Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 8 tema

QUOTE(Kasiopėja @ 2010 05 14, 15:55)
Dėl singuliaro aš šiandien pasisikambinau į šeškinės norfos vaistinę kur ir praitą kartą pirkau. Mane patikino, jog jei kompensacijos rūšis trečia tai priemokos nebus, tik reikia ateiti ir užsisakyti, nes prie savęs tokių vaistų nelaiko. Na tai ką, vakare kai vyrelis grįš lėksiu užsisakyt.

Gavau singulierą be priemokos thumbup.gif Šeškinės g. 75 Norfos vaistinėj.

Gal kam bus naudinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 16, 23:04)
Sveiki. Sakykit kas tai per vakcina, kazkaip negirdejau 4u.gif . Ir dar, ar senai moskasta pradejot gert.
Mes gerem singuliara, bet dabar jo nekompensuoja visos sumos, tad idomu ar poveikis toks pat blush2.gif

Vakcina skirta sergantiems kvepavimo ligomis. Kainuoja apie 100 lt. Vieni teigiamai ziuri, kiti ne. Monkasta geriam seniai - nuo tada kai tik atsirado priemoka singuliarui. Jei skaitinejote musu pokalbius, tai gal matete kaip diskutavome apie pasikeitusi vaiku elgesi ax.gif . Daugiau kazko ypatingo nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Violetik as patarciau atsigulti i alergologini skyriu ir issitirt. Tie odos duriai ne visada tikslus metodas alergijai nustatyti. Yra geriau daryti kraujo tyrima. Pasiziureti koks jusu imuno globulinas E. Aplamai Vilniuj Antakalnio vaiku alergologijos ligoninej dirba puikus medikai. Tik ten mes gavomsildymo proceduras su kazkokia mase panase i smala, kuri mums labai pagelbejo. Ten vaziuoja vaikuciai is visos Lietuvos. Atsigulus i stacionara visi tyrimai mums buvo atlikti nemokamai. Mes gulejom pries du metus. Nezinau, gal kas ir keitesi.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 05 17, 20:16)
Violetik as patarciau atsigulti i alergologini skyriu ir issitirt. Tie odos duriai ne visada tikslus metodas alergijai nustatyti. Yra geriau daryti kraujo tyrima.

vat mums buvo taip, kad veninis kraujas nerodė jokių alergijų, o dūriai parodė didelę alergiją tiek dulkėms,tiek katėms..

o imunoglobuliną E bet kur daro, bet jis juk bendras,neparodys kam alergiškas vaikas.
Atsakyti
Pritariu, kad kraujo turimai daug tikslesni. Odos mėginiai mums rodė alergiją dulkių erkėms, nedaug pelėsiui, šunims, katėms, o kai pasidarėm kraują - didžiulė alergija dulkėms, truputį beržui ir daugiau niekam.
Pradėjo mano berniukas kosėt- kaip bijau, kad vėl astma nepaūmėtų, taip noriu vasarai nuimti vaistus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 05 17, 16:38)
Gavau singulierą be priemokos thumbup.gif  Šeškinės g. 75 Norfos vaistinėj.

Gal kam bus naudinga informacija.

thumbup.gif 4 mg? 5mg?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 05 17, 21:08)
vat mums buvo taip, kad veninis kraujas nerodė jokių alergijų, o dūriai parodė didelę alergiją tiek dulkėms,tiek katėms..

o imunoglobuliną E bet kur daro, bet jis juk bendras,neparodys kam alergiškas vaikas.

g.gif kiek zinau alergijos tyrimai is kraujo tikslesni. Tai gal jeis jums reiktu ir vadovautis. Kartais netikslumas buna ir tame, kad per daug ko nors parodo. g.gif

Bent jau anksciau mes imunoglobulina E darydavom Grybe, mokamai. Ligoninej jokie tyrimai nekainuoja. Tyrimas parodo, ar yra uzsivedes alergijos mechanizmas.

Seip tai buna taip, kad nei joks tyrimas nerodo alergijos, bet akivaizdziai matau, kad kai vaikui buna paumejimas, tam tikri dirgikliai provokuoja kosuli.

Et tas paslaptingas zmogaus organizmas. Kol nesusiduri su ligom, tol atrodo, kad medicina oi kiek pazengus i prieki. O kai nutinka kas, tai net nervas griebia, kiek dar daug nezinoma, neistirta. Todel as ismasciau, kad musu ligos nuo nervu. Ramini nervus, rimsta kosuliai, dingsta alergijos. Ir kas svarbiausia beveik nebereikia gydytoju ir vaistu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 05 18, 09:00)
Et tas paslaptingas zmogaus organizmas. Kol nesusiduri su ligom, tol atrodo, kad medicina oi kiek pazengus i prieki.  O kai nutinka kas, tai net nervas griebia, kiek dar daug nezinoma, neistirta. Todel as ismasciau, kad musu ligos nuo nervu. Ramini nervus, rimsta kosuliai, dingsta alergijos. Ir kas svarbiausia beveik nebereikia gydytoju ir vaistu.  biggrin.gif

Aš žinok, apie tai seniai galvoju, kad mums ta BA iššaukė mano gėlytės nervai. Nuo pat mažens ji nervuota ( po gimimo gavo 10balų Apgar, nu bet...Tokia klykūnė buvo doh.gif Kiek mes daktarų nepraėjom, visi sakė, toks temperamentas doh.gif Nežinau, bet kai vaikas sausas, pavalgęs, nu viskas, jam, rodos, turėtų būti gerai, o vis tiek klykia, nu tai kuo čia dėtas temperamentas? g.gif ) Tai dabar, kai "ugnis užsidega iškart ją gesinu", bent jau stengiuosi, nes ir aš mąstau, kad kuo mažiau nervų, tuo mažiau ligų, tuo laimingesnis gyvenimas wink.gif
Atsakyti
O mums vieną astmos paūmėjimą, kuris baigėsi ligoninėje, tikrai iššaukė nervai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 18, 09:11)

Aš žinok, apie tai seniai galvoju, kad mums ta BA iššaukė mano gėlytės nervai. Nuo pat mažens ji nervuota ( po gimimo gavo 10balų Apgar, nu bet...Tokia klykūnė buvo doh.gif Kiek mes daktarų nepraėjom, visi sakė, toks temperamentas doh.gif Nežinau, bet kai vaikas sausas, pavalgęs, nu viskas, jam, rodos, turėtų būti gerai, o vis tiek klykia, nu tai kuo čia dėtas temperamentas? g.gif ) Tai dabar, kai "ugnis užsidega iškart ją gesinu", bent jau stengiuosi, nes ir aš mąstau, kad kuo mažiau nervų, tuo mažiau ligų, tuo laimingesnis gyvenimas wink.gif

Mano karalaitis irgi tuos 10 lengva ranka vparasytu balu gavo su didziausia kefalohematoma ant galvos. Sesias dienas pralaike ligoninej, atseit del geltos ir paleido. Gydytoja is poliklinikos atejo, pamate ir i Santariskes ta pacia diena issiunte. Menesi ten praleidom. Vaikas klyke diena, nakti. Iki puses metu encifalopatija mums paise. Aisku dirglumas, hiperaktyvumas ir kitos bedos. Kol buvo leliukas - pagrindinis musu gelbejimosi ratas is esamos situacijos buvo rezimas. Minuciu tikslumu valgyt, miegot, praustis ir ttt. Net lopsines dainuot turedavau lygiai tokia pat tvarka, nes vos tik koks nukrypimas - iskart rekt imdavo. Dabar mano dziaugsmeliui bus 11 metu. Tolerancijos, ramybes ir supratingumo isikunijimas. biggrin.gif
Atsakyti
Su abejom sutinku, nes pas mus manau tapati situacija ax.gif
O alergijas tyrem ir pagal krauja ir pagal brezima, niekas nieko nerode thumbup.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 05 18, 09:00)
Ramini nervus, rimsta kosuliai, dingsta alergijos. Ir kas svarbiausia beveik nebereikia gydytoju ir vaistu.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 18, 09:11)
Aš žinok, apie tai seniai galvoju, kad mums ta BA iššaukė mano gėlytės nervai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 05 18, 08:48)
thumbup.gif  4 mg? 5mg?

4mg tabletėm
Atsakyti