Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 8 tema

http://sea-of-life.r...properties.html
Целебные свойства соли Мёртвого моря
Кроме этого, соль рекомендована детям, страдающим диатезом, людям с высокой сенсибилизацией организма (бронхиальная астма, экзема, нейро­дермит).
Atsakyti
Sveikos, čia seniau kažkuri rašėt, kad vaikas turi problemų su vidurių užkietėjimu.Įdomu kaip gydotės, ką darot.Mums tai išrašė dabar Forlax mėnesį pagerti, nes jau 1m. laiko turim šią problemą,galvoju gal čia ir kokio alerginio pobūdžio g.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes,
mano dukrytei 1,8 m. Jai irgi BA (mišraus tipo, bet labiau pastebejau nuo infekciju, virusu). Paumejimo metu, kaip ir daugelis jusu geriame Monkasta, purskiame Flixotide, Ventolina, dar kartais Zyrtec. Dabar jau 1 sav nieko nebevartojame, bet mane neramina jos naktinis kosulys, diena visai nekosti (na 1-2 kartus sukosti), o nakti, paryciais, uzsikosti nors tu ka- ir pieno su medumi duodame (kartais padeda), bet sianakt tai ir Ventolino pusrkiau (nepadejo), ir net Paxeladino sauskteli daviau (padejo). Nesuprantu, ar tai normalu, kad BA sergantis vaikas, nepaumejimo metu, vistiek siek tiek pakoscioja? Beje, vartojant vaistus irgi nebuvo taip, kad visiskai jinai nekosetu. Kazkaip nebesinori purksti tu visu vaistu,- nes planuojame po keleto sav vaziuoti prie juros, ir dar eisime pas homeopatus. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 07 10, 09:46)
Sveikos mamytes,
mano dukrytei 1,8 m. Jai irgi BA (mišraus tipo, bet labiau pastebejau nuo infekciju, virusu). Paumejimo metu, kaip ir daugelis jusu geriame Monkasta, purskiame Flixotide, Ventolina, dar kartais Zyrtec. Dabar jau 1 sav nieko nebevartojame, bet mane neramina jos naktinis kosulys, diena visai nekosti (na 1-2 kartus sukosti), o nakti, paryciais, uzsikosti nors tu ka- ir pieno su medumi duodame (kartais padeda), bet sianakt tai ir Ventolino pusrkiau (nepadejo), ir net Paxeladino sauskteli daviau (padejo).  Nesuprantu, ar tai normalu, kad BA sergantis vaikas, nepaumejimo metu, vistiek siek tiek pakoscioja? Beje, vartojant vaistus irgi nebuvo taip, kad visiskai jinai nekosetu. Kazkaip nebesinori purksti tu visu vaistu,- nes planuojame po keleto sav vaziuoti prie juros, ir dar eisime pas homeopatus. Aciu

man tik šiaip klausimas kilo, o pats pienas su medumi nealergizuoja?
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, mano vaikui diagnozuota alerginė bronchinė astma, bet aš nepastebiu tos alergijos niekam, nei jam nosis varva, nei išberia, kažkokia ypatingai užslėpta ta alergija, sakyčiau. Mes tai drąsiai ir vaistažoles geriam, ir medų valgom. O kosulį po viruso irgi tik Paxeladine stabdė, nes labai žiauriai kosėjo, o šiaip tai mano dažnai pakosti paryčiais.
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2010 07 10, 22:21)
Aš tai nesuprantu, mano vaikui diagnozuota alerginė bronchinė astma, bet aš nepastebiu tos alergijos niekam, nei jam nosis varva, nei išberia, kažkokia ypatingai užslėpta ta alergija, sakyčiau. Mes tai drąsiai ir vaistažoles geriam, ir medų valgom. O kosulį po viruso irgi tik Paxeladine stabdė, nes labai žiauriai kosėjo, o šiaip tai mano dažnai pakosti paryčiais.

Bet jei alergine, tai turi vaikutis but kazkam alergiskas. Juk daret alergeno meginelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 07 10, 08:46)
Sveikos mamytes,
mano dukrytei 1,8 m. Jai irgi BA (mišraus tipo, bet labiau pastebejau nuo infekciju, virusu). Paumejimo metu, kaip ir daugelis jusu geriame Monkasta, purskiame Flixotide, Ventolina, dar kartais Zyrtec. Dabar jau 1 sav nieko nebevartojame, bet mane neramina jos naktinis kosulys, diena visai nekosti (na 1-2 kartus sukosti), o nakti, paryciais, uzsikosti nors tu ka- ir pieno su medumi duodame (kartais padeda), bet sianakt tai ir Ventolino pusrkiau (nepadejo), ir net Paxeladino sauskteli daviau (padejo).  Nesuprantu, ar tai normalu, kad BA sergantis vaikas, nepaumejimo metu, vistiek siek tiek pakoscioja? Beje, vartojant vaistus irgi nebuvo taip, kad visiskai jinai nekosetu. Kazkaip nebesinori purksti tu visu vaistu,- nes planuojame po keleto sav vaziuoti prie juros, ir dar eisime pas homeopatus. Aciu

gal buti nuo sauso oro,issauseja gleivine ir dirgina ja,duok atsgerti vandenuko kad sudrekinti viska,jei kosulys ne nuo persalimo ar viruso,tai kam tas pienas su medum doh.gif
Atsakyti
[
quote=Sirijana,2010 07 10, 10:46]
Sveikos mamytes,
[Siūlyčiau dar kartą pasikonsultuoti su gydančia daktare, arba pasiskambinkit bent jau.
Papildyta:
QUOTE(Aivita @ 2010 07 10, 23:21)

O kam vaikas alergiškas? Darėt kokius tyrimus?Įvairaus pobūdžio tų alergijų būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maluna: 11 liepos 2010 - 13:07
Ant rankytės tik darė, tai pasakė, kad žiedadulkėms vos vos, o vidutinio stiprumo dulkių erkutėms, iš venos sakė, kad neverta daryti tyrimo, nes sužinočiau tik alergijos erkutmės laipsnį, o ir taip matėsi, kad ta alergija nėra stipri. Paklausiau, gal tų IgE, jei gerai parašiau, toks didelis skaičius, kad jį kiekvieną mėnesį antibiotikais pediatrė gydė, bet pulmonologė pasakė, kad tie IgE alergijos antibiotikams nerodo. Taip išeina, kad mažis alergiškas dulkių erkutėms, bet tas niekaip ant jo nesimato, sakau, net slogos nebūna, jokių antialerginių vaistų nenaudojam, bet tie IgE normą buvo viršiję 3 kartus. Jau pusę metų antibiotikų nereikėjo, kol gydomės vaistais nuo bronchinės astmos.
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2010 07 11, 23:37)
Ant rankytės tik darė, tai pasakė, kad žiedadulkėms vos vos, o vidutinio stiprumo dulkių erkutėms, iš venos sakė, kad neverta daryti tyrimo, nes sužinočiau tik alergijos erkutmės laipsnį, o ir taip matėsi, kad ta alergija nėra stipri. Paklausiau, gal tų IgE, jei gerai parašiau, toks didelis skaičius, kad jį kiekvieną mėnesį antibiotikais pediatrė gydė, bet pulmonologė pasakė, kad tie IgE alergijos antibiotikams nerodo. Taip išeina, kad mažis alergiškas dulkių erkutėms, bet tas niekaip ant jo nesimato, sakau, net slogos nebūna, jokių antialerginių vaistų nenaudojam, bet tie IgE normą buvo viršiję 3 kartus. Jau pusę metų antibiotikų nereikėjo, kol gydomės vaistais nuo bronchinės astmos.

na mes labai tom buitinėm erkutėm elergiški ir labai, o paūmėjimą iškart pastebiu. Nakti užkiša nosi, nei ikvėpt, nei iškvėpt nebegali( užsausėja nerialei), o jokios slogos nėra, labai čiaudi, ryte pakosti. Tuomet jau žinau , kad pilnai dozuot vaistus reikia. O į nosį tuomet prieš einant miegot alyvuogių aliejuko ilašinu, kad drėkintu.
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2010 07 12, 00:37)

Tie IGe mums viršijo n kartų, rodė virš 3000, tai pulmonologas sakė, nekreipt dėmesio į tuos skaičius, jie tiesiog parodo organizmo įsijautrinimą alergenam.Sako jų prisigamina, o jų skaičius gali kisti, mažėti.
p.S. Jei gerai pamenu
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2010 07 12, 13:17)
na mes labai tom buitinėm erkutėm elergiški ir labai, o paūmėjimą iškart pastebiu. Nakti užkiša nosi, nei ikvėpt, nei iškvėpt nebegali( užsausėja nerialei), o jokios slogos nėra, labai čiaudi, ryte pakosti. Tuomet jau žinau , kad pilnai dozuot vaistus reikia. O į nosį tuomet prieš einant miegot alyvuogių aliejuko ilašinu, kad drėkintu.

Bet vaiką guldot ant sintetinės pagalvės?
Vargas su ta sintetika, ypač vasarą, prakaituoja nepaliaujamai.
Nors sakė, kad alergija dulkėms nėra taip, kad visai jos išvengsi.Kiek įmanoma stengiuosi valyti dulkes, patalynę keisti.Kartais užgula nosis sausai, bet galvoju gal dar kokiom žiedadulkėm alergija yra, ypač gegužės vidury kelinti metai kartojasi.
Atsakyti

Bet vaiką guldot ant sintetinės pagalvės?
Vargas su ta sintetika, ypač vasarą, prakaituoja nepaliaujamai.
Nors sakė, kad alergija dulkėms nėra taip, kad visai jos išvengsi.Kiek įmanoma stengiuosi valyti dulkes, patalynę keisti.Kartais užgula nosis sausai, bet galvoju gal dar kokiom žiedadulkėm alergija yra, ypač gegužės vidury kelinti metai kartojasi.
[/quote]

Taip miega ant sintetinės pagalvės, prakaituoja labai, bet tik vasarą. Žiema nepasakyčiau.Su tom dulkėm kovoju, aišku ne taip kaip reiktu, bet tada tektu darbą mest. Dabar pareinu iš darbo dantis sukandus, čiumpu pašluostę ir vos ne keliais šliaužioju doh.gif
Tikrai nerealu, nuo tų draugikių apsigint. Visur jų yra, į plastikini burbulą gi neikiši vaiko ax.gif
mes pernai lapkriti mišrų tyrymą darėm, kažin ar reikia butinai kad praeitų 1 metai, ar galiu ir dabar padaryt. Jis nėra pigus, tai jau kartą į metus tesinori daryt jį. unsure.gif
Atsakyti