Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 8 tema

QUOTE(bumbasi @ 2010 06 04, 22:31)
Cia visos naudoja be isimties montelukasta... Ir tik prideda arba nuima flixotide.O tai kodel mums montelukasta nueme visai? g.gif

mes ne vienu nevartojam 4u.gif

QUOTE(oksy @ 2010 06 05, 10:27)
Nes mes pačios šiais laikais turime būt puse daktaro. Ką sakai surašo į ligos istoriją, o galvos taip ir nepakelia į vaiką pasižiūrėt. Tai nematau reikalo dar labiau vaiko traumuot. unsure.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 05 birželio 2010 - 13:18
Oi,kaip aš norėčiau su Lietuvos medikais pasikonsultuoti unsure.gif ,nes čia,UK,išrašė Singulair ir Clenil Modulite inhaliatorių ir viskas,naudokit kelis mėnesius,vaikas jau puikiai jaučiaisi(po trijų dienų Prenisolon kurso),jokių kosulių,vistiek vartokit,skambinsiu pirmadienį gydytojai į Lietuvą,gal ką protingo patars bent jau telefonu,nes nuvažiuoti į Tėvynę kol kas neturim galimybės verysad.gif Kaskart duodama vaistus ar pusdama inhaliatorių abejoju,ar nekenkiu vaikui dar labiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kauske @ 2010 06 05, 17:19)
Oi,kaip aš norėčiau su Lietuvos medikais pasikonsultuoti  unsure.gif ,nes čia,UK,išrašė Singulair ir Clenil Modulite inhaliatorių ir viskas,naudokit kelis mėnesius,vaikas jau puikiai jaučiaisi(po trijų dienų Prenisolon kurso),jokių kosulių,vistiek vartokit,skambinsiu pirmadienį gydytojai į Lietuvą,gal ką protingo patars bent jau telefonu,nes nuvažiuoti į Tėvynę kol kas neturim galimybės  verysad.gif Kaskart duodama vaistus ar pusdama inhaliatorių abejoju,ar nekenkiu vaikui dar labiau  unsure.gif

jei jaučiasi gerai ir nekosėja išvis, tai aš inhaliatorių tikrai nuimčiau, palikčiau nebent singulair, nors ir šitą dažniausiai Lietuvos medikai sako vasaros sezonu nutraukti iki rugsėjo-spalio...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 06 05, 16:12)
jei jaučiasi gerai ir nekosėja išvis, tai aš inhaliatorių tikrai nuimčiau, palikčiau nebent singulair, nors ir šitą dažniausiai Lietuvos medikai sako vasaros sezonu nutraukti iki rugsėjo-spalio...

Pakosėja kokį porą kartu,kai atsibunda ryte,bet aš to nelaikau kosuliu....Norėčiau tų vaistų atsisakyti,bent jau vasarai....Nes ir taip tos chemijos per savo trumpą amželį yra gavus doh.gif Ačiū Jums už atsakymą.
Atsakyti
Tik nutraukiau vaistu vartojima vasarai, o po poros dienu slogos, kosulys prasidejo verysad.gif Vel prie vaistu grizom... unsure.gif . Tai kada ta pertrauka daryti? g.gif . Permeciau akimis jusu pokalbius apie vaikiuku elgesi. As sudaviau dezute SEDATIV'o. Zinokit padejo. Tiirai ramesnis buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 06 03, 16:21)
Yra tikrai, ir maniškiui tokie patys simptomai būna, jam 4 metai dabar.
Netgi truputį garsiau pasakau, ir tai verkti pradeda.Ir agresijos priepuolių būna-mušasi, stumdosi, rėkia ir t.t.
o kartais visai geras vaikas būna.
Aš verkdavau, guosdavaus mamai, vyrui, kad gal vaikas nenormalus, hiperaktyvus ir t.t.
Mane nuramino, tuom, kad tai gali būti tikrai nuo vaistų:
pvz.Flixotide -"vartojantis šio vaisto, gali jausti nerimą, blogai miegoti, gali padidėti dirglumas"
ir Natriomontelukastas(MONKASTA, SINGULAIR)-"Psichikos sutrikimai

Nenormalūs sapnai, įskaitant košmarus, haliucinacijas, negalėjimas užmigti, dirglumas, ažitacija, įskaitant agresyvų elgesį."

Mano vaikui (turi BA) prieš porą metų irgi baimė, dirglumas ir agresija pasireiškė nuo singulairo . Pulmonologė tada liepė nutraukti vartojimą dėl šalutinio poveikio. O šiuo metu turime kitą gydytoją, kuri paskyrė singuliarą po plaučių uždegimo (nors jokio dusimo nėra) ir aiškina, kad čia aš prisigalvoju. Pabandžiau duoti, tai jau po kelių dienų vėl piktumai, agresija iki kandžiojimosi, alerginis dirginantis kosčiojimas atsirado ir dar krutinę ir pilvą išbėrė. Pasakiau apie tai gydytojai, tai vėl pasakė, kad tai viskas nuo aplinkos pasikeitimo, o kosti dėl dėmesio trūkumo. Tik kažkodėl nuo zyrteco baigėsi bėrimai, kosulys ir pykčiai.
Žinau kad 20 % vaikų šis vaistas netinka. Matyt maniškis pakliūna į šį skaičių.
Atsakyti
Mes jau nuo penktadienio tik vakare sukvepuojam Fliksotido dozę, Singuliaro neduodu ir ryte inhaliacijas nuėmiau. Na nuotaika geresnė, ir miegojo kietai, net lovą prišlapino tongue.gif
Tik ant rankytės pastebėjau dėmytę, mus kankina dermatitas, gydytoja sakė jog singuliaras ir nuo to bjaurasties gydo.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 06 07, 14:06)
Tik ant rankytės pastebėjau dėmytę, mus kankina dermatitas, gydytoja sakė jog singuliaras ir nuo to bjaurasties gydo.

singulaire esantis aspartamas kaip tik iššaukia dermatitus ir alergijas.. unsure.gif kažkur straipsnį skaičiau šiom dienom..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 06 07, 17:09)
singulaire esantis aspartamas kaip tik iššaukia dermatitus ir alergijas.. unsure.gif kažkur straipsnį skaičiau šiom dienom..

Nesuprantu, o man gydytoja sakė anaiptol jog Singuliaras neleidžia tai alergijai pasireikšt. Žodžiu pati tik sužynosiu viską pabandžius.
O kad kietai pradėjo miegot tai vėlei patvirtinu, šianakt teks klijuote tiest ax.gif
Nes skysčių rybot nesinori, tegu geria, nes labai prakaituoja. Tik nakti reikia kažkaip pačiai atsikelt, pažadint blush2.gif
Atsakyti
Man gydytoja minejo, kad montelukastum kazkiek irgi veikia priesalergiskai.
Atsakyti
Kažkada klausiau apie babyhalerio atsargines tarpines.
Visai netyčia atradau atsargines babyhalerio dalis, tai įkeliu nuotraukas ir čia, gal kam pravers wink.gif

user posted image

user posted image

Aš vos neišmečiau šios dėžutės, kai gavome pirmą babyhalerį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 06 10, 12:05)

nerodo
Atsakyti