QUOTE(*gajyte* @ 2010 04 18, 20:49)
Nu man ji nuotraukoj tai labai gražiai atrodo.
Bet jau sakot, kad nelabai gražiai tai dar reikės pagalvoti...
Skonio reikalas - gi negali but viskas visiems grazu ar atvirksciai. Man ji grazi foto, nusipirkau (juoda), tai ir realybej labai patiko.
Vienas is tu pirkiniu, kuriuos ispakavus dziaugiuosiu (o ne tik tiek, kad va grazu ir toliau dedu i spinta). Pamenu su drauge turejom eit i parka pasivaiksciot ir kaip tik pries pat jai uzeinant siuntinuka gavau, tai iskart ir apsivilkau.
Tiesa, ji tokia paprasta, kasdienine - pasipuosimui netinkama, bet demesio tikrai verta.
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 04 18, 19:38)
O is kur tu koduku gauti?
Ir kaip su paciu uzsakymu, ar galima butu per savo accounta viska susirinkti, apmoketi su visa virtuon, o nusiusti jo adresu? Ar bent jau padaryti uzsakyma amerikonisku adresu is Lietuvos, o pinigelius jis pats galetu pervesti, is savo sask.
Ir dar del siuntimo, kokiu budu geriausia siusti liemeneles, triusikelius? Kad uztikrintai gauciau ir perdaug neuztruktu siuntimas, bet ir nekainuotu labai daug?
Kodukai buna paciam VS - atsidarot kai ju puslapi, tai buna parasyta (na akcijos kurios tuo metu vyksta). Arba per google paieskokit.
O del uzsakymo, galit ir pati pasidaryt, tik to zmogaus adresa JAV duot - tik kai VS darysit uzsakyma, prie 'billing' rasykit savo adresa, o 'shipping' to zmogaus kam siunciat. Ir viskas. O kai ateis, jau persius jums. Tik tegul maza verte raso ant siuntinio (kad nevirsytu 75Lt, nes kitaip PVM bus - muitine neziuri i ta 'gift').
Siuntimas vienintelis su registracija yra 'express' budas - jis brangokas, bet i LT per 6 dienas ateina (i Vilniu man ir per 4 yra nukeliave), jei pigiausias, tai 'first class' (keliauja apie 2-3 savaites).