Atira01, grazi figura dar turbut negimdziusi nes figura, tai ideali, kaip manekenes
labai faina suknutė
realybėje tokios pat mėlynos spalvos
realybėje tokios pat mėlynos spalvos
Aitra01 ir Anile su tom suknutem atrodot fantastiskai!!! Net paciai uzejo noras kokia parsisiust
http://www2.victoria...o...&rfnbr=1777
Gal turite kas nors šį ? Siaubingai gražus man jis, kažin kokia kokybė, ar toks pat gražus kaip foto ? Ant A tikriausiai nesižiūrėtų ?
Gal turite kas nors šį ? Siaubingai gražus man jis, kažin kokia kokybė, ar toks pat gražus kaip foto ? Ant A tikriausiai nesižiūrėtų ?
QUOTE(agnessa @ 2010 04 20, 19:17)
http://www2.victoria...o...&rfnbr=1777
man irgi labai grazus, senai ji nuziurejus, tik uz pilna kaina tai brangoka tiek uz maudoma moket ir del spalvos dvejojau, kaip ta nuskalbta rozine ziuresis o siaip raso, kad su push up, tai manau tiks ir mazesnei krutinei
QUOTE(Irmama @ 2010 04 20, 18:21)
Atira01, grazi figura dar turbut negimdziusi nes figura, tai ideali, kaip manekenes
aciu
dar ne
Papildyta:
QUOTE(Anile @ 2010 04 20, 18:39)
labai jauna jau nebelaikau saves
vis pasiziuredavau ta bliuskute, graziai su ja krutine atrodo
Papildyta:
QUOTE(*amazone* @ 2010 04 20, 18:58)
Aitra01 ir Anile su tom suknutem atrodot fantastiskai!!! Net paciai uzejo noras kokia parsisiust
jau sukneles tai man kryzius dabar, pamatau kokia ir noriu
QUOTE(atira01 @ 2010 04 20, 18:25)
jau sukneles tai man kryzius dabar, pamatau kokia ir noriu
aš irgi noriu visko, bet laikausi su tom visom sexy suknutėm nelabai yra kur eiti, nebent į labai jau romantišką pasimatymą
QUOTE(Anile @ 2010 04 20, 19:11)
man irgi labai grazus, senai ji nuziurejus, tik uz pilna kaina tai brangoka tiek uz maudoma moket ir del spalvos dvejojau, kaip ta nuskalbta rozine ziuresis o siaip raso, kad su push up, tai manau tiks ir mazesnei krutinei
Kaip dabar jo uzsinorejau bandysiu ieskot pigiau, gal per ebeju kur nors uzmatysiu
QUOTE(Anile @ 2010 04 20, 19:11)
o siaip raso, kad su push up, tai manau tiks ir mazesnei krutinei
VS push up jau prakeikiau ant mano A dar nė vienas taip kaip norėčiau nesižiūrėjo tiesa, nedaug aš dar jų ir tesimatavau, dar viskas prieš akis
QUOTE(žvarba @ 2010 04 20, 19:37)
aš irgi noriu visko, bet laikausi su tom visom sexy suknutėm nelabai yra kur eiti, nebent į labai jau romantišką pasimatymą
aš irgi laikausi, gana pirkaliot, vien todėl, kad gražu dabar stengiuosi pirkti tik tai, kas ir į darbą, ir šiaip kasdieną tiktų nešioti o tai paskui nėra ką apsirenkti, nes visi rūbai arba per puošnūs, per atviri ar dar kokie
kam žadėjau, tuoj pasiųsiu až
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 20, 20:34)
VS push up jau prakeikiau ant mano A dar nė vienas taip kaip norėčiau nesižiūrėjo tiesa, nedaug aš dar jų ir tesimatavau, dar viskas prieš akis
aš irgi laikausi, gana pirkaliot, vien todėl, kad gražu dabar stengiuosi pirkti tik tai, kas ir į darbą, ir šiaip kasdieną tiktų nešioti o tai paskui nėra ką apsirenkti, nes visi rūbai arba per puošnūs, per atviri ar dar kokie
vas irgi bandau gydytis nuo VS ligos, nes pinigu atrodo nemazai isleidziu, o kai reikia kur eiti tai apsirengti nera kuo
Nesuprantu, kur rasti VS tokį maudymosi kostiumėlį?
Aš jo nematau.
Aš jo nematau.