Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 8 tema

Merginos kiek primokate uz singulaira?
Atsakyti
QUOTE(ežiuolė @ 2010 05 21, 08:33)
Jau paprašėm raštiško paaiškinimo, kodėl mūsų sūnui nepriklauso sanatorinis gydymas, laukiam atsakymo smile.gif
Dar vienas neaiškumas: mums išrašė kopensuojamą tarpinę salbutamoliui supurkšti. Bet vaistinėse yra tik tos mažytės kūdikiams babyhaler, o mano vaikui jau 4,5 metų, mano nuomone, jam tokia netiks. Kokias jūs tarpines naudojat?

Tai jei toj vaistinėj neturi tokios kokios jums reikia, tai pasiklausinėkite kitoj.

QUOTE(*Rūta* @ 2010 05 21, 10:04)
Merginos kiek primokate uz singulaira?

Jau rašiau, tereikia atversti kelis puslapius atgal. Pirkau prieš kelias dienas, nieko nemokėjau.
Atsakyti
QUOTE(ežiuolė @ 2010 05 21, 08:33)
Jau paprašėm raštiško paaiškinimo, kodėl mūsų sūnui nepriklauso sanatorinis gydymas, laukiam atsakymo smile.gif
Dar vienas neaiškumas: mums išrašė kopensuojamą tarpinę salbutamoliui supurkšti. Bet vaistinėse yra tik tos mažytės kūdikiams babyhaler, o mano vaikui jau 4,5 metų, mano nuomone, jam tokia netiks. Kokias jūs tarpines naudojat?

Mes naudojame tą pačią trūba, vaikui 5,9metų, tikrai nėra ji maža. Gal tik kelionėje nepatogi ax.gif Bet nesiskundžiu , nes nevisi vaikai moka ikvėpt vaistus, taigi mes dar pakvėpuosim per tą trūbikę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 05 21, 10:48)
Pirkau prieš kelias dienas, nieko nemokėjau.

Man atrodo, kad priemoka skiriasi nuo to, ar singuliaras tabletėmis, ar miltukais. Už miltukus teko primokėti apie 50 lt. pirkau prieš mėnesį Euro vaistinėje. O kai baigsime, t.y. šiandien, juos gerti vasarą bandys gyventi be vaistų thumbup.gif
Tarpinė kvėpuoti. Turime tą Babyhaler, tinka jis ir mano dukriukui, kuriam jau penki metukai. tikrai ne per maža. Kad didesnių gal net nėra, nes vėliau vaistus tiesiog sukvėpuoja be jokios tarpinės pagalbos, jei neklystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 21 gegužės 2010 - 10:05
sveikutes 4u.gif uzsuku cia visai mazai,bet va prdejome sloguoti ir net bijau pasekmiu,mes vaistu nebegeriam visai.tai net nezinau ka daryti ar pradeti duoti singulari ar laukti ir stebeti kas bus. verysad.gif sloga gydom su juros vandenuku plaunam ir purskiam nuo slogos vaistukus olynth,kur yra vaikams iki 6 metu.
Atsakyti
QUOTE(karolina262 @ 2010 05 21, 11:34)
sveikutes 4u.gif uzsuku cia visai mazai,bet va prdejome sloguoti ir net bijau pasekmiu,mes vaistu nebegeriam visai.tai net nezinau ka daryti ar pradeti duoti singulari ar laukti ir stebeti kas bus. verysad.gif sloga gydom su juros vandenuku plaunam ir purskiam nuo slogos vaistukus olynth,kur yra vaikams iki 6 metu.

as Imuwash'ú purskiu kai jau sloga prasideda po du ipurskimus ryte ir vakare. Man paciai per tris dienas viskas praejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 21 gegužės 2010 - 10:39
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 05 21, 09:48)
Tai jei toj vaistinėj neturi tokios kokios jums reikia, tai pasiklausinėkite kitoj.
Jau rašiau, tereikia atversti kelis puslapius atgal. Pirkau prieš kelias dienas, nieko nemokėjau.

KLP nera nemokamai (norfa, euro, camelija, seimos, raudonajame kryziuje buvau, dar kaskokiose) 25 lt uz 28 tabletes priemoka

Papildyta:
QUOTE(karolina262 @ 2010 05 21, 10:34)

mes Homeopato patarimu Coryzalia kas val po puse tabletes, jei per 3 dienas nepraejo tai Cynapsticzina (ar cynapsina) nebepamenu tiksliai kaip rasosi buna dar diena dvi kas val ir kaip nebuta iki sekancio karto,siap retai tu antruju reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 21 gegužės 2010 - 11:58
QUOTE(Bitelė @ 2010 05 21, 11:05)
Tarpinė kvėpuoti. Turime tą Babyhaler, tinka jis ir mano dukriukui, kuriam jau penki metukai. tikrai ne per maža. Kad didesnių gal net nėra, nes vėliau vaistus tiesiog sukvėpuoja be jokios tarpinės pagalbos, jei neklystu.

Perėjau kelias vaistines, tai visose tik tas babyhaler, didesnių arba neturi, arba jos yra nekopensuojamos. Na, jei jūsų vaikai per jas sukvėpuoja, sukvėpuos ir maniškis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 05 21, 11:05)
Man atrodo, kad priemoka skiriasi nuo to, ar singuliaras tabletėmis, ar miltukais. Už miltukus teko primokėti apie 50 lt. pirkau prieš mėnesį Euro vaistinėje. O kai baigsime, t.y. šiandien, juos gerti vasarą bandys gyventi be vaistų thumbup.gif

Apie tai jau buvo diskutuota ne vieną kartą. Galima ir tabletėm ir miltukais busipirkti be priemokų. tik reikia ieškot vaistinės kur skelbia akcijas. Jau puse metų singuliarą perku be priemokų, tik kiekvieną kartą beveik vis kitoj vaistinėj. smile.gif
Kai jau prireikia tai sėdu ir skambinu į vaistines ir klausinėju, kiek kainuos. Ir po neilgų paieškų surandu. Pradedu nuo tų, kur jau esu girdėjus , jog pardavinėjo be priemokos ar pirkau paskutinį kartą.

QUOTE(ežiuolė @ 2010 05 21, 12:56)
Perėjau kelias vaistines, tai visose tik tas babyhaler, didesnių arba neturi, arba jos yra nekopensuojamos. Na, jei jūsų vaikai per jas sukvėpuoja, sukvėpuos ir maniškis smile.gif

Nesuprantu, kodėl jums jis atrodo mažas, man tai jis pakankamai didelis, ir kaip kažkuri mamytė rašė ,kelionėms tikrai jis nepatogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasiopėja: 21 gegužės 2010 - 13:24
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 05 21, 13:21)
Nesuprantu, kodėl jums jis atrodo mažas, man tai jis pakankamai didelis, ir kaip kažkuri mamytė rašė ,kelionėms tikrai jis nepatogus.

gal turi omenyje ta daly kuria deda ant veido? nes siandiena pikrto tai perpus mazesnis uz ta kuri deda ligonineje g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 05 21, 14:26)
gal turi omenyje ta daly kuria deda ant veido? nes siandiena pikrto tai perpus mazesnis uz ta kuri deda ligonineje  g.gif

nepainiokit inhaliatorių... Ligoninėje deda tuos kur garais kvėpuojate - kompresinius inhaliatorius su kauke.
Vaistams naudojamos - tarpinės, jos ne su kauke, tiesiog su antgaliu patogesniu..
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 05 21, 14:21)
Pradedu nuo tų, kur jau esu girdėjus , jog pardavinėjo be priemokos ar pirkau paskutinį kartą.

O tai galite pasidalinti info, kurioje vaistinėje paskutinį kartą pirkote be priemokos 4u.gif Nes patie kek ieškojau, tai vienose ji didensė, kitose mažasenė, bet priemoka buvo (vėl gi kalbu apie Singuliarą miltukais).
Atsakyti