Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 8 tema

QUOTE(airius @ 2010 06 30, 14:28)
Sveiki. As darydavasu taip, kai tik pradeda koset, pradedavau duoti Umcalor, tai augaliniai, ir zinoma arbatos. Gyd vis noredavo rasyt antibijotikus, bet as ne, dar palaukiam, ir vis tuos Umcalor, nuo 14lasu pradedavau, ten parasyta. na ir zinoma pagal poreiki visi kiti- plecentys, hormonai, nuo alergijos. ir issikapstydavom. taip ir uzaugom iki 9 m. dabar lengviau tfu, tfu...

jei alergiškas vaikas, šitie žoliniai yra draudžiami.. O iš mūsiškių nemažai turi ir šienliges, alergijas smile.gif

QUOTE(Laurina @ 2010 07 01, 14:59)
na vaikui 3 m. ir antibiotiku yra tikrai daug prigeres,pulmonologe visada mane bara,kad neduociau antibiotiku,o pediatre juos tik ir kisa,

pulmonologė juk geriau išmano tokias ligas nei pediatrė, ar ne? wink.gif Aš pediatrės išrašytus antibiotikus pasidedu, nuvažiuoju pas pulmonologę, pakoreguoja flixotide ar kitų vaistų dozes ir pasveiksta. O kosėti po virusų gali ir mėnesį,netgi du, kol išsivalo karkaliukai. Svarbu sąžiningai tiksliai flixotide ar kitus paskirtus inhaliuojamus kvėpuoti wink.gif

Po to kai maniškė gavo per metus apie 10 kursų antibų, pakeičiau pediatrę,siūlau tą padaryti ir jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 07 02, 14:59)
jei alergiškas vaikas, šitie žoliniai yra draudžiami..  O iš mūsiškių nemažai turi ir šienliges, alergijas smile.gif

doh.gif O as vis duodavau Umckalor'a... ir pagerejimu niekad nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 07 02, 22:24)
doh.gif O as vis duodavau Umckalor'a... ir pagerejimu niekad nebudavo.

Problema ta pati -BA, tik ligos eiga kazkiek skiriasi. Vienas vaikutis vienaip serga, kitas kitaip, ir vaistu poreikis kitas. Tiesiog sakau, kad mum Umcaloras padejo, ir jo visada turiu po ranka. Antibiotikai paskutinej vietoj. Cia tik mano mintys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 07 02, 15:59)
jei alergiškas vaikas, šitie žoliniai yra draudžiami..  O iš mūsiškių nemažai turi ir šienliges, alergijas smile.gif
pulmonologė juk geriau išmano tokias ligas nei pediatrė, ar ne? wink.gif Aš pediatrės išrašytus antibiotikus pasidedu, nuvažiuoju pas pulmonologę, pakoreguoja flixotide ar kitų vaistų dozes ir pasveiksta. O kosėti po virusų gali ir mėnesį,netgi du, kol išsivalo karkaliukai. Svarbu sąžiningai tiksliai flixotide ar kitus paskirtus inhaliuojamus kvėpuoti wink.gif

Po to kai maniškė gavo per metus apie 10 kursų antibų, pakeičiau pediatrę,siūlau tą padaryti ir jums smile.gif

na atrodo atsispyriau si karta nuo gydytojos antibiotiku, pridejus nuo alergijos vaistus, jau matau maciau kosti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2010 07 03, 08:59)
na atrodo atsispyriau si karta nuo gydytojos antibiotiku, pridejus nuo alergijos vaistus, jau matau maciau kosti g.gif

tai va ir kita karta zinosi kuo vaikui palengvinti kosuli ,mamos su laiku tampa pacios pusiau gydytojos,as tai nuvesdavau i poliklinika tik del ,to kad reikejo pazymos i darzeli ,pasakydavau kuo gydau kad i kortele irasytu blush2.gif
Atsakyti
Mes dvi dieneles paėjome į vasarinį darželį ir iškart sūnus pradėjo pakosėt, užgulusi nosis, nors slogos nėra. Tikriausiai pasikeitė aplinka ir todėl šioks toks paūmėjimas jaučiasi. Dar vyras pasakojo jog atvaževęs pasiimt vaiko, rado visus žaidžiančius ant tik ką nupjautos žolės, pilnos kojinės buvo smulkintos žolės doh.gif
teks griežtai pasikalbėt su auklėtojom...
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 07 03, 14:00)
tai va ir kita karta zinosi kuo vaikui palengvinti kosuli ,mamos su laiku tampa pacios pusiau gydytojos,as tai  nuvesdavau i poliklinika tik del ,to kad reikejo pazymos i darzeli ,pasakydavau kuo gydau kad i kortele irasytu blush2.gif

tai jau tikrai,visada galvojau,kad gydytoja zinoka daro...jei pati mokeciau paklausyti kokie ten plauciukai ir tureciau su kuo,irgi gal nevesciau, nes jau pradejau pazinti gydytoja, bet irgi reikia pazymos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano mazylis siuo metu irgi serga verysad.gif Gydyt israse to nelemto KLACID'o, bet sake dar neduoti. Tai geriam Aflubin . Anksciau gerdavom Umcalor- nors nepadedavo. Liepos pabaigoje vaziuosim i sanatorija. Tikiuosi, kad bus geriau... mirksiukas.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Umkalor tai vaistas padarytas žolelių pagrindu. Ir aš pastebėjau, jog jis neduodavo jokio poveikio. Bet tik neseniai kai ieškojau savo vaikui hemaopatės daug prisiskaičiau apie žoles. O apie jas yra parašyta, jog jas reikia vartoti ilgai, nes jos atstatinėja organizmą į pradinę padėtį. Tai ir apie umkalorą pradėjau galvoti, jog jei duodam kelias dienas tai ir poveikio nematom.
Na čia tik mano tokie pamąatymai.

Čili bet kaip suprantu alergiškas vaikas turi būti žolėm, jog negalėtum duoti to vaisto? g.gif

Mes nuo balandžio mėn. sėkmingai geria arbatėles , kurias mums siūlo ta hemeopatė - žolininkė pas kurią važinėjam kas porą mėn. Nežinau ar čia arbatėlės padeda, bet kai pradėjom gerti, tai iki šiuos dienos dar nesusirgom. Pfu, pfu , pfu. Jau buvau pamiršus, ką reiškia nors vieną mėnesį gyventi be ligų.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 07 04, 08:20)
Sveikos,

Umkalor tai vaistas padarytas žolelių pagrindu. Ir aš pastebėjau, jog jis neduodavo jokio poveikio. Bet tik neseniai kai ieškojau savo vaikui hemaopatės daug prisiskaičiau apie žoles. O apie jas yra parašyta, jog jas reikia vartoti ilgai, nes jos atstatinėja organizmą į pradinę padėtį. Tai ir apie umkalorą pradėjau galvoti, jog jei duodam kelias dienas tai ir poveikio nematom.
Na čia tik mano tokie pamąatymai.

Čili bet kaip suprantu alergiškas vaikas turi būti žolėm, jog negalėtum duoti to vaisto? g.gif

Mes nuo balandžio mėn. sėkmingai geria arbatėles , kurias mums siūlo ta hemeopatė - žolininkė pas kurią važinėjam kas porą mėn. Nežinau ar čia arbatėlės padeda, bet kai pradėjom gerti, tai iki šiuos dienos dar nesusirgom. Pfu, pfu , pfu. Jau buvau pamiršus, ką reiškia nors vieną mėnesį gyventi be ligų.

Sveikos,
Kadangi esu vaikų gydytoja, pulmonologe, norečiau kiek paaiškinti apie Umckalor preparata.
Umckalor - tai Pelargonium sidoides šaknų ekstraktas, pasižymintis bakteriostatiniu (bakterijų dauginimąsi stabdančiu) ir organizmo atsparumą gerinančiu poveikiu ("augalinis antibiotikas" )
Kadangi vaikams dažniausiai kvėpavimo takų uždegimus (gerklės, bronchų) sukelia virusai, tad Umckaloro bakteriostatinis poveikis nereikalingas. Tuomet Umckalor gali padėti tik kaip organizmo atsparumą gerinantis preparatas. Jei jau užpuolė virusas ir paraudo gerklytė, deja joks preparatas nepadės per vieną dieną pasveikti. Bet jei vaikelio imunitetas silpnas, trečią-penktą sirgimo parą, kai virusai "paruošia dirvą" bakterijoms, Umckalor gali kiek padėti - užkirsti kelią bakterijoms plisti ir daugintis. Deja šis preparatas bakterijų neužmuša - ta padaro tik tikri antibiotikai arba pats vaikelio imunitetas. Tad viskas priklauso nuo individualios vaiko imunines sistemos...
Atsakyti
na kaip ir suvaldem ta kosuli, nezinau ar cia sukontroliavom ta astma, duodu aceterin, flixotide kvepuojam, ir flixonase i nosi, nes prasidejo ciaudejimai tai ojojoi ir nesuprantu, ar jis cia reaguoja i i kazkokius ikvepiamus alergenus,ar cia to viruso sukeltos pasekmes, tas ciaudejimas ir nosies uzgulimas, jau savaite purskiu flixonase,buvo apmazejes ciaudulys, dabar vel man lyg padaznejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 07 03, 14:09)
Mes dvi dieneles paėjome į vasarinį darželį ir iškart sūnus pradėjo pakosėt, užgulusi nosis, nors slogos nėra. Tikriausiai pasikeitė aplinka ir todėl šioks toks paūmėjimas jaučiasi. Dar vyras pasakojo jog atvaževęs pasiimt vaiko, rado visus žaidžiančius ant tik ką nupjautos žolės, pilnos kojinės buvo smulkintos žolės  doh.gif
teks griežtai pasikalbėt su auklėtojom...

Labas mamytes .Mes jau išaugom šita bedele tai galiu pasidalinti savo patirtim.
(rado visus žaidžiančius ant tik ką nupjautos žolės, pilnos kojinės buvo smulkintos žolės doh.gif ) kaip mano patirtis rodo tai ir buvo pagrindinis faktorius kuris jusu problema prikele.Nes nupjauta zole skleidzia daug azoto garu(juatriems vaikams labai sureguoja)mus dar kankindavo oro permainos ypatingai kaip dabar yra "tropinis"klimatas,dar labai dideli foktoriu vaidina kondicionierius.Bet tikriausei nieko naujo jums nepasakiau jai kas bus įdamu klauskit.
P.S.mes gydemes Kauno klinikose pas gyd.Hansted.
Visiems sveikatytes 4u.gif
Atsakyti