Sveikos.
Turiu du vaikučius. Visai neseniai ir 9 mėn mažyliui nustatė šią ligą. Kaip tik vakar buvom pas gydytoją. Didžiąjai ėmėm Monkasta, nes ją mes jau bandėme ir mums ji labai tiko. Gydytoja seniau buvo minėjusi, jei atsiras kokių pašalinių reiškinių, pradės kosčioti, tada jau reikės būtinai pirkti Singulair'ą. Bet mums nieko blogiau nebuvo, tai sėkmingai planuojame ir naudoti šiuos vaistukus. O va mažyliui tai jau Singulair'o granulytes perkam. Didžiąjai panelei dar yra alerginis rinitas (Namų dulkių erkutėms ir šuniui) .
Turime nusipirkę ir kompresorinį Omron inhaliatorių. Ar kas nors duodate savo vaikams juo kvėpuoti? Gydytoja minėjo, kad tiktų kvėpuoti mineraliniu vandeniu arba natrio chloridu.
QUOTE(asaraa @ 2010 05 24, 20:58)
. O flexotida pakeisti adrenalinu ar berodualiu
nepalyginami dalykai. Pabandykit adrenaliną pakvėpuoti mėnesį
QUOTE(Ryški @ 2010 05 25, 08:24)
Turime nusipirkę ir kompresorinį Omron inhaliatorių. Ar kas nors duodate savo vaikams juo kvėpuoti? Gydytoja minėjo, kad tiktų kvėpuoti mineraliniu vandeniu arba natrio chloridu.
Iš mūsų nemažai yra kvėpuojančių šitais garais Mes įprastai naudojame mineralinį be gazo - tichė Vieną paūmėjimą be vaistų taip išsisukom su juo..
QUOTE(Maluna @ 2010 05 24, 20:23)
CIA GERA IDEJA, SU TUO PUSE VOLUMATIC. O kiek metu Jusu vaikui?
Jam 3 metukai su puse.
Fliksotidą šendien pirkau camelijoj, priemoka 0 Lt.
Vakare važiuosiu į Norfą Singuliaro pirkt, tikiuos nereiks mokėt...
Vakare važiuosiu į Norfą Singuliaro pirkt, tikiuos nereiks mokėt...
QUOTE(Ryški @ 2010 05 25, 09:24)
Sveikos.
Turiu du vaikučius. Visai neseniai ir 9 mėn mažyliui nustatė šią ligą. Kaip tik vakar buvom pas gydytoją. Didžiąjai ėmėm Monkasta, nes ją mes jau bandėme ir mums ji labai tiko. Gydytoja seniau buvo minėjusi, jei atsiras kokių pašalinių reiškinių, pradės kosčioti, tada jau reikės būtinai pirkti Singulair'ą. Bet mums nieko blogiau nebuvo, tai sėkmingai planuojame ir naudoti šiuos vaistukus. O va mažyliui tai jau Singulair'o granulytes perkam. (NamųDidžiąjai panelei dar yra alerginis rinitas dulkių erkutėms ir šuniui) .
Turiu du vaikučius. Visai neseniai ir 9 mėn mažyliui nustatė šią ligą. Kaip tik vakar buvom pas gydytoją. Didžiąjai ėmėm Monkasta, nes ją mes jau bandėme ir mums ji labai tiko. Gydytoja seniau buvo minėjusi, jei atsiras kokių pašalinių reiškinių, pradės kosčioti, tada jau reikės būtinai pirkti Singulair'ą. Bet mums nieko blogiau nebuvo, tai sėkmingai planuojame ir naudoti šiuos vaistukus. O va mažyliui tai jau Singulair'o granulytes perkam. (NamųDidžiąjai panelei dar yra alerginis rinitas dulkių erkutėms ir šuniui) .
Norejau paklausti, o nuo rinito geriate kanors?Ir mazdaug kiek laiko?Mums ta pati alergija dulkems.O rinitas, kai nosis bega ar tik uzgulusi?
Mano sunus (15 m.) Nasonex'a purskia i nosi nuo alerg.slogos. dar kuri laika vakare pries miega Claritin tabletes vartojo.
Mergaitės, norėjau pasiteirati, o kokiu atveju skiria Fliksotidą. mano trimečiui pripažino bronchinę astmą dėl dažnų obstrukcinių bronchitų, bet pulmonologas skyre tik monkasta kasdien ir Salbutamoli esant butinybei. Tačiau va net ir vartojant monkasta vaikui vistiek eilinis virusas sukele obstrukciją ko pasekoje atsirado daug karkalų pradžioje vienoje pusėje po to ir abiejuose, neveikė net amoksicilinas teko gert Klacida, va jis viska kaip ranka jau nuėmė, bet mes jį dar vartojam 9 diena o vaikas nuo vakar vėl naujai ėmė kosėti.
QUOTE(bevardė @ 2010 05 25, 12:29)
Mergaitės, norėjau pasiteirati, o kokiu atveju skiria Fliksotidą. mano trimečiui pripažino bronchinę astmą dėl dažnų obstrukcinių bronchitų, bet pulmonologas skyre tik monkasta kasdien ir Salbutamoli esant butinybei. Tačiau va net ir vartojant monkasta vaikui vistiek eilinis virusas sukele obstrukciją ko pasekoje atsirado daug karkalų pradžioje vienoje pusėje po to ir abiejuose, neveikė net amoksicilinas teko gert Klacida, va jis viska kaip ranka jau nuėmė, bet mes jį dar vartojam 9 diena o vaikas nuo vakar vėl naujai ėmė kosėti.
Mano 4 metei panasioje situacijoje ir skyre Flixotid'a. Tik Salbutamolis priepuoliu nenueme, tai paskyre Serevent'a vietoj jo.
Vyras nupirko Singuliarą 4mg. Norfos vaistinėje tai damokėti teko 20 Lt su centais.
Bet man atrodo, jog kai pataikai į tas valandas (nes aš pati pirkdavau visada vakarais ) tai gauni be priemokos. Nieko nepadarysi, užsipirkom dviem mėnesiams tai bus ramybė
Kosulio mes atsikratėme tik su fliksotidu. Taip pat nedraugaujame su namų dulkių erkutėm
Bet man atrodo, jog kai pataikai į tas valandas (nes aš pati pirkdavau visada vakarais ) tai gauni be priemokos. Nieko nepadarysi, užsipirkom dviem mėnesiams tai bus ramybė
Kosulio mes atsikratėme tik su fliksotidu. Taip pat nedraugaujame su namų dulkių erkutėm
O kosulys kurį malšinote Fliksotidu sausas ar šlapias, nes maniškio tai šlapias. tik matosi kad ne iki galo atsikosti tarsi kas lieka dar.
kokiu atveju skiria Fliksotidą.
sis vaistas valo plauciukus nuo karkalu
Mergaitės, norėjau pasiteirati, o kokiu atveju skiria Fliksotidą. <...>
Gal ir netiesioginis atsakymas, bet čia ištrauka ir Flixotide informacinio lapelio apie tai, kaip veikia šio vaisto veikloji medžiaga (cituoju):"Flutikazono propionatas priklauso vaistų, vadinamų kortikosteroidais (arba steroidais), grupei. Kortikosteroidai vartojami astmai gydyti, nes jie pasižymi priešuždegiminiu poveikiu. Šie vaistai mažina smulkiųjų kvėpavimo takų sienelių pabrinkimą ir padidėjusį jautrumą, taip palengvindami kvėpavimą. Kortikosteroidai apsaugo nuo astmos priepuolių, todėl jie vadinami prevenciniais vaistais. Flutikazono propionato reikėtų vartoti reguliariai kasdien.".
Kažkuri minėjo, kad nebūna skyto salbutamolio. Nereikėtų taip klaidinti . Tikrai būna, pasižiūrėkite, kad ir www.vaistai.lt. Būna ir Ventolin'o sirupas. , ne tik jau minėtas Ventolin nebules.