QUOTE(Etama @ 2010 04 18, 18:38)
Ten vyras, ne moteris gyvena
O is kur tu koduku gauti?
Ir kaip su paciu uzsakymu, ar galima butu per savo accounta viska susirinkti, apmoketi su visa virtuon, o nusiusti jo adresu? Ar bent jau padaryti uzsakyma amerikonisku adresu is Lietuvos, o pinigelius jis pats galetu pervesti, is savo sask.
Negi ten terliosis vyras, reikia ant lekstutes sudeti
Tuomet atsiustu man kaip gift, gal neprikibtu musiskiai del muitu ar PVM
?
Ir dar del siuntimo, kokiu budu geriausia siusti liemeneles, triusikelius? Kad uztikrintai gauciau ir perdaug neuztruktu siuntimas, bet ir nekainuotu labai daug?
Zinau, tu spece sioj srity uztat uzverciau kl.
siunčiausi prieš kelis metus. tai užsakinėjau iš LT per savo accountą, apmokėjau savo korta, o shipping adress nurodžiau to amerikoj gyvenančio žmogaus.
tai man atėjo e:mailas, kad paskambinti jiems į VS, aptarti užsakymo klausimus. kitaip anuliuos užsakymą. tai skmabinau iš LT į JAV, bandžiau kalbėti angliškai (ką jau senai paimršusi). pasitikslino dar kartą mano užsakymo prekes, mano accounto adresą ir tą shipping adresą. paklausė ar tikrai accounto ir shipping adresai skirtingi.
tada pirkau pora megstukų, suknelė, trejos liemenėlės ir keletas stringiukų. tai sumokėjau 120 lt už siuntimą.
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 18, 18:40)
Cia 86 per
, o po 75cm. Vadinasi del apimties tikrai 34! Tik va jau kauseliai mudvieju tikrai skirtingi
Gal kas panasiu kaip mano matmenu
nu tai tikrai tik A dydis. pas mane 88 ir 75, tai nešioju 34A, kai k1 net 34AA