Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

user posted image
SAKYKIT MERGAITES KAIP SU SIOM KELNYTEM, MANO UGIS 170 TAI KOKIO DYDZIO REIKTU, KAD NEBUTU TRUMPOS.. NORS VISOS SPORTINES KELNYTES S DYD.. (PVZ NIKE) NES JOS TAMPOSI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 20, 19:34)
VS push up jau prakeikiau  beee.gif ant mano A dar nė vienas taip kaip norėčiau nesižiūrėjo  mastau.gif tiesa, nedaug aš dar jų ir tesimatavau, dar viskas prieš akis  biggrin.gif

Palauk, o tu "miraculį" jau bandei? Nepamenu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 04 20, 21:28)
Palauk, o tu "miraculį" jau bandei? Nepamenu  doh.gif

joa biggrin.gif turiu, džiaugiuos ir dabar naktim sapnuoju VS maudomus "miraculius" lotuliukas.gif
Atsakyti
O as vis ziuriu i si g.gif
user posted image
nu miracle , bet bandeau tipo (kiti bandeau mano akimis plokstina o ne pakelia) tai kaip cia dabar yr? g.gif gal netycia kas uzsisaket?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šindila: 20 balandžio 2010 - 21:14
AR NIEKS NESAT PIRKUSIOS YOGOS KELNYCIU IS VS? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 04 16, 10:46)
man ji irgi tokia pabrezianti figura atrodo wub.gif , tai labai laukiu kol gausiu, kad tik nebutu maza unsure.gif

pagalvojau ir nusprendžiau, kad ir aš jos noriu biggrin.gif na, bet kadangi ji tokia klasikinė juoda, laikyčiau tai investicija, ne išlaidavimu biggrin.gif

atira, tu ėmei 00? g.gif aš su savo85-70-92 gal bandyčiau imti 2, kad ilgio užtektų 174cm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 20, 23:26)
pagalvojau ir nusprendžiau, kad ir aš jos noriu  biggrin.gif  na, bet kadangi ji tokia klasikinė juoda, laikyčiau tai investicija, ne išlaidavimu biggrin.gif

atira, tu ėmei 00?  g.gif  aš su savo85-70-92 gal bandyčiau imti 2, kad ilgio užtektų 174cm  unsure.gif

va va, , ji man tokia little black dress;D
as 0 turiu, 2 dydis manau kaip tik, manau ir man 2 butu geras, nes mano ismatavimai ne daug skirias nuo tavo g.gif
kaip man keista kai visa laika sakiau jus, o dabar tu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 04 20, 14:54)
Sveikos  mirksiukas.gif

Gal kuri turite maudymosi kostiumeli su tokiu virsumi?

user posted image

Man idomu ar nelipa lauk medziaga per maudymuko vidurio sujungimo virsu. Nes cia kaip suprantu tiesiog U formos metaliukas,  bet ar yra koks sutvirtinimas nesimato  g.gif

Medziagyte i virsu nelipa, bet siaip toks modeliukas krutine spaudzia ir optiskai kazkiek mazina. O siaip man jis realybej laabai grazus wub.gif Na o maniskis sake, kad kelnaites su tais metaliukais pigiai atrodo.... doh.gif Pati nesiryztu kolkas isigyt, nes nors ir C turtai pas mane, bet su juo ne daugiau B duociau..... Tai nejauku sumazejusiais but. blush2.gif

QUOTE(j.vika @ 2010 04 20, 21:03)
user posted image
SAKYKIT MERGAITES KAIP SU SIOM KELNYTEM, MANO UGIS 170 TAI KOKIO DYDZIO REIKTU, KAD NEBUTU TRUMPOS.. NORS VISOS SPORTINES KELNYTES S DYD.. (PVZ NIKE) NES JOS TAMPOSI  smile.gif

Na jogos kelnyciu nemazai turiu is VS - visas imu dydziu mazesnes. O del ilgio, tai su 1,67m ugiu imu 30", bet man dar truputi per ilgos kartais buna (su kedais tai ok, bet sliurem ar basomis, tai nelabai). Sakyciau jums 32" uztektu. Bet glait ir pagal turimas pas save tokio tipo pasimatuot vidines iusles ilgi (1 colis = 2,54cm).
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 04 20, 21:03)
Nesuprantu, kur rasti VS tokį maudymosi kostiumėlį?

user posted image

Aš jo nematau.  schmoll.gif

Gali but, kad nebera. As isvis tokio nepamenu (bet turbut daugelio margumu ir nezinau, o ir ant manekeniu kitaip atrodo). Gal cia is kokiu keliu metu atgal serijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 21, 01:21)
Gali but, kad nebera. As isvis tokio nepamenu (bet turbut daugelio margumu ir nezinau, o ir ant manekeniu kitaip atrodo). Gal cia is kokiu keliu metu atgal serijos?  g.gif

Kad nežinau, čia SM viena moteris pardavinėja, bet man dydis netinka, klausiau, ar yra pirkti dar VS toks, sakė, turėtų būti, bet išnaršiau, nieko panašaus neradau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 04 20, 12:13)

cia be liemeneles? blink.gif nu tamsta ziauriai grazia krutine turite. sukneles nematau, tik krutine lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Na jogos kelnyciu nemazai turiu is VS - visas imu dydziu mazesnes. O del ilgio, tai su 1,67m ugiu imu 30", bet man dar truputi per ilgos kartais buna (su kedais tai ok, bet sliurem ar basomis, tai nelabai). Sakyciau jums 32" uztektu. Bet glait ir pagal turimas pas save tokio tipo pasimatuot vidines iusles ilgi (1 colis = 2,54cm).

ACIU LABAI mirksiukas.gif
O GAL ZINOT KAS PARDUODA SM CIA TOKIAS, KAD SIUSTIS NEREIKTU? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(j.vika @ 2010 04 21, 05:10)
ACIU LABAI mirksiukas.gif
O GAL ZINOT KAS PARDUODA SM CIA TOKIAS, KAD SIUSTIS NEREIKTU? rolleyes.gif

Man tas neaktualu, tai tikrai nezinau. Bandykit skelbimu lentoje esanciose rubu temose paieskot - yra berods bendra VS tema ir atskiros pagal pardavejas. Kazkas turetu turet...
Atsakyti