QUOTE(Čili @ 2010 06 28, 18:37)
kiek žinau daug kas atsisako raštiškai skiepyti savo astminukus vaikus..
aš neskiepiju saviškio po to kai diagnozavo BA. prisiskaičiau apie skiepus tiek blogio, kad lb gailiuosi jog apskritai skiepijau vaikus tokius mažus
Sveikos mamytes, sakykit jus man neismanelei,mano vaikui diagnozuota BA,ir kiekviena karta kai tik pasigauna virusa, jokie kiti vaistai jo neuzmusa iki galo tik antibiotikas Klacid, ir niekaip nesuprantu ar tai normalu,ir flexotide kvepuoja ir salbutamoli, tiesa nuemem monkasta,nes labai naktim nemiegojo,o dabar virusas kaip ir i pabaiga, bet vaikas kosti nakti,tai gydytoja sake,jei nepraeis,reiks vel sugerti antibiotikus,geguze irgi sirgo, tik nuo antibiotiku ir praejo kosulys, tai nesuprantu kaip hormoniniai vaistai neisgydo to kosulio?flexotide jau antras menuo beveik kvepuoja,turbut eisiu,kad rasytu tuos antibiotikus, nes vaiaks vel vasaros netures, nes tai koju slapinti neleidzia,tai i darzeli neleidzia,tai kas bus ziema? jauciu,kad virusas dar iki galo nepasitrauke, nes suciaudi vis...
kaip Jus kovojat su tais virusais?
QUOTE(Laurina @ 2010 06 30, 06:57)
Sveikos mamytes, sakykit jus man neismanelei,mano vaikui diagnozuota BA,ir kiekviena karta kai tik pasigauna virusa, jokie kiti vaistai jo neuzmusa iki galo tik antibiotikas Klacid, ir niekaip nesuprantu ar tai normalu,ir flexotide kvepuoja ir salbutamoli, tiesa nuemem monkasta,nes labai naktim nemiegojo,o dabar virusas kaip ir i pabaiga, bet vaikas kosti nakti,tai gydytoja sake,jei nepraeis,reiks vel sugerti antibiotikus,geguze irgi sirgo, tik nuo antibiotiku ir praejo kosulys, tai nesuprantu kaip hormoniniai vaistai neisgydo to kosulio?flexotide jau antras menuo beveik kvepuoja,turbut eisiu,kad rasytu tuos antibiotikus, nes vaiaks vel vasaros netures, nes tai koju slapinti neleidzia,tai i darzeli neleidzia,tai kas bus ziema? jauciu,kad virusas dar iki galo nepasitrauke, nes suciaudi vis...
galbut kazkas vaikuti alergizuoja,bandyk duoti aceterina , o antibiotikai astminikui nelabai gerai ,tuo labiau tokie stiprus,bandyk arbatom ar spanguolem ta virusa iveikti,mano sunelis beveik 2 metai kaip negaves antibiotiku,tik pamatydavau kad puola virusas iskarto daviau spanguoles su medum,jos veikia kaip antibiotikas ,dar duodavau putino sultis su medum kai kosejo,ir zinoma arbatu,gyslociu ,juozazoles ,liepziedziu,ciobreliu,zinoma priepuoliu su dusimu neisvengem,bet antibiotiku nereikejo gerti
QUOTE(grazina37 @ 2010 06 30, 10:13)
galbut kazkas vaikuti alergizuoja,bandyk duoti aceterina , o antibiotikai astminikui nelabai gerai ,tuo labiau tokie stiprus,bandyk arbatom ar spanguolem ta virusa iveikti,mano sunelis beveik 2 metai kaip negaves antibiotiku,tik pamatydavau kad puola virusas iskarto daviau spanguoles su medum,jos veikia kaip antibiotikas ,dar duodavau putino sultis su medum kai kosejo,ir zinoma arbatu,gyslociu ,juozazoles ,liepziedziu,ciobreliu,zinoma priepuoliu su dusimu neisvengem,bet antibiotiku nereikejo gerti
jis yra alergiskas, gal tas virusas ta alergija ir sujudino, nors jau visus karkalus atrodo iskosejo,plauciai svarus, nosytej karatis kazkur giliai snarpia, gali buti galir nuo alergijos paburkusi, nes vaistuo nuo alergijos jokiu negeria, reikes pabandyti aceterina, musu gydytoja greitai, gal dar monkasta pabandyti duoti?
QUOTE(Laurina @ 2010 06 30, 08:31)
jis yra alergiskas, gal tas virusas ta alergija ir sujudino, nors jau visus karkalus atrodo iskosejo,plauciai svarus, nosytej karatis kazkur giliai snarpia, gali buti galir nuo alergijos paburkusi, nes vaistuo nuo alergijos jokiu negeria, reikes pabandyti aceterina, musu gydytoja greitai, gal dar monkasta pabandyti duoti?
zinoma duok ir monkasta,kad normaliai iveiktumet virusa ir astma,o tada kai bus visiskai sveikas gali nuimti po truputi vaistus
Šiaip po viruso vaikas ilgai gali koset per savaite o kartais ir per dvi kosulys nepasitraukia. Astmininkui antibiotikus galima duot tik jei patvirtintas plaučių uždegimas, o ne tik dėl užsitęsusio kosulio. Atmink antibiotikas viruso neveikia, o priešingai muša vaiko imunine sistema ir vis nauji ir nauji virusai vaiką puls. Jei naudojant Flexotide vis dar kankina kosuliai patartina kreiptis į pulmonologą gydymo koregavimui.
QUOTE(Laurina @ 2010 06 30, 10:19)
aciu uz patarimus, nes vis dar nesurandu vaiko gydymo taktikos, visada gydytoja raso antibiotikus,o as pasirasau , nors pulmonologe musu liepia neduoti antibiotiku , bet kai kosulys uzsitesia daugiau negu dvi savaites, tai ir as greitesniam sveikimo budui neatsispiriu
Sveiki. As darydavasu taip, kai tik pradeda koset, pradedavau duoti Umcalor, tai augaliniai, ir zinoma arbatos. Gyd vis noredavo rasyt antibijotikus, bet as ne, dar palaukiam, ir vis tuos Umcalor, nuo 14lasu pradedavau, ten parasyta. na ir zinoma pagal poreiki visi kiti- plecentys, hormonai, nuo alergijos. ir issikapstydavom. taip ir uzaugom iki 9 m. dabar lengviau tfu, tfu...
jau nezinau ka ir daryt, siandien pasirodem pas gydytoja,plauciai svarus, gerkle beveik neraudona, dra pridejo nuo alergijos vaistus ir iki penktadienio jei neapmazes kosulys,tai sake rasys antibiotikus,jis vis tvirtina,kad kazkokie atipiniai virusai ta vaika puola, tik klacidas juo uzmuza, jau nezinau kiek to klacido vaikas sugeres,tik pradeda gert,po dvieju dienu kosulys dingsta,tai suprask tu zmogus kaip nori, kaip gydyt ta vaika
QUOTE(Laurina @ 2010 06 30, 14:20)
jau nezinau ka ir daryt, siandien pasirodem pas gydytoja,plauciai svarus, gerkle beveik neraudona, dra pridejo nuo alergijos vaistus ir iki penktadienio jei neapmazes kosulys,tai sake rasys antibiotikus,jis vis tvirtina,kad kazkokie atipiniai virusai ta vaika puola, tik klacidas juo uzmuza, jau nezinau kiek to klacido vaikas sugeres,tik pradeda gert,po dvieju dienu kosulys dingsta,tai suprask tu zmogus kaip nori, kaip gydyt ta vaika
tai bandyk umkalora pagirdyti ,jis gi irgi kaip antibiotikas ,tik augalines kilmes,su tais klacidais visai vaiko organizma nualinsi ,jei nekarciuoja ir plauciai bei bronchai svarus tai kam tas antibiotikas,turetu pagereti nuo vaistuku nuo alergijos
O prieš duodant atibijotikus kas nors jums kraujo tyrimą padaro? pvz CRB? Aš dabar jau įsicinkinau, kad jeigu užsitesusi liga, darom bendrą ir crb kraujo tyrimą, bendrai jie parodo ar yra bakterinis uždegimas, kurį užmuša antibijotikai. CRB tyrimas šiek tiek kainuoja, bet mums gi ne tai svarbiausia....
Gal aš ką ne taip suprantu, bet man pasiteisino Jau daugiau kartų išvengėm antibijotikų, nei reikėjo gerti.
Laikykitės, sėkmės
Gal aš ką ne taip suprantu, bet man pasiteisino Jau daugiau kartų išvengėm antibijotikų, nei reikėjo gerti.
Laikykitės, sėkmės
QUOTE(Laurina @ 2010 06 30, 14:20)