Ar nesat pastebejusios, kad vaikui sveikata pablogeja, kai nepasitustina kelias dienas?
QUOTE(asaraa @ 2010 06 02, 15:10)
Ar nesat pastebejusios, kad vaikui sveikata pablogeja, kai nepasitustina kelias dienas?
na, mūsų istorijoj to dar nebuvo, todėl negalėčiau atsakyti, bet įtariu,kad bet kam nebūtų gerai jei nesituštintų kelias paras
QUOTE(Kenguryte @ 2010 06 02, 11:32)
Laba diena Ikulia, mamulia, ar buvote vakar "Pušyno kely" vaikų gynimo dienos renginyje? Jei taip, ar patiko renginys? Mes buvom Niekur nemačiau, kad darytų vaikams šukuosenas? O sveikatą, įdomu, tikrino?
Asaraa, rašei, kad Sinelnikovo knygoj radai atsakymus apie vaiko ligas. Gal bandei Sinelnikovo metodą naudoti? Suaugusiems tai tikiu, kad pavyksta, bet, kaip su vaikais?
Asaraa, rašei, kad Sinelnikovo knygoj radai atsakymus apie vaiko ligas. Gal bandei Sinelnikovo metodą naudoti? Suaugusiems tai tikiu, kad pavyksta, bet, kaip su vaikais?
Deja-deja, nebuvau... Vyresnele ligonineje, tai buvau su ja.
Beje, kai vyresnelei pagyde refliuksa, visiskai dingo BA priepuoliai.
Pulmonologe ir alergologe skeptiskai ziuri i tai. O gastroenterologe ir endoskopuotoja sako, kad tai buna laaaaaaaabai daznai.
QUOTE(Ikulia @ 2010 06 02, 17:49)
Deja-deja, nebuvau... Vyresnele ligonineje, tai buvau su ja.
Pulmonologe ir alergologe skeptiskai ziuri i tai. O gastroenterologe ir endoskopuotoja sako, kad tai buna laaaaaaaabai daznai.
Man apie tai gydytoja Santariškėse užsiminė. Sveikatytės jums
Mes šiandien buvom pas pulmonologą, jau parašė, kad mums lengva ligos eiga, nors vaikas po menko virusiuko, jau mėnuo kaip kosti, liepė gerti Flixotide po 50 mg 2 kart ir Singulair du mėnesius, o po to turėtų būt pertrauka, jei viskas gerai. Sakė, kad tokia maža hormonų dozė augimo nestabdo, greičiau skatina, kas kita tiems, kurie vartoja po 1000 mg. per dieną. Pasirodo būna ir taip. Sakė, kad galima vasaros pabaigoj skiepytis Pneumo vakcina, o dabar galima pagert Imunalio lašiukų, dar nežinau, kas tai, nenusipirkom dar. Dėl darželio tai sakė, kad, jei eit, tai, kai prasideda šildymo sezonas, neit rugsėjo, spalio mėn., kai ten šalta. Ir tikrai mano vaikai suserga iš karto rugsėjį, kai jau atšala oras. Bet kažkaip jaučiu, kad pasirinksiu Mokytojų namų šeštadieninę ar sekmadieninę mokyklėlę, kažkaip ji labai pasiteisino mano vyresnėliui. O Singulair galima gerti prieš miegą, ir galima užsigert vandeniu ar net jogurtu.
Pamenu mums del Singulairo aiskino, kad miltukus susipilti i jogurta ar varskyte ar vaisiu, ir suduoti
Mes ir su vandenuku uzgeriam :mirksiukas:Dbr eisim tik rugsejo viduryje pas alergologe,per vasara ir toliau gersim singuliari,kazin kokioj vaistinej papirkti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 06 02, 10:32)
Laba diena Ikulia, mamulia, ar buvote vakar "Pušyno kely" vaikų gynimo dienos renginyje? Jei taip, ar patiko renginys? Mes buvom Niekur nemačiau, kad darytų vaikams šukuosenas? O sveikatą, įdomu, tikrino?
Aš buvau su dviem mergytėm man tai labai patiko! Mes truputį vėlokai atvažiavom, tai dėl šukuosenų nežinau, o darbelių iš plastelino tai jau nebespėjom padaryt, nes jau koncertas turėjo prasidėti. Sveikatą tikrino 1 aukšte, mačiau buvo eilutė. O jums ar patiko?
O mums vaistininke vietoj singuliario monkasta padave ka mums dbr daryt ar gert ji?na turejau omenyje ar kam teko viena men gerti singuliari o kita monkasta?Ka mums tokiu atveju dbr daryt,kai ne tie vaistai isduoti?Ot ta nauja tvarka farmacininku
QUOTE(Donma @ 2010 06 03, 12:33)
O mums vaistininke vietoj singuliario monkasta padave ka mums dbr daryt ar gert ji?na turejau omenyje ar kam teko viena men gerti singuliari o kita monkasta?Ka mums tokiu atveju dbr daryt,kai ne tie vaistai isduoti?Ot ta nauja tvarka farmacininku
jei vaistine netoli galit pakeisti...bet singuliarias ir monkasta beveik tas pats...uz singuliar primoket reiktu. skirtumas toks singuriaras originalus vaistas o monkasta klonas...nieko blogo nepastebejau kai pradejom monkasta gert vietoj singuliaro
QUOTE(Dalita @ 2010 06 03, 14:05)
jei vaistine netoli galit pakeisti...bet singuliarias ir monkasta beveik tas pats...uz singuliar primoket reiktu. skirtumas toks singuriaras originalus vaistas o monkasta klonas...nieko blogo nepastebejau kai pradejom monkasta gert vietoj singuliaro
Dekui Jums uz atsakyma Teks isgert tada ir paskui nusipirkt singuliari
QUOTE(Dalita @ 2010 06 03, 12:05)
o kaip tas vaistai nekeiciami ir atgal negrazinami? juo labiau, kad su kompensiuojamuoju pasu pirkti?