O pas ka dabar perkate VS, gal prirodytumet?
As turejau 2 tarpininkes, bet viena baige sia veikla, o kitai kazkokios vs problemos, prekes atgal atsiunte ar kas..
QUOTE(atira01 @ 2010 04 21, 13:03)
cia maciau vs ispardavimu temoj pardavineja S dydi sios sukneles
kad S tai jau čia 4-6 bus, didelis nors reiks pažiūrėti, dėkui
QUOTE(Vijolia @ 2010 04 21, 15:06)
O pas ka dabar perkate VS, gal prirodytumet?
As turejau 2 tarpininkes, bet viena baige sia veikla, o kitai kazkokios vs problemos, prekes atgal atsiunte ar kas..
as per minna perku
vichy suknelė gražiai atrodo visai, gražiau juoda nei balta.
Bet Atiros juodoji suknelė tai nerealiai vulgariai atrodo. Nebent kokį švarką ant viršaus dėtis
Bet Atiros juodoji suknelė tai nerealiai vulgariai atrodo. Nebent kokį švarką ant viršaus dėtis
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 21, 15:27)
vichy suknelė gražiai atrodo visai, gražiau juoda nei balta.
retai uzsukat man jusu liemuo akyse stovi tooookio liekno nebuvau macius laaaabai grazu
QUOTE(Anile @ 2010 04 21, 14:30)
retai uzsukat man jusu liemuo akyse stovi tooookio liekno nebuvau macius laaaabai grazu
ačiū! ki ki nepasikuklinsiu ir man gražu.
QUOTE(Anile @ 2010 04 21, 09:02)
tada reiskias nesiskiria ilgiai gerai, kad S neemiau
Papildyta:
o kaip S ties krutine? graziai gula?
Papildyta:
o kaip S ties krutine? graziai gula?
normaliai teis krutine buvo, apgludę
QUOTE(Anile @ 2010 04 21, 11:04)
kai gausiu S dydi ir pasimatuosiu, jei viskas tiks XS tau az parasysiu
merginos, o gal matet realiu foto arba gal kuri nors realiai matavotes, ciupinejot sia suknute?????? laaaabai kazko tokio reik, tik baisu kad gali but neverta demesio ir kaip su dydziais idomu Gal kartais matet pas kokia pardaveja pirkt ju, kad siustis nereiktu
merginos, o gal matet realiu foto arba gal kuri nors realiai matavotes, ciupinejot sia suknute?????? laaaabai kazko tokio reik, tik baisu kad gali but neverta demesio ir kaip su dydziais idomu Gal kartais matet pas kokia pardaveja pirkt ju, kad siustis nereiktu
panašią iš ASOS turėjau. tai nežinau ar medžiaga tokia pat. Asos buvo modalis medžiaga. tai Asos labai negražiai žiūrėjo ta krentanti juosta.
Puikiausioji o tai kiek cm tas liemuo?
QUOTE(vikta @ 2010 04 21, 14:41)
Puikiausioji o tai kiek cm tas liemuo?
Normalus 59-60cm. Tik kadangi klubai 92, tai tas liemuo labai ryškus atrodo.
vikta, išduok paslaptį, kas su ta liemenėle negerai, kur iš Burbery pirkai Aš vis galvojau ar man jos kartais nereik
QUOTE(a79 @ 2010 04 21, 13:47)
vikta, išduok paslaptį, kas su ta liemenėle negerai, kur iš Burbery pirkai Aš vis galvojau ar man jos kartais nereik
žiauriai per didelė nesuprantu - vieni dydžiai tinka 34A, kiti dvigubai perdideli.
o 34AA nieko patinkančio nėra, 32A - apimtis veržia, bet kaušeliai geri.
Apimtis ar kaušeliai?
Aš dviejų laukiu. Šiandien tikėjaus gaut, bet dar nėra, tai pradedu panikuot, kad vėl būsiu "apsiprekinus"
Aš dviejų laukiu. Šiandien tikėjaus gaut, bet dar nėra, tai pradedu panikuot, kad vėl būsiu "apsiprekinus"
Nors abi yra Miracle, bet jos labai skirtingos. tos neriniuotos susiuvimas priekyje žymiai platesnis, kas tinka ir nutampytai krutinei.
a79 - kaušeliai per dideli. atrodo taip lyg dar vieni tokio pat dydžio papuliai į juos tilptų
a79 - kaušeliai per dideli. atrodo taip lyg dar vieni tokio pat dydžio papuliai į juos tilptų