SAKYKIT MERGAITES KAIP SU SIOM KELNYTEM, MANO UGIS 170 TAI KOKIO DYDZIO REIKTU, KAD NEBUTU TRUMPOS.. NORS VISOS SPORTINES KELNYTES S DYD.. (PVZ NIKE) NES JOS TAMPOSI
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 20, 19:34)
VS push up jau prakeikiau ant mano A dar nė vienas taip kaip norėčiau nesižiūrėjo tiesa, nedaug aš dar jų ir tesimatavau, dar viskas prieš akis
Palauk, o tu "miraculį" jau bandei? Nepamenu
QUOTE(a79 @ 2010 04 20, 21:28)
Palauk, o tu "miraculį" jau bandei? Nepamenu
joa turiu, džiaugiuos ir dabar naktim sapnuoju VS maudomus "miraculius"
O as vis ziuriu i si
nu miracle , bet bandeau tipo (kiti bandeau mano akimis plokstina o ne pakelia) tai kaip cia dabar yr? gal netycia kas uzsisaket?
nu miracle , bet bandeau tipo (kiti bandeau mano akimis plokstina o ne pakelia) tai kaip cia dabar yr? gal netycia kas uzsisaket?
AR NIEKS NESAT PIRKUSIOS YOGOS KELNYCIU IS VS?
QUOTE(atira01 @ 2010 04 16, 10:46)
man ji irgi tokia pabrezianti figura atrodo , tai labai laukiu kol gausiu, kad tik nebutu maza
pagalvojau ir nusprendžiau, kad ir aš jos noriu na, bet kadangi ji tokia klasikinė juoda, laikyčiau tai investicija, ne išlaidavimu
atira, tu ėmei 00? aš su savo85-70-92 gal bandyčiau imti 2, kad ilgio užtektų 174cm
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 20, 23:26)
pagalvojau ir nusprendžiau, kad ir aš jos noriu na, bet kadangi ji tokia klasikinė juoda, laikyčiau tai investicija, ne išlaidavimu
atira, tu ėmei 00? aš su savo85-70-92 gal bandyčiau imti 2, kad ilgio užtektų 174cm
va va, , ji man tokia little black dress;D
as 0 turiu, 2 dydis manau kaip tik, manau ir man 2 butu geras, nes mano ismatavimai ne daug skirias nuo tavo
kaip man keista kai visa laika sakiau jus, o dabar tu
QUOTE(daylight25 @ 2010 04 20, 14:54)
Sveikos
Gal kuri turite maudymosi kostiumeli su tokiu virsumi?
Man idomu ar nelipa lauk medziaga per maudymuko vidurio sujungimo virsu. Nes cia kaip suprantu tiesiog U formos metaliukas, bet ar yra koks sutvirtinimas nesimato
Gal kuri turite maudymosi kostiumeli su tokiu virsumi?
Man idomu ar nelipa lauk medziaga per maudymuko vidurio sujungimo virsu. Nes cia kaip suprantu tiesiog U formos metaliukas, bet ar yra koks sutvirtinimas nesimato
Medziagyte i virsu nelipa, bet siaip toks modeliukas krutine spaudzia ir optiskai kazkiek mazina. O siaip man jis realybej laabai grazus Na o maniskis sake, kad kelnaites su tais metaliukais pigiai atrodo.... Pati nesiryztu kolkas isigyt, nes nors ir C turtai pas mane, bet su juo ne daugiau B duociau..... Tai nejauku sumazejusiais but.
QUOTE(j.vika @ 2010 04 20, 21:03)
SAKYKIT MERGAITES KAIP SU SIOM KELNYTEM, MANO UGIS 170 TAI KOKIO DYDZIO REIKTU, KAD NEBUTU TRUMPOS.. NORS VISOS SPORTINES KELNYTES S DYD.. (PVZ NIKE) NES JOS TAMPOSI
Na jogos kelnyciu nemazai turiu is VS - visas imu dydziu mazesnes. O del ilgio, tai su 1,67m ugiu imu 30", bet man dar truputi per ilgos kartais buna (su kedais tai ok, bet sliurem ar basomis, tai nelabai). Sakyciau jums 32" uztektu. Bet glait ir pagal turimas pas save tokio tipo pasimatuot vidines iusles ilgi (1 colis = 2,54cm).
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 04 20, 21:03)
Gali but, kad nebera. As isvis tokio nepamenu (bet turbut daugelio margumu ir nezinau, o ir ant manekeniu kitaip atrodo). Gal cia is kokiu keliu metu atgal serijos?
QUOTE(shopingas @ 2010 04 21, 01:21)
Gali but, kad nebera. As isvis tokio nepamenu (bet turbut daugelio margumu ir nezinau, o ir ant manekeniu kitaip atrodo). Gal cia is kokiu keliu metu atgal serijos?
Kad nežinau, čia SM viena moteris pardavinėja, bet man dydis netinka, klausiau, ar yra pirkti dar VS toks, sakė, turėtų būti, bet išnaršiau, nieko panašaus neradau.
QUOTE(atira01 @ 2010 04 20, 12:13)
cia be liemeneles? nu tamsta ziauriai grazia krutine turite. sukneles nematau, tik krutine
Na jogos kelnyciu nemazai turiu is VS - visas imu dydziu mazesnes. O del ilgio, tai su 1,67m ugiu imu 30", bet man dar truputi per ilgos kartais buna (su kedais tai ok, bet sliurem ar basomis, tai nelabai). Sakyciau jums 32" uztektu. Bet glait ir pagal turimas pas save tokio tipo pasimatuot vidines iusles ilgi (1 colis = 2,54cm).
ACIU LABAI
O GAL ZINOT KAS PARDUODA SM CIA TOKIAS, KAD SIUSTIS NEREIKTU?
QUOTE(j.vika @ 2010 04 21, 05:10)
Man tas neaktualu, tai tikrai nezinau. Bandykit skelbimu lentoje esanciose rubu temose paieskot - yra berods bendra VS tema ir atskiros pagal pardavejas. Kazkas turetu turet...