QUOTE(savita1 @ 2010 04 19, 12:49)
pritariu kiekvienam Jusu zodziui. As pvz sau neperku jokiu liemeneliu su push upais, man paprasciausiai negrazu Turiu stanzia, nedidele B dydzio krutine, kurios nenoriu dirbtinai nei padidinti nei iskelti, perku paprastus liemenukus, su plonu pakietinimu ir tiek. Ir labai myliu tokius drabuzelius, kai galiu nedeveti visai jokios liemeneles, atrodau sau labai graziai ir jauciuosi pasakiskai
Nezinau kaip kitiems, bet man tie per daug suspausti ir iskelti turtai nepasakyciau kad dailiai ziurisi
Nezinau kaip kitiems, bet man tie per daug suspausti ir iskelti turtai nepasakyciau kad dailiai ziurisi
kiekvienam savo, o to ko neturi dažnai norisi aš visą gyvenimą keikiau savo krūtinę,- norėjau mažesnės... pati esu liekna, smulki, man paprasčiausiai buvo negražu . Dabar, kai jau turiu du bamblius išsipildė mano svajonė ir krūtinė tapo kiek mažesnė, tai dabar jau gaila, kam sumažėjo taip, kad- labai retai būna gerai sorry, čia off topic tačiau, žmogus tuo ir įdomus, kad vis ko nors nori ir grožį suvokia skirtingai