Maniškiui jau antra kart igelia. Pirma kart dar mažiuku (dar nežinojom kad BA turim)prie vandens, užmynė basa koja, tai cvaktelėjo į paduką. Bet iškart iškilo guziukas kaip kad ikandus uodui, valandos bėgije pranyksta. Dabar lygiai taip pat, tik buvau persigandus, kad igėlė į kaklą ir bijojau kad neprasidėtu priepuolis BA nes nerėkė o klykė vaikas
jei atvirai, net nepaklausiau.. Man tik buvo pasakyta,kad būtina turėti adrenalino su savimi.. Nes jis momentaliai atleidžia užtinusią,paburkusią gerklę kai dusina po įkandimo, dėl ko ir mirė tas žmogus (berods moteris) minėtu atveju.. Nelinksmai čia aš, bet gal kam vykstančiam į kokį kaimą ar gamtą pagelbėsiu
Sveikos. Seniai lankiausi jūsų pokalbiuose,bet vėl atsinaujini mūsų ligos,todėl atėjau paskaitinėti,kaip sekasi jums ir jūsų vaikams. Gyriausi vienu metu,kad mes jau sveikos,tačiau vėl puola tos pačios ligos.Mes visą žiemą nenaudojom jokių nuo alergijos vaistų,bet pavasary vėl juos atnaujinam su pulmonologės pasitarimu,važinėjome į vilnių.Bet balandy sirgome stipriai-plaučių uždegimu,be antibijotikų neapsiėjome.Lyg ir išsveiko,bet tuoj vėl susirgom,tačiau lengviau.Tad ir viskas sėkmingai praėjo savaitė po ligų,tai aš kvaila išmaudžiau lauko džekuzėje,jau tikrai šiltas vanduo buvo,bet ką mergina vėl atkrito ir pradėjo kosėti-loti.Jokios teperatūros,jokių gerklės skausmų.Tada jau prašiau mūsų vietinės daktarės išrašyti flexotido kvėpuoti prie ventolino,nes šakės kaip loja.Mes jau tą flixetide buvome nutraukę,nes tikrai buvo geriau.Nu dabar žiūrėsim ar jis atstays mūs stovį. Ar tikrai gysločių arbata gerai? O kas ten per adrenalino injeksija,mums tai daktarė patarus turėti dexamethasono ampulę ir ją tipo galima sugerti,mums kaip jau buvo visai blogai tai tą ampulytą išgerdavom,tai tikrai nuimdavo dusuly.
Gal kas žinote, ar galima daryti odos dūrio mėginius alergenams nustatyti, jei vaikas vartoja natrio montelukastą (kasdien) ir salbutamolį (esant priepuoliui)?
Sveikos mamytes, Kas dieną vis daugiau vaikų ir suaugusių tampa alergiškais. Deja vis dar nėra pateikiama pakankamai informacijos ligoniams, kaip su šiomis ligomis kovoti, kaip jas diagnozuoti ir gydyti. Siūlau visiems, kurių vaikai yra alergiški, susiburti ir bendrauti. O as, vaikų ligų gydytoja, gydanti alergiškus vaikus, bandysiu atsakyti į jums rūpimus klausimus ir pateikti naujausią informaciją, jei bus norinciu organizuosim pamokeles teveliams, kurie turi alergiskus vaikucius. Tam as sukuriau grupe Facebook'e - MANO VAIKAS YRA ALERGIŠKAS. Pagarbiai, Gyd.I.Būtienė
Gal kas žinote, ar galima daryti odos dūrio mėginius alergenams nustatyti, jei vaikas vartoja natrio montelukastą (kasdien) ir salbutamolį (esant priepuoliui)?