Gal kas turit tokį megztuką? Kažin kaip jis realiai atrodo?
QUOTE(shopingas @ 2010 04 14, 03:40)
'Fit' reiskia 'tikima', t.y. kaip tinka tas paltukas - regular yra normalaus ugio, petite zemaugems, jei butu dar long, tai butu aukstaugems. Petite siaip iki kokiu 1,60m ugio sakyciau, gal net mazesnems, nes ju ne tik rankoves trumpesnes, bet visas pasiuvimas mazesniam zmoguciui pritaikytas.
As emiau atitinkanti dydi, bet i mazesne puse (t.y. nesioju M, o emiau 8, nes M atitinka ir 8 ir 10) - tiko ir 6, bet su krutine problemu buvo, o su 8 kaip tik. Jei krutine nedidele, tai vienu dydziu padidintas jis. Nors cia buvo ir kitokiu pasisakymu del dydzio... Gal ir nuo partijos priklauso...
As emiau atitinkanti dydi, bet i mazesne puse (t.y. nesioju M, o emiau 8, nes M atitinka ir 8 ir 10) - tiko ir 6, bet su krutine problemu buvo, o su 8 kaip tik. Jei krutine nedidele, tai vienu dydziu padidintas jis. Nors cia buvo ir kitokiu pasisakymu del dydzio... Gal ir nuo partijos priklauso...
aciu bet tada paaiskink, ka jie turi omenyje duodami rinktis ta fit? jis tinka kam? regular ir petite - tai suprantu, kad neaukstaugem.. o fit? nes ten 3 variantai renkantis dydi parasyti tai jau suprantu, kad man reiketu 12 dydzio, bet kaip su tuo fit, ar as ji galiu rinktis ir ka jis siuo atveju duoda?
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 14, 10:20)
po apacia bliuzkute labai grazi idomu, yra tokia pardavimui?
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 14, 10:20)
O man džinsai gražūs
QUOTE(irs @ 2010 04 14, 11:00)
Sveikos mergaites reikia patarimo del liemeneles-kuris modeliukas butu su mazu push up?
Pakeiskite pirma nuoroda, jusu krepsio mums nerodys.
QUOTE(dianita @ 2010 04 14, 10:35)
po apacia bliuzkute labai grazi idomu, yra tokia pardavimui?
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 10:49)
O man džinsai gražūs
o megztukas? negi tik man vienai patinka?
Sveikos mergaites reikia patarimo del liemeneles-kuris modeliukas butu su mazu push up? kadangi nesinori smarkiai didinti krutines, tai manau tiktu ir is demi serijos, jei graziai suformuoja, sustumia, ka galit patarti? kaip si liemenele?
tiesa, gal yra turinciu sia suknele? kaip ji realybej?
tiesa, gal yra turinciu sia suknele? kaip ji realybej?
stai si liemenele domintu, kaip ji?
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 14, 11:27)
o megztukas? negi tik man vienai patinka?
Patinka patinka ir megstukas, spalvytė vasarai- superinė
QUOTE(dianita @ 2010 04 14, 10:35)
aciu bet tada paaiskink, ka jie turi omenyje duodami rinktis ta fit? jis tinka kam? regular ir petite - tai suprantu, kad neaukstaugem.. o fit? nes ten 3 variantai renkantis dydi parasyti tai jau suprantu, kad man reiketu 12 dydzio, bet kaip su tuo fit, ar as ji galiu rinktis ir ka jis siuo atveju duoda?
Taigi 'fit' ir negalit pasirinkt - galit bandyt, pamatysit kas bus Cia juk parasyta ka rinktis, t.y. tikima. Lygiai tas pats yra su dydziu, spalva, kiekiu ir tt - pirmiausiai parasyta 'color', size, quantity', o tada is issokancio meniu butent ta dalyka ir renkates.
Sveikos mergaites reikia patarimo del liemeneles-kuris modeliukas butu su mazu push up?
Is 'pink' serijos visos su mazu. O siaip liemeneliu puspalyje kaireje pasirinkit 'push up' su 1 ar 2 lygiu, tai jos bus maziausiai didinancios.
Sveikos mergaites reikia patarimo del liemeneles-kuris modeliukas butu su mazu push up? kadangi nesinori smarkiai didinti krutines, tai manau tiktu ir is demi serijos, jei graziai suformuoja, sustumia, ka galit patarti? kaip si liemenele?
siaip tai cia maudomuko virsus, ne liemenele... as esu pirkusi is angels serijos berods su push up lengvu, paminkstinta, tai labai graziai sustumia ir lengvai pakelia krutine... paieskosiu, gal rasiu vs puslapyje
bijau pameluoti, bet kazkas panasaus i siuos modeliukus (pati pirkau JAV ir matavausi, tai nepamenu is kokios tiksliai serijos, ar angels ar biofit, bet pagal mezginiu apsiuvima panasiau i angels):
http://www2.victoria...o...&rfnbr=5709
http://www2.victoria...o...&rfnbr=5711
QUOTE(dianita @ 2010 04 14, 14:38)
siaip tai cia maudomuko virsus, ne liemenele... as esu pirkusi is angels serijos su push up lengvu, paminkstinta, tai labai graziai sustumia ir lengvai pakelia krutine... paieskosiu, gal rasiu vs puslapyje
maudomuko virsus??... kad nelabai
aciu atsakiusioms o suknutes niekas neturi?