QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 13, 11:06)
dar šitą užmačiau už gerą kainą,
tik įdomu, ar krūtys nepersišvies
atsimenu, shopingas tokią gyrė
As sias turiu 3 - nusipirkau pirma tokios spalvos kaip foto, nes berods ir nebuvo is ko rinktis. Veliau atsirado daugiau spalvu, tai isigijau dar ananasine ir persikine (na su mintim, kad issirinksiu graziausia, o kitas 2 grazinsiu i VS, bet iki siol negrazinus). Dabar dar gerai apgalvosiu ar grazinsiu, nes man be petneseliu suknutes sunku issirinkt.
Dydi atitinka, nebent krutine nedidele, tai ir mazesnis tiktu. As su 80C matavausi ir S, ir M, bet pasilikau M, nes S kiek per daug virsuje apspaudzia, o M puikiai tinka. Sioje didelis pliusas yra silikonines juosteles, kurios neleidzia suknutei smukt - teko kita bepetneseline suknute is VS turet, tai net S dydis smuko ir neapsitempe kaip reikiant.
Krutys nepersisvies, bet speneliai gali matytis, tai po ja reiketu liemenuko (na ir siaip graziau atrodytu krutine su juo - as aisku is savo puses ziuriu, nes man neimanoma be).
QUOTE(vikta @ 2010 04 13, 11:14)
man tai tokios nepatinka, kad ir kokios geros figurytės būtum, ties pažąstimis vis vien įsirėžia ir odos raukšlės (blogiausiai jei ir lašiakai) krenta per šonus. o ir papulius viršuje užspaudžia.
Tinkama dydi pasirinkus su sita niekas niekur nekrinta ir nesispaudzia. Kaip rasiau auksciau, man mazesnis dydis per daug apspaude, bet savo nesiojama pasiemiau ir viskas ok. Manau ta apspaudimo problema dazniausiai buna kai nera is vidaus jokio prilaikymo ir reikia, kad suknele kazkaip laikytusi nenusmukus,o sioje yra silikonines juosteles, kurios neleidzia smukt.
QUOTE(atira01 @ 2010 04 13, 11:15)
nzn ar jau buvo sneketa apie si paltuka
bet jis tikrai nevertas demesio yra. Drauge ji pirko, tai S dydi jai nesiojanciai buvo per didelis, nese pas siuveja tvarkyt, tai ji pasake, kad paltukas pasiutas labai nekokybiskai, pats toks plonas, medziaga nelabai maloni, na siaip nepatiko visai ir tokios kainos tikrai nevertas
Siaip atrodo toks pats kaip foto
Buvo ir labai daug sneketa. Pati turiu ir labai dziaugiuosiu (pas mane juodas). Viskas priklauso nuo asmeninio skonio, bet daugumai jis patinka. Del dydziu, tai daugkas VS padidinta ir jei nezinodama sito pirko, tai glai but, kad didelis buvo. O del kitko negaliu sutikt: medziaga tikrai nera plona ir siaip ju yra dvieju rusiu, vienas storesnis, kitas plonesnis (plonesnis rudeniui/pavasariui pats tas, as ir ziema kai nelabai salta su juo eidavau po apacia megztuka pasivilkus), medziaga man maloni (nera lietpaltine, minksta, bet nera kieta).