradziu seriau paprastu maistu koky pardavineja prekybos centruose,bet atejau y prota,jai negaili sau kazko geresnio,tai jokiu budu negalima gaileti ir gyvunuj.pradejau serti royal canin hair & skin 33,ir akivaizdus rezultatas,kates kailis pasidare labai svelnus,blizgus,nebesiseria kaip anksciau,dingo smulkios pleiskaneles kurios budavo nugarytes virsuje ties uodegyte.paskaicius royalio sudety pamaciau,kad tai ne pats geriausias maistas,is tu kuriuos galima ysigyti specializuotose gyvunu parduotuvese,todel reikes bandyti experimentuoti ir ieskoti mano mazajai labiausiai priimtino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 10 08, 14:33)
Tikrai nemažai naudingos informacijos rasite šiose temose:
Kaip užsiauginti GERĄ katę?
Suaugusi katė ir tualeto problemos

ačiū thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, isigijome 1,5 men, neveislini kaciuka, noreciau paklausti kur dezute su kraiku jus statote, vienoje mazoje patalpoje, kurioje paliekat uzrakinta, ar tiesiog ten kur ir ateityje polanuoja buti dežute. nes kaciuaks viena karta padare gamtinius reikalus kampe, na o kita karta as budejau ir i kraika pasodinus islaukiau kol pasitustino, kaip manote ar reas jis dabar savo tualeta, nes jo dezute stovi tualete?Na gal daug prirasiau, bet gal suprasite mane?
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2013 04 24, 11:45)
sveiki, isigijome 1,5 men, neveislini kaciuka, noreciau paklausti kur dezute su kraiku jus statote, vienoje mazoje patalpoje, kurioje paliekat uzrakinta, ar tiesiog ten kur ir ateityje polanuoja buti dežute. nes kaciuaks viena karta padare gamtinius reikalus kampe, na o kita karta as budejau ir i kraika pasodinus islaukiau kol pasitustino, kaip manote ar reas jis dabar savo tualeta, nes jo dezute stovi tualete?Na gal daug prirasiau, bet gal suprasite mane?

Ar sunku jam rasti dėžutę? Galbūt tiesiog dar per mažas ir neranda.
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2013 04 24, 12:45)

Labai mažiuką pasiėmėt. jam gal dar per sunku didelėje erdvėja orientuotis, pastatykit dėžutę tokioj vietoj kur jam būtų lengvą ją rasti, vėliau kai paaugs vietą galėsit pakeisti.
Atsakyti
aciu uz atsakymus.pati zinau, kad per mazas, bet vargselis be mamos augo.Na jau tfu tfu reikaliukai geri, sodinam ant smeliuko, kai namie musu nera paliekam kolidoriuje kur yra spinta drabuziu, ten jis miega, maistelis ir tualetas, tai siandien neradome balos, viska dare i savo dezute, bet labai juokingai atrodo, kai eina ant dezutes, praso, kad kartu kas paziuretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2013 04 25, 21:45)
aciu uz atsakymus.pati zinau, kad per mazas, bet vargselis be mamos augo.Na jau tfu tfu reikaliukai geri, sodinam ant smeliuko, kai namie musu nera paliekam kolidoriuje kur yra spinta drabuziu, ten jis miega, maistelis ir tualetas, tai siandien neradome balos, viska dare i savo dezute, bet labai juokingai atrodo, kai eina ant dezutes, praso, kad kartu kas paziuretu smile.gif

Jis nori parodyti koks šaunuolis, kad į dėžutę daro ir laukia pagyrimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2013 04 25, 20:45)

Matyt jis tiesiog dar per mažas ir jam sunkiau surasti dėžutę, jei ji yra kur nors toliau. Smagu, kad dabar problemų nėra. smile.gif
Atsakyti